• یکشنبه / ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ / ۰۹:۵۱
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1401121409852
  • خبرنگار : 50181

یک مسئول خبر داد

ریزش ۵۰ درصدی مشتری رستوران‌های کرمانشاه و چشم امید به نوروز

ریزش ۵۰ درصدی مشتری رستوران‌های کرمانشاه و چشم امید به نوروز

ایسنا/کرمانشاه نایب رئیس اتحادیه چلوکبابی‌ها و اصناف وابسته کرمانشاه از ریزش ۵۰ درصدی مشتری رستوران‌های کرمانشاه خبر داد و گفت: دلیل این امر گرانی غذا است که رستوران‌ها نیز دخلی در آن ندارند.

سیروس گل‌عنبر در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه طی چند وقت اخیر افزایش قیمت انواع غذا در رستوران‌ها را شاهد بوده‌ایم که بسته به نوع غذا متفاوت بوده، افزود: بیشترین افزایش قیمت مربوط به غذاهایی است که با گوشت قرمز طبخ می‌شود و غذاهای پخته شده با مرغ افزایش قیمت کمتری دارند.

وی دلیل افزایش قیمت غذا در رستوران‌ها را گرانی چند وقت اخیر گوشت قرمز دانست و ادامه داد: گوشت قرمز فاکتوری بسیار اثرگذار در قیمت تمام شده غذای رستوران‌ها است، البته سایر اقلام از جمله برنج، روغن، خلال، زرشک و... نیز گران شده است.

نائب رئیس اتحادیه چلوکبابی‌ها و اصناف وابسته کرمانشاه خاطرنشان کرد: برحی  اقلام نیز ممکن است به چشم نیایند، اما افزایش قیمت آنها در رستوران‌ها قابل توجه بوده که از مهمترین آنها می‌توان به قیمت پیاز و ظروف یکبار مصرف اشاره کرد.

گل‌عنبر با بیان اینکه رستوران‌ها ناگزیر به افزایش قیمت خود هستند، زیرا  غذا واقعا گران شده است، یادآور شد: هرچقدر غذا گران شود به ضرر رستوران‌ها خواهد بود، زیرا مردم قدرت خرید کمتری برای حضور در رستوران‌ها خواهند داشت.

وی از کاهش مراجعه مردم به رستوران‌ها نیز خبر داد و با بیان اینکه در برخی از رستوران‌ها تا ۵۰ درصد هم ریزش مشتری داشته‌ایم، اظهار کرد: رستورانی که در گذشته روزی ۱۰۰ دست غذا سرو می‌کرد، اکنون زیر ۵۰ دست سرو غذا دارد.

نائب رئیس اتحادیه چلوکبابی‌ها و اصناف وابسته کرمانشاه عنوان کرد: اکثر رستوران‌ها به جهت حفظ نیروی کاری که دارند فعلا در برابر تعطیل کردن مقاومت می‌کنند، اما شرایط نامناسبی دارند.

گل‌عنبر چشم امید رستوران‌ها را به ایام نوروز و حضور مسافران دانست و تاکید کرد: البته در ایام نوروز نیز فقط برخی از رستوران‌ها از جمله آنهایی که در محدوده طاقبستان یا مسیر بازار هستند وضعیت بهتری دارند و تغییر چندانی در وضعیت سایر رستوران‌های سطح شهر ایجاد نمی‌شود.

به گفته وی در حال حاضر نزدیک به ۷۵ رستوران در شهر کرمانشاه فعال هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha