به گزارش ایسنا، مقامات ایالتی می گویند نزدیک به ۲۵۰ میلیون آمریکایی تحت تاثیر موج گرما قرار خواهند گرفت.
سرویس ملی هواشناسی آمریکا (NWS) پیش بینی کرد که دمای هوا حداقل تا هفته آینده در بیشتر مناطق ایالات متحده در ۳۲ درجه سانتیگراد یا بالاتر باقی خواهد ماند.
به زودی شهرهایی از جمله شیکاگو، ایندیاناپولیس، فیلادلفیا و بوستون نیز ممکن است گرم ترین روز خود از ابتدای سال جاری میلادی تا کنون را تجربه کنند. همچنین ممکن است درجه رطوبت هوا بالا باشد که به نوبه خود احساس گرما را تشدید میکند.
به گزارش روزنامه گاردین، در همین حال، کارشناسان می گویند بحران آب و هوایی ناشی از فعالیتهای انسانی که عمدتاً ناشی از انتشار گازهای گلخانه است به همراه جنگل زدایی، موجهای گرما را در سراسر جهان طولانی تر می کند.
بر همین اساس موج گرما اخیرا کشورهای جنوب شرق آسیا را نیز تحت تاثیر قرار داده است. موج گرمای شدید در هند طی هفته های اخیر جان بیش از ۲۰۰ نفر را گرفته و ده ها هزار نفر را بیمار کرده است.
گرما تاکنون هزاران نفر را در هند تحت تاثیر قرار داده و این شرایط آب و هوایی همچنان وجود دارد.
در میان این شرایط آب و هوایی شدید، نگرانی هایی در مورد مردم حاشیه نشین در این کشور هم وجود دارد.
موج گرمای سراسری که در ماه مه آغاز شد، منجر به ثبت رکوردهای دمایی در شمال و غرب هند شده است.
روزهای داغ در پاکستان نیز زندگی مردم را تحت تاثیر قرار داده است.
بنابر گزارش «مجمع بینالمللی تغییرات اقلیم (IPCC) سازمان ملل متحد» رسیدن به هدف ۱.۵ درجه افزایش دما برای جلوگیری از اثرات ویرانگر تغییرات اقلیمی ضروری است.
میزان گرم شدن زمین در طولانیمدت اکنون در مقایسه با دوران پیشاصنعتی زمین، پیش از انقلاب صنعتی و دورانی که بشر هنوز استفاده از سوختهای فسیلی را شروع نکرده بود، حدود ۱.۱ تا ۱.۲ درجه سانتیگراد است.
هرچند جهان با وجود همه تلاشها برای مهار گازهای گلخانهای در مسیر رسیدن به میزان افزایش دمای حدود ۲.۵ درجه سانتیگراد تا سال ۲۱۰۰ است. سازمان ملل اعلام کرده است که حفظ حد ۱.۵ درجه سانتیگراد افزایش دما به سرعت در حال ناممکن شدن است.
انتهای پیام
نظرات