• دوشنبه / ۱۶ بهمن ۱۳۹۶ / ۱۲:۳۵
  • دسته‌بندی: علم و فناوری ایران
  • کد خبر: 96111609199
  • منبع : وزارت علوم و تحقیقات

رونمایی از محصول شیرین‌کننده مایع استویا در پارک فناوری گیلان

گیاه استویا شکر طبیعی

«شیرین کننده مایع استویا» تولید شده توسط یکی از شرکت‌های فناور مستقر درپارک علم و فناوری گیلان رونمایی شد.

به گزارش ایسنا، دراین مراسم دکترمجید متقی‌طلب، رئیس پارک علم و فناوری گیلان با تبریک دهه مبارک فجر و زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدای انقلاب، گفت: آرامش و امنیت اکنون ما برای پیشرفت در زمینه‌های علمی و فناوری، دینی است که از جانب این شهدا بر عهده ماست.

وی افزود: باید از این فناوری‌ها حمایت کنیم تا بتوانیم با کشورهای بزرگ دنیا در زمینه‌های مختلف، رقابت کنیم و راهی جز حمایت از فناوران و طرح‌های فناورانه نداریم.

دکتر متقی‌طلب عنوان کرد: این حمایت‌ها باید از جانب سرمایه‌گذاران و حتی سازمان‌های دولتی از جمله بانک‌ها و صندوق‌های حمایتی صورت گیرد تا بازار محصولات فناورانه رونق بگیرد.

صالحی‌نژاد، مدیرعامل شرکت فناور تولیدکننده این محصول نیز درخصوص مواد و محصول تولیدی شرکت که شیرین‌کننده کاملاً طبیعی استویا است، گفت: از ویژگی‌های این محصول می‌توان به کنترل دیابت و کاهش فشار خون اشاره کرد که البته خواصی همچون درمان اگزما، جلوگیری از پوسیدگی دندان و التهاب لثه را نیز دارا است.

بر اساس اعلام روابط عمومی وزارت علوم، در پایان این مراسم هولوگرام مخصوص تایید، سفارش و حمایت انجمن بیماران دیابتی بر روی جعبه این محصول نصب شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.