عباس کریمی، مدیر بخش تولید این شرکت فناور در گفتوگو با ایسنا، گفت: یکی از زمینههای تحقیقاتی این شرکت تهیه عصاره گیاهان دارویی از طریق روش تخمیر است. تولید عصاره چای سبز از طریق تخمیر قارچ کامبوجا یکی از این محصولات است.
وی اظهار کرد: این عصاره چای سبز با استفاده از فرآیند تخمیر موجب خواهد شد که مواد غیر مفید حذف شود و خروجی این فرآیند ویتامینهای B،D، آنتی اکسیدانها و اسیدآمینهها و کلیه مواد مورد نیاز بدن است.
کریمی با تاکید بر اینکه عصاره تهیه شده از این روش، یک نوشیدنی فراسودمند به شمار میرود، یادآور شد: علاوه بر آن ما عصارههایی را به این ترکیب اضافه کردیم که برای کاهش وزن و رفع مشکلات کلیه و کبد مفید است.
انتهای پیام
نظرات