به گزارش خبرنگار ایسنا، دکتر ساسان موگهی در آیین رونمایی از منشور عفاف و حجاب که امروز، سهشنبه 29 فروردینماه در دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز برگزار شد، اظهار کرد: عفاف و حجاب در کشور بهجز سابقه فرهنگی و دینی، بحث قانونی هم دارد و ما موظف به اعمال قانون هستیم.
وی افزود: ما در ابتدا باید درباره قانون، اطلاعرسانی میکردیم؛ قوانین متعددی در این زمینه وجود داشت که ما در کارگروه کارشناسی آنها را یککاسه و مختصر کردیم و آییننامهای تدوین شد که در این آییننامه بندی فراتر از قوانین بالادستی خودش، نوشته نشده است.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز ادامه داد: در اولین مرحله نیز آییننامه را به شکل چهرهبهچهره و کلاسبهکلاس به دانشجویان آموزش دادیم که کسی مدعی نشود، از قانون خبر ندارد؛ سپس به شکل پوستر، بنر و ... در محلهای تردد نصب کردیم. در این آییننامه مصادیق کاملاً واضح است و هیچ نقطه ابهامی در آن وجود ندارد.
موگهی خاطرنشان کرد: این کار موجب شد که آمار ورودیهای ما به شورای انضباطی کاهش پیدا کند و معلوم شد که بخشی از ناهنجاریها در دانشگاه بهدلیل عدم اطلاع دانشجویان بود. دانشجویانی که به این آییننامه چندان پایبند نباشند، در مرحله اول به شورای انضباطی دعوت میشوند و تذکر ارشادی دریافت میکنند. اگر اصلاح نشوند، تذکر کتبی به آنها داده میشود و سپس مراحل بعدی انجام میشود.
وی با بیان اینکه ما باید به آینده نگاه داشته باشیم، گفت: کار امروز ما یک کار نمادین است. ما با هم پیمان میبندیم؛ منشوری برای تمام دانشگاهیان جندیشاپور وجود دارد و باید این منشور را بپذیریم و آن را ترویج دهیم. ما در حوزه فرهنگی و دانشجویی میتوانیم از این ظرفیت استفاده کنیم. باید این ارزش نمادین را در ادبیات فیلمسازی، تئاتر، نشریات دانشجویی و ... گسترش دهیم و از اعضای هیأتعلمی و رؤسای دانشکدهها بخواهیم در این زمینه کمک کنند.
موگهی ادامه داد: اگر در اثر کوتاهی ما دانشجویی به راهی مغایر با فرهنگ اسلامی ما برود، در این زمینه مسئول هستیم؛ چراکه قبول کردیم توانایی انجام این کار را داریم. اگر کوچکترین قدمی برداریم که از آسیبهای بعدی به دانشجویان جلوگیری کند، خیر آن را در این دنیا و آن دنیا خواهیم دید و اگر نمیتوانیم آن را انجام دهیم، نباید این کار را قبول کنیم که بار گناه یک فرد دیگر را هم به دوش بکشیم.
انتهای پیام