دکتر بابک صفرزادهخوشابی پنجشنبه ۱۵ دیماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: معاونت بهداشتی با ۸۰ ابنیه بهداشتی تمامی روستاهای مختلف این شهرستان را تحت پوشش قرار داده است.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر در ۱۲ روستای منتخب دارای مراکز جامع خدمات سلامت هستیم و هیچ یک از مراکز بهداشتی شهری و روستایی این شهرستان خالی از پزشک نیست.
وی تعداد پرسنل بهورز این شهرستان را ۸۰ نفر برشمرد و تصریح کرد: دارای ۳۰ نفر کمبود بهورز بودیم که با رایزنی های انجام شده موفق شدیم ۲۰ نیرو بهورز جایگزین بگیریم که آموزش این نیروها حدود دو سال طول خواهد کشید که امیدواریم با جذب این نیروها، کمبود نیروی بهورز دانشکده مرتفع شود.
صفرزادهخوشابی در رابطه با وضعیت انبار دارویی واکسن کرونا شهرستان تصریح کرد: در حال حاضر در انبار دارای مقادیر بسیاری واکسن کرونا هستیم و آمادگی ارائه واکسن را حداقل تا شش ماه آینده و حتی بیشتر داریم.
وی با بیان اینکه پوشش واکسیناسیون در منطقه اسدآباد حتی عشایر عدد قابل قبولی است،خاطر نشان کرد: در شهرستان اسدآباد در دز اول و دوم بالای ۹۰ درصد و دز سوم بالای ۸۰ درصد به پوشش همگانی رسیدیم ضمن اینکه به افراد بالای ۱۸ سال دارای بیماریهای زمینهای توصیه میشود واکسن یادآور دوم را حتما تزریق کنند.
صفرزاده خوشابی با اشاره به اینکه برنامه های معاونت بهداشت تحت چهار دفتر از جمله دفتر سلامت جمعیت، خانواده و فرزندآوری ارائه میشود، گفت: دفتر سلامت جمعیت روزانه پنج کلاس آموزش فرزندآوری در حال برگزاری دارد.
وی افزود: دفتر سلامت محیط و کار هم با تحت پوشش قرار دادن حدود ۲۰۰۰ کارگاه و کارخانه و کارگاه های کوچک و مراکز کوچک توزیع غذا با بازرسی لازم به سلامت کارگران و سلامت محصولات غذایی که به دست مردم می رسد، رسیدگی میکند.
وی دفتر پیشگیری و مبارزه با بیماری ها را از دیگر دفاتر تحت معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد دانست و اظهار کرد: بازسازی و نوسازی ابنیه شهرستان تقدیر لازم را از نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی به منظور جذب اعتبار لازم داریم.
۲۲۶ دانشجوی در حال تحصیل در دانشکده علوم پزشکی اسدآباد
معاون آموزش، تحقیقات، فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد هم از ۲۲۶ دانشجوی در حال تحصیل و ۱۷ عضو هیات علمی در این دانشکده خبر داد و گفت: در حال حاضر دانشکده علوم پزشکی شهرستان دارای سه رشته تحصیلی فوریتهای پزشکی، پرستاری و بهداشت عمومی بوده که افزایش تعداد رشتههای تحصیلی دانشکده در دست پیگیری است.
دکتر مجید براتی با بیان اینکه توسعه رشتههای تحصیلی دانشکده نیازمند اصلاح فضای فیزیکی و ساختار فضاست، اظهار کرد: رشتههای کارشناسی مامایی در راستای صیانت از جمعیت،فناوری اطلاعات سلامت و کارشناسی فوریتهای پزشکی از جمله رشتههای تحصیلی در حال پیگیری و اخذ مجوز برای افزایش تعداد رشتههای تحصیلی این دانشکده است.
وی با اشاره به اینکه پیگیریم در سال آینده کارشناسی فوریتهای پزشکی را به رشته های تحصیلی این دانشکده اضافه کنیم، خاطرنشان کرد: با پیگیری لازم توسط این معاونت واحد مرکز آزمون الکترونیک دانشکده و نیز دپارتمان آموزشی بیمارستان قائم(عج) را راه اندازی کردیم.
براتی در ادامه گفت: در چند وقت اخیر با پیگیری لازم سالن مهارت های بالینی دانشکده توسعه داده شد و تجهیزات مناسب و تجهیزات آموزشی آن راه اندازی شد.
وی با بیان اینکه پیگیریم کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده با اخذ مجوز لازم راه اندازی شود، تصریح کرد: توسعه کتابخانههای دانشکده و به روزرسانی کتابها، برگزاری مراسم های مختلف، مسابقات ورزشی، برنامه های فرهنگی مختلف، اصلاح آیین نامه های پژوهشی، کرسی تلاوت قرآن کریم، بازبینی آیین نامههای دانشجویان، تجلیل از پرستاران، تجلیل از دانشجویان، برگزاری اردوهای جهادی، اردوهای فرهنگی و سیاحتی و برگزاری نشست های هم اندیشی از جمله اقدامات انجام شده توسط این معاونت بوده است.
براتی با بیان اینکه به تازگی موفق شدیم رتبه دانشکده را در بین ۱۶ دانشکده علوم پزشکی سطح کشور به ۱۰ ارتقاء دهیم، گفت: در حوزه دانشجویی در تجهیز خوابگاههای دانشجویی حدود ۲۰ درصد ظرفیت خوابگاه های دانشجویی دختران این دانشکده افزایش یافته است.
انتهای پیام
نظرات