شبکههای اجتماعی
-
توسط محققان دانشگاهی مطرح شد
تاثیر شبکههای اجتماعی در وضعیت بهداشتی نوجوانان
رسانههای نوین ارتباطی، امروزه به جزء جداییناپذیری از زندگی بسیاری از کاربران تبدیل شدهاند. نتایج یک تحقیق جدید نشان میدهد بهکارگیری این رسانهها بهمنظور شکل دادن بحثهای گروهی بین دانش آموزان نوجوان، میتواند اثرات مفید و مؤثری در بهبود وضعیت بهداشتی آنان داشته باشد.
-
چند سال از عمر ما در شبکههای اجتماعی هدر میرود؟
ما انسانها به طور میانگین روزانه ۲ ساعت از وقتمان را در اپلیکیشنهای اجتماعی میگذرانیم؛ یعنی چیزی معادل ۵ سال و ۴ ماه در طول عمرمان!
-
سهم تلگرام در ایجاد محتوا چقدر است؟
اگر تأثیرات مثبت و حتی کارآفرینی که امروزه از طریق شبکههای اجتماعی و پیامرسانها ایجاد شده را نادیده بگیریم، شاید بخشی اعظمی از این فضا به سرگرمی و پر کردن اوقات فراغت افراد محدود باشد.
-
نتایج نظرسنجیهای ایسپا نشان داد
میزان استفاده جوانان از تلگرام و اینستاگرام
نتایج نظرسنجیهای ایسپا نشان میدهد در سال ۹۷، ۷۱ درصد جوانان از تلگرام استفاده میکردند.
-
چرا جوانها ساعتها در اینترنت وقت میگذرانند؟
زندگیشان یا حداقل بخش مهمی از آن با اینترنت و شبکههای اجتماعی میگذرد. معاشرتها، حرف زدنها و عصبانیت و شادیشان را همان جا میگذرانند. وقتی هم کنارشان مینشینی منبع حرفهایشان اینترنت است و شبکههای اجتماعی. البته با این گوشی که مدام دستشان است اصلاً هم این حال و هوا عجیب و غریب نیست.
-
ویدئو / شبکههای اجتماعی، نوجوانان را افسرده نمیکند
آیا شبکههای اجتماعی نوجوانان را به سوی افسردگی سوق میدهد؟ مطالعات جدید، عکس این مطلب را ثابت کرده است. محققان کانادایی در تحقیقات تازة خود متوجه شدهاند زمانی را که نوجوانان برای اینستاگرام، فیسبوک، اسنپچت و شبکههای اجتماعی دیگر صرف میکنند، باعث افسردگی آنها نمیشود. این تحقیق همچنین مشخص کرده کسانی که به افسردگی مبتلا شدهاند، زمان بیشتری را در شبکههای اجتماعی میگذرانند تا بتوانند از این طریق حالشان را بهتر کنند.
-
دادستان کل کشور: بستن فضای مجازی مطرح نیست؛ فضای مجازی مدیریت شود
دادستان کل کشور با اشاره به آمار کلاهبرداریهایی که از طریق فضای مجازی شده است، عنوان کرد: کلاهبرداریهایی که از طریق اینترنت انجام می شود، زیاد است؛ بهگونهای که این جرایم در سال جاری نسبت به سال گذشته ۳۰۰ درصد رشد داشته است و در استان کرمان آمار جرایم رایانهای آن ۸۵ درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته است؛ بنابراین باید فضای مجازی مدیریت شود و بحث بستن اصلا مطرح نیست.
-
ویدئو / امروز با فضای مجازی؛ اظهارات جنجالی یک مدیر انضباطی
«وقتی یک جوان شهرستانی که تازه به تهران آمده و مشهور شده، علیه وزیر حرف میزند یا از زمین و زمان صحبت میکند باید در یک برنامه کالبدشکافی شود…» اینها جملات رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در واکنش به وریا غفوری - مدافع تیم فوتبال استقلال و بازیکن تیم ملی فوتبال ایران - است. ظاهراً آقای رئیس که وظیفه قانونی او کنترل انضباط و ادب است، طی مصاحبهای احساس کرده اگر از صفت «شهرستانی» برای وریا غفوری استفاده کند، او را بیشتر تحقیر کرده است! چند روز قبل، وریا غفوری در یک استوری اینستاگرامی به اظهارات محمدجواد ظریف - وزیر امور خارجه - در خصوص حضور ایران در منطقه، واکنش نشان داده بود.
-
نارضایتی اروپا از عملکرد شبکههای اجتماعی
مقامات اتحادیه اروپا بر این باورند که فیسبوک، توئیتر و گوگل برای مقابله با انتشار اخبار نادرست، کذب و دروغین اقدام خاصی را انجام ندادهاند.
-
کار و تعاون در هفتهای که گذشت
قول وزیر کار به کارگران هفتتپه
مهمترین خبرهای این هفته حوزه کار و تعاون به پیششرطهای واگذاری سرخابیها، پیگیری مطالبات کارگران هفتتپه توسط وزیر کار، ایجاد بانک جامع اطلاعات تعاونیها و اختصاص بودجه هزار میلیارد تومانی برای اشتغال و کارآفرینی اختصاص داشت.
-
سردار جلالی:
نتوانستیم به موقع آسیبهای شبکههای اجتماعی را شناسایی و با آن مقابله کنیم
رئیس سازمان پدافند غیرعامل با بیان اینکه قبل از گسترش فناوریها و فراگیرشدنش در جامعه باید تهدیدات آن را بررسی کنیم تا دچار آسیب نشویم، گفت: اگر به این مهم توجه نشود کشور دچار آسیب فراوان میشود و دیگر نمیتوانیم تهدیدات موجود در آن فناوری را کنترل کنیم، همانطور که شبکههای اجتماعی به سرعت در جامعه گسترش یافت و بر همه مسائل تاثیرگذار بود ولی ما به موقع نتوانستیم آسیبهایش را شناسایی و با آن مقابله کنیم.
-
سرانه ایرانیها از شبکههای اجتماعی
سرانه روزانه استفاده ایرانیها از شبکههای اجتماعی حدود یک ساعت و چهار دقیقه است و ۹۴ درصد از اعضای فعال در این شبکهها از تلگرام استفاده میکنند.
-
درباره خدمت و خیانت شبکههای اجتماعی
در شرایطی که شبکههای اجتماعی مورد انتقاد برخی از مسوولان قرار دارند، در مقابل، برخی دیگر از مسوولان یکی از راههای تعامل با کاربران را همین شبکهها میدانند و اطلاعرسانی و بعضاً نظرخواهی از مردم را هم به واسطهی آنها انجام میدهند.
-
سردار جلالی:
اگر نگاه مردم از یک حکومت برگردد، میتوانند آن را تغییر دهند
رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور گفت: افکار عمومی یکی از داراییهای ملی کشورها است که میتواند استقلال و حاکمیت را حفظ کند و نیز اگر نگاه مردم از یک حکومت و حاکمیت برگردد، میتوانند آن را تغییر دهند.
-
چهرههای سیاسی و هنری از تجربه شبکههای اجتماعی میگویند
سومین نشست از سلسه نشستهای «نقد و اندیشه؛ فضای مجازی، سواد رسانهای و ارتباطات اجتماعی از منظر صاحبنظران» با موضوع «چهرههای مشهور و تاثیر آنها بر افکار عمومی» فردا (۱۲ دی ماه) برگزار میشود.
-
نخواهید رسانههای اجتماعی در برابر تلخیها سکوت کنند
یک کارشناس رسانه و علوم ارتباطات معتقد است که «عامل بیادبی نماینده مجلس یا آتش گرفتن کلاس، رسانههای اجتماعی نیست؛ بلکه هر اتفاقی پیش از اینکه حیاتی مجازی داشته باشد در عالم حقیقی کنشهایی دارد که با تشویق و یا دلخوری مردم همراه است.»
-
توصیه سردار سپهر درباره شبکه های اجتماعی و راهیان نور
فرمانده قرارگاه مرکزی راهیان نور سپاه و بسیج گفت:ما فقط به دنبال افزایش کمیت اردوهای راهیان نور نیستیم و یقینا حضور نخبگان، دانشگاهیان، دانش آموزان، فرهنگیان و چهره های علمی حوزه و دانشگاه ها در سرزمین نور، برای ما سرمایه محسوب می شود
-
برای هجوهای مجازی قهقه میزنند، اما ...
یک طنزنویس مطبوعاتی معتقد است که «امروز به یک وفاق ملی برای اینکه بپذیریم خنداندن خوب است، نیاز داریم. آن هم خندیدنی که بر پایه اصول باشد، نه هجوی که این روزها در فضای مجازی بسیار دیده میشود.»
-
سردار جلالی:
فیسبوک و تلگرام میتوانند معادلات اجتماعی را بر هم زنند
رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور گفت: تهدیدات فرا روی ما به گونهای است که دشمنان سعی میکنند افکار عمومی جامعه را به سمتی سوق دهند تا به دولتها فشار آید.
-
ایرانیها روزی چند ساعت در شبکههای اجتماعی میچرخند؟
بر اساس آمارهای منتشر شده توسط مرکز آمار سرانه حضور افراد ١٥ ساله و بیشتر در سال ۱۳۹۶ در شبکههای اجتماعی یک ساعت و ٤ دقیقه در روز بوده است.
-
روسیه شمشیرش را برای شبکههای اجتماعی از رو بست
به نظر میرسد که روسیه قصد دارد قوانین محدودکننده و سختگیرانه بیشتری را برای فعالیت غولهای تکنولوژی نظیر گوگل و فیس بوک وضع کند.
-
شبکههای اجتماعی میزبان داروهای تقلبی و تاریخ گذشته!
با فراهم بودن امکان سفارش آنلاین در اینترنت، برخی از سودجویان در شبکههای اجتماعی محبوب، به فروش داروهای تقلبی و غیرمجاز اقدام میکنند.
-
سردار جلالی در رزمایش مقابله با تهدیدات احتمالی:
دشمن از فضای سایبر برای ایجاد آشوب استفاده میکند/با حمایت از دولت دربرابر تهدیدات میایستیم
رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور گفت: همه دستگاهها باید با آسیبشناسی به موقع و ارائه راهکارهای عملی برای کاهش آسیبپذیری و ایجاد سازوکار، تحریمها را دور بزنند.
-
صیانت از دادههای شخصی در ایران و اروپا
شبکههای اجتماعی و پیامرسانها با توجه به ماهیتی که دارند، تحت حوزه قوانین GDPR یا مقررات عمومی حفاظت از داده قرار میگیرند و لایحه صیانت از دادههای شخصی نیز با توجه به اهمیت رعایت صیانت از دادههای مردم ایران در حوزه سرویسهای بینالمللی در حال پیگیری است.
-
عباس عبدی:
نتیجه فیلتر شبکههای اجتماعی چه بوده؟
«نتیجه فیلتر شبکههای اجتماعی چه بوده؟ اتلاف منابع زیاد برای این شبکههایی که دیر یا زود تعطیل میشوند. چون بر بستری واقعی شکل نگرفتهاند، منابع مالی اندک جامعه را برای آنها تلف میکنیم. میان مردم ایجاد بدبینی کردیم که سیاستگذاران را ضد خود و منافع خودشان میبینند.»
-
مدیر محصولات و محتوای زیست بوم مجازی درسا خبر داد:
امکان عضویت در کانال اختصاصی برنامه "محله گل و بلبل ۳" با نصب برنامک پاد
مدیر محصولات و محتوای زیستبوم مجازی درسا از امکان عضویت در کانال اختصاصی برنامه تلویزیونی "محله گل و بلبل ۳" با نصب برنامک پاد خبر داد.
-
وقتی به نام تیمی محبوب و به کام دیگران میشود
پرسپولیس، اینستاگرام، توییتر و هزاران ابهام/ ماجرا چیست؟
ضعف نظارت و مدیریت در مجموعه پرسپولیس باعث شده، صفحات مجازی و پرمخاطب زیادی در فضای مجازی با نام "پرسپولیس" فعالیت کنند. صفحاتی که بیشتر اوقات مستقیم و زودتر از رسانهها عکس تمرین و بازیهای پرسپولیس را منتشر میکنند اما به گفته روابط عمومی، متعلق به باشگاه نیستند!
-
میهمانهای اشتباهی در تلویزیون
مدتی است که صداوسیما و بعضی از رسانههای رسمی در رقابت با شبکههای اجتماعی به محض پیدا کردن سوژهای جالب وقت را از دست نمیدهد و او را روی آنتن میبرند، آن هم آنتن زنده. این کار آنقدر با عجله انجام میشود که دیگر به شانس اجراکنندههای برنامه و وجدان سوژه مورد نظر بستگی دارد که آبروریزی راه نیفتد...
-
رئیس پلیس فتا استان هرمزگان:
صفحات پربازدید کننده در شبکههای اجتماعی هدف هکرهاست
رئیس پلیس فتا استان هرمزگان با بیان اینکه کابران اینترنتی بایستی نکات امنیتی را همیشه مدنظر داشته باشند، گفت: هکرها صفحات شبکههای اجتماعی با تعداد دنبال کنندههای زیاد را با ترفند و شگردهای مختلفی از دسترس کاربران خارج و از آن برای تبلیغات و یا فروش استفاده میکنند.
-
شبکههای اجتماعی با ما چه میکنند؟
«نیرویی برای به اشتراک گذاشتن و برای بازتر و مرتبطتر ساختن دنیا»؛ «برای ارتباط با مردم، بیان حالات خود و برای فهمیدن اتفاقهایی که در حال رخ دادناند»؛ «راهی سریع، زیبا و سرگرمکننده برای به اشتراکگذاری زندگیات با دوستان و خانواده»؛ اینها، شعارهای شبکههای اجتماعیِ «فیسبوک»، «توییتر» و «اینستاگرام» دربارهی ماهیت وجودی خود هستند. اما این شعارها، جلوهای ناچیز، حتی فریبنده از کارکردهای اصلی شبکههای اجتماعی مینمایانند.