• دوشنبه / ۲۶ فروردین ۱۳۹۸ / ۰۹:۲۶
  • دسته‌بندی: علم و فناوری جهان
  • کد خبر: 98012610760
  • خبرنگار : 71603

شاید در آینده محقق شود

تولید غذای دریایی با استفاده از سلولهای بنیادی

خرچنگ

هم‌اکنون شرکت‌های متعددی در سراسر جهان وجود دارند که به دنبال یافتن راهی هستند که محصولاتی را جایگزین گوشت کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از اینهبیتت، شرکت "شایک میتز"(Shiok Meats) به دنبال این است که جایگزینی پاک و پایدار برای محصولات دریایی پیدا کند.

این شرکت برای تولید این گوشت‌های دوستدار محیط زیست از سلول‌های بنیادی استفاده می‌کند.

محققان هم‌اکنون در حال انجام مرحله تحقیقاتی پروژه هستند و امیدوارند که از این گوشت‌های مبتنی بر سلول برای تولید محصولات دریایی مانند خرچنگ و میگو استفاده کنند.

گفتنی است تولید این محصولات هنوز سال‌ها با مرحله تولید فاصله دارد ولی امید است که مشتریان زیادی از این گوشت‌ها استقبال کنند.

هدف شرکت "شایک میتز" این است که این غذای دریایی از نظر ظاهر و یا احساس کاملاً برابر گوشت نباشد و کالری بالایی هم داشته باشد.

در عوض طعم محصول کاملاً درست باشد و طعم یک غذای دریایی داشته باشد.

رئیس شرکت سازنده اظهار کرد که قطعاً ما قادر نخواهیم بود یک غذای دریایی تولید کنیم که دقیقاً مانند یک جانور آبزی مانند ماهی باشد.

شایک میتز از چندین منبع بودجه تولید این محصول را تأمین کرده است. اگر مراحل تولید محصول با موفقیت پیش رود، "شایک میتز" امید دارد که آن را در ۳ تا ۵ سال آتی در سراسر دنیا عرضه کند که آغاز آن هم از آسیا و سنگاپور خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.