• چهارشنبه / ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ / ۰۹:۱۸
  • دسته‌بندی: انجمن های علمی
  • کد خبر: 98113022117
  • منبع : باشگاه دانشجویان

کارگاه آشنایی با الزامات استانداردهای بین‌المللی ایمنی مواد غذایی

کارگاه آشنایی با الزامات استانداردهای بین‌المللی ایمنی مواد غذایی

انجمن علمی دانشجویی صنایع غذایی دانشگاه تهران کارگاه "ایزو۲۲۰۰۰" را برگزار می کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، استاندارد ISO ۲۲۰۰۰، شامل مجموعه‌ای از دستورالعمل‌ها  و مقرراتی است که شرکت‌ها با رعایت آنها می‌توانند سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی را در سازمان خود پیاده‌سازی و اجرا کنند.

زنجیره مواد غذایی شامل شرکت‌هایی است که به هر نحوی در موضوع خوراک فعالیت می‌کنند، ازجمله شرکت‌های کشاورزی، حمل و نقل مواد غذایی، تولید مواد غذایی، بسته بندی مرتبط با مواد غذایی، رستوران‌ها و هر شرکت دیگری که در زمینه مواد غذایی کار می‌کند.

این کارگاه آموزشی یک روزه بوده و جهت ارائه آخرین الزامات استانداردهای بین‌المللی ایمنی مواد غذایی، روز پنجشنبه هشتم اسفند، در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، ساختمان معاونت دانشجویی تالار دانشجو برگزار می‌شود.

علاقمندان جهت ثبت‌نام یا کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به آی دی food_science_teh @ مراجعه کنند.

انتهای پیام