• سه‌شنبه / ۲۸ آبان ۱۳۹۸ / ۰۹:۵۰
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 98082817989
  • خبرنگار : 90069

مرگ ۲۵ نفر در آلمان درپی مصرف گوشت آلوده

آلمان گوشت آلوده رستوران غذا همبرگر

آلمان تحقیقات درباره مرگ ۲۵ نفر که گفته می شود به دلیل ابتلا به عفونیت لیستریا در اثر مصرف گوشت آلوده جانشان را از دست داده‌اند، آغاز کرده‌ است.

به گزارش ایسنا، بیش از یک ماه پیش، شرکت تولیدکننده گوشت «ویلکه والدیکر» و در پی شیوع مشکوک لیستریا مجبور به توقف تولیدات شد با این حال اکنون مقیاس این رسوایی گسترش یافته است.

دادستان عمومی آلمان تحقیق خواهد کرد که آیا محصولات کالباس ویلکه با مرگ ۲۵ نفر و بستری شدن ۱۲ نفر بطور مستقیم ارتباط دارد یا خیر.

دادستان می خواهد مشخص کند که آیا این شرکت تولیدکننده گوشت را باید مقصر مرگ این افراد دانست؟

در تاریخ دوم اکتبر دفتر بازرسی دامپزشکی منطقه والدک- فرانکنبرگ در مرکز آلمان به دلیل شیوع لیستریا و ردیابی این بیماری در ارتباط با شرکت پیتزای سالامی و سوسیس پخته، دستور تعطیلی شرکت ویلکه والدیکر را صادر کرد.

تحقیقات موسسه «دابرت کوچ» ارتباط میان گوشت آلوده و مرگ دو فرد مسن را تایید کرده است.

در مجموع ۳۷ نفر با میانگین سنی ۷۴ سال به باکتری لیستریا مبتلا شده اند که ۲۵ نفر آنها جانشان را از دست داده‌اند.

عفونت ناشی از لیستریا برای افراد سالم به راحتی قابل درمان است اما این باکتری برای افراد مسنی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، کشنده است.

به گزارش یورونیوز، رسوایی ناشی از گوشت آلوده تنها محدود به آلمان نیست و از آنجایی که محصولات ویلکه به ۲۶ کشور جهان از جمله ژاپن، ایالات متحده آمریکا، روسیه و همچنین کشورهای عضو اتحادیه اروپا صادر می شود، گسترده این رسوایی ابعاد جهانی یافته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.