دکتر محمد طیب صحرایی در نشست سه ساعته مدیریت منابع، ظرفیتها و چالشهای آبی استان که در استانداری برگزار شد، بر تهیه اطلس و برنامه راهبردی منابع آبی استان برای اجرای هر نوع برنامه و سرمایه گذاری و اجرای طرحهای صنعتی و گردشگری از سوی مسئولان آبی استان تاکید کرد.
وی با بیان اینکه تهیه یک اطلس و برنامه جامع آبی روشنگر مسیر پیش رو و گام های بعدی خواهد بود، گفت: ممکن است یک طرح سرمایه گذاری و تولیدی در یک شهرستان دارای منابع آبی خوب به صرفه و مزیت باشد، اما در یک منطقه کم آب استان امکان اجرا نداشته باشد.
وی در ادامه بر ضرورت جایگزینی اقدامات کارشناسی گام به گام و چند لایه بجای برنامههای جزیرهای کنونی تاکید و عنوان کرد: باید به سمتی برویم که برنامه های مدیران آب استان به یک تجمیع متمرکز و خروجی فرآوری شده برسد و امکان اجرایی شدن آن به خوبی فراهم شود.
صحرایی در ادامه رودخانه قره سو را یک ظرفیت گردشگری برای استان دانست و خواستار تهیه طرح جامع ساماندهی این رودخانه با مشارکت آب منطقه ای، آبفا، شهرداری، فرمانداری کرمانشاه و سایر مدیران مربوطه با مدیریت معاونت عمرانی استانداری شد.
وی تاکید کرد: جلسات کارشناسی این موضوع باید طی روزها و هفته پیش رو برگزار و تصمیم و طرح نهایی برای جلسات بعدی پخته و آماده شود.
استاندار کرمانشاه لایروبی و جمع آوری فاضلاب از رودخانه قره سو، جلوگیری از ورود فاضلاب جدید به داخل رودخانه و ساماندهی و زیباسازی رودخانه و حاشیه آن را از جمله اقدامات ضروری در طرح جامع ساماندهی این رودخانه دانست و گفت: باید شبانه روزی و سه شیفت برای ایجاد یک محیط شهری سالم و زیبا در حاشیه قره سو تلاش کنیم که آسیب کنونی تبدیل به یک فرصت و مزیت بویژه در حوزه گردشگری شود.
در این نشست مهندس شهلایی مدیرعامل آب منطقه ای استان شرایط آبی استان در حال حاضر و پیش بینی های سال آینده و مشکلات احتمالی را تشریح کرد.
مهندس داودی مدیرعامل آب و فاضلاب استان هم وضعیت شبکه های آبرسانی شهری و روستایی، خطوط در حال احداث آب، آخرین شرایط احداث تصفیه خانه های استان و مشکلات و موانع پیش رو را به تفصیل گزارش کرد.
انتهای پیام
نظرات