• پنجشنبه / ۲۵ مهر ۱۳۹۸ / ۱۲:۲۸
  • دسته‌بندی: علم و فناوری ایران
  • کد خبر: 98072519108
  • خبرنگار : 30057

در قالب نشستی مطرح می‌شود

تلاش محققان برای طراحی سبد جیره غذایی در شرایط بحران

رژیم غذایی

با برگزاری نشست جیره‌های غذایی در شرایط بحران در مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در خصوص موضوعاتی چون بسته‌بندی مواد غذایی و طراحی سبد مطلوب جیره غذایی با حضور متخصصان بحث و تبادل نظر خواهد شد.

به گزارش ایسنا، نشست جیره‌های غذایی در شرایط بحران با همکاری جمعیت هلال احمر خراسان رضوی، دانشگاه فردوسی مشهد، جهاد دانشگاهی مشهد، گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد و مرکز نخبگان شهید فهمیده شمال شرق کشور در این مؤسسه خبر داد.

این نشست که در روز ۳۰ مهر ماه برگزارمی‌شود اهدافی چون تبادل نظر برای طراحی بسته‌های غذاهای آماده مصرف و خودکفایی را دنبال می‌کند.

در این نشست در خصوص موضوعاتی چون بسته بندی، طراحی سبد مطلوب جیره‌های غذایی (فرمولاسیون، حجم و ماندگاری)، محتویات بسته بندی، طراحی جیره با توجه به الزامات فرهنگی و ذائقه مناطق مختلف جغرافیایی و لجستیک جیره‌های غذایی در شرایط بحران بحث و تبادل نظر خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.