لعیا جعفری در کارگاه آموزشی چگونگی ارتباط والدین با کودکان، گفت: با توجه به اینکه دوران کودکی یکی از حساسترین دوران عمر انسان است و شالوده شخصیت فرد در این دوران تشکیل میشود، لذا توجه به موضوع تربیت در این دوران از موضوعات محوری است که برای تحقق این امر نیز تعامل مدرسه و خانه و همسویی آنان در امر تربیت باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
وی در ادامه با بیان اینکه گاهی اوقات برای تنبیه کودکانمان جملاتی را با این تفکر که شیوه تربیتی درست پیش گرفتیم به کار میبریم که در اصل سبب شکسته شدن غرور و شخصیت فرزندمان میشود، افزود: گاهی اوقات والدین با حرفهای خود بزرگسالی کودکشان را تحت تاثیر حرفهای نسنجیده قرار میدهند که پرتکرارترین این حرف نیز «دیگر دوستت ندارم» است.
به گزارش ایسنا، این مسئول با تاکید بر اینکه والدین در ارتباط با فرزندان خود، نکات ظریفی را رعایت میکنند که به رشد فرزند و ارتباط بهتر با آنها میانجامد، یادآور شد: روان فرزندان، با جملات منفی آسیب زیادی میبیند که والدین برای ترمیم آن باید سختیهای زیادی را تحمل کنند.
به گزارش ایسنا، مدیر آموزش و پرورش خرمدره با تاکید بر اینکه نباید به کودکان خود برچسب بزنیم، ادامه داد: چسباندن صفت «بد» یا «خوب» به کودک برای تنبیه، او را تشویق به تظاهر برای گرفتن صفت مثبت و سرخوردگی به علت دریافت صفت منفی میکند؛ لذا نباید به فرزندان خود برچسب بزنیم همچنین کودکان را وابسته به تأیید خود قرار ندهیم و انگیزه خودشان را تقویت کنیم.
وی با تاکید بر اینکه فشار پیروزی و موفقیت را به فرزند خود نباید تحمیل کنیم، افزود: فرزند خود را تشویق کنید که سخت کار کند؛ زیرا مهارتهای او بهبود مییابد و از پیشرفت احساس افتخار میکند.
جعفری با تاکید بر اینکه نباید فرزندان خود را درگی مسائل مالی کنیم، گفت: وقتی به کودک می گوییم ما نمیتوانیم آن چیز را بخریم او از اینکه کنترل مالی در خانواده وجود ندارد، نگران و دلواپس میشود. اگر به او بگوییم که ما قصد خرید آن چیز را نداریم و پولمان را برای کار دیگر پسانداز میکنیم، حس خوبی به او دست میدهد و مفهوم مدیریت و بودجه را میفهمد.
انتهای پیام
نظرات