دکتر بیژن رضایی دبیر علمی این همایش در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: دانشگاه رازی کرمانشاه از ابتدای امسال برگزاری یک همایش در حوزه ارتباط صنعت و دانشگاه با تاکید بر حوزه دانش بنیان را در دستورکار خود قرار داد.
وی ادامه داد: در این راستا، نشستهایی را با اتاق بازرگانی استان داشتیم که در نهایت منجربه رسیدن به تفاهم برای برگزاری این همایش شد تا بصورت مشترک آن را برگزار کنیم، بگونهای که حوزه اجرایی آن به اتاق بازرگانی با مشارکت موسسه آموزشی پژوهشی اتاق بازرگانی ایران واگذار شد و دانشگاه رازی هم محوریت علمی همایش را برعهده گرفت.
این عضو هیات علمی دانشگاه رازی کرمانشاه با بیان اینکه پس از تفاهم با اتاق بازرگانی پیگیری برای اخذ مجوزهای برگزاری این همایش آغاز شد، اظهار کرد: پس از اخذ این مجوزها، از اوایل مهر ماه دبیرخانه همایش مستقر در دانشکده اقتصاد و کارآفرینی دانشگاه رازی آغاز بکار کرد و دبیرخانه اجرایی هم در اتاق بازرگانی تشکیل شد.
وی از برگزاری نشستها و جلسات متعدد بین کمیتههای علمی و اجرایی این همایش یاد کرد و افزود: در این نشست ها، محورهای همایش و هدف نهایی از برگزاری همایش که همان کمک به بهبود تعامل صنعت و دانشگاه بود، مشخص شد.
رضایی اضافه کرد: متاسفانه در کشورهای در حال توسعه، دانشگاهها و صنایع به شکل کاملا مجزا و جزیرهای فعالیت میکنند، لذا تا زمانی که یک ارتباط سیستماتیک بین این دو حوزه شکل نگیرد، انتظار توسعه و پیشرفت را نمیتوانیم داشته باشیم.
دبیر علمی این همایش در ادامه عنوان کرد: این همایش در چهار محور شامل مسئله شناسی ارتباط دانشگاه و صنعت، ارتباط دانشگاه و صنعت و اقتصاد دانش بنیان، ارتباط صنعت و دانشگاه و تامین نیروی انسانی مورد نیاز صنعت و ارتباط صنعت و دانشگاه و نقش آن در بهبود فضای کسب و کار برگزار میشود.
وی با تاکید براینکه هر چهار محور همایش عوامل کلیدی هستند که میتوانند نقش موثری در تولیدات دانش بنیان و ایجاد اشتغال پایدار داشته باشند، گفت: این همایش قرار است طی مدت دو روز، جمعه و شنبه(دوم و سوم دی) برگزار شود.
رضایی زمان افتتاحیه این همایش را عصر روز جمعه اعلام کرد و افزود: میهمانانی را از سه وزارتخانه علوم، تحقیقات و فناوری، صنعت، معدن و تجارت و اقتصاد و داریی دعوت کردهایم. همچنین اعضای چند کمیسیون مرتبط از مجلس مانند آموزش، صنعت، اقتصاد و کشاورزی هم به این همایش دعوت شدهاند.
عضو هیات علمی دانشگاه رازی کرمانشاه از دعوت از روسای برخی از سازمان ها مانند سازمان ملی استاندارد، هیات رئیس اتاق بازرگانی ایران به عنوان بخش خصوصی، روسای اتاق بازرگانی استانهای مختلف کشور و ... برای حضور در این همایش نیز خبر داد.
وی در خصوص تعداد مقالات ارسال شده به این همایش هم گفت: در شش همایش قبلی حداکثر ارسال مقالات حدود 100 مقاله بوده، اما برای همایش کرمانشاه شاهد افزایش 100 درصدی ارسال مقالات بوده ایم و دبیرخانه علمی همایش در دانشگاه رازی حدود 200 مقاله برای این همایش دریافت کرده است.
دبیر علمی این همایش اضافه کرد: نزدیک به 50 نفر از اساتید دانشگاه رازی درگیر فرایند داوری این مقالات شدند که در نهایت حدود 160 مقاله یعنی 80 درصد مقالات ارسال شده مورد پذیرش قرار گرفت.
وی متذکرشد: 12 مقاله برتر درقالب سه پنل طی مدت زمان برگزاری همایش ارائه خواهند شد.
رضایی از برنامه ریزی برای برگزاری برنامههای جانبی هم در حاشیه این همایش خبر داد و گفت: برگزاری دو کارگاه آموزشی، امضاء چند تفاهمنامه با موضوع ارتباط دانشگاه و صنعت و رونمایی از یک سامانه که زمینه ساز تسهیل ارتباط صنعت و دانشگاه است، از جمله برنامه های جانبی این همایش خواهد بود.
هفتمین همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه در محل اتاق بازرگانی کرمانشاه برگزار خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات