به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، «شانون لی» دختر «بروس لی» که بر این بنیاد نظارت دارد، اعلام کرده که این نمایشگاه با عنوان «آب باش، دوست من» به عنوان یک رویداد همه جانبه از تحقیقاتش در مورد زندگی پدرش به عنوان یک فیلسوف است.
«شانون لی» در این باره توضیح داد: «احساس نمیکنم که همه تصویر کاملی از انسان دریافت کنند و این واقعاً بخشی از مأموریت من برای مردم است که متوجه شوند پدرم واقعاً در چه سطحی از یک فیلسوف بوده است. نماهای کوچکی از زندگی با پدر قبل از مرگش در چهار سالگیم به خاطر میآورم، جایی که مرا در آغوشش میگرفت و بازی میکرد و همچنین ملاقات با پدرم سر صحنه فیلمبرداری در استودیو گلدن هاروست و خانهامان در هنگ کنگ. این خاطرات دور برای من لحظات بسیار معناداریاند اما آنها فقط لحظات کوتاهی هستند.»
تنها بازمانده «بروس لی» ادامه داد: ««اما بخش نامحدود حافظه من این است که حس واقعی او را دارم، انرژی او، احساسی که او در من ایجاد کرد، احساسی که در حضور او داشتم، عشق او، ستایش او، احساس امنیت بودن با او».
مجموعه ۲۸۰۰ کتاب متعلق به «بروس لی» شامل تئوری هنرهای رزمی، فیلمسازی و فلسفه به همراه سایر یادگارهای او در نمایشگاهی جداگانه به طور دائم در موزه باقی خواهد ماند.
شهر سیاتل مملو از میراث «بروس لی» است؛ از رستورانی که زمانی در آن کار می کرد تا دانشگاه واشنگتن، جایی که او فلسفه خواند و با همسرش «لیندا لی کادول» ملاقات کرد و در نهایت جایی که در سال ۱۹۷۳ در قبرستان لیک ویو به خاک سپرده شد.
«بروس لی»، کونگفوکار افسانهای در سال ۱۹۷۳ در ۳۳ سالگی درگذشت. بسیاری او را یکی از تاثیرگذارترین رزمیکاران قرن بیستم و نماد فرهنگی شناخته شده چین میدانند.
او در سالهای حضورش در فیلمهای سینمایی مشهوری از جمله «رئیس بزرگ»، «مشت خشم»، «راه اژدها»، «اژدها وارد میشود» و «بازی مرگ» به یک ستاره تبدیل شد و به محبوبیتی چشمگیر در کشورهای مختلف جهان دست یافت.
انتهای پیام
نظرات