وحید حیدریان اظهار کرد: در حال حاضر در شهر اصفهان ۳۸۲ تقاطع مجهز به چراغ راهنمایی وجود دارد که از این تعداد ۲۲۰ تقاطع تحت فرماندهی و کنترل مرکز کنترل ترافیک است.
وی افزود: ایدهآل ما این بود که تمام این تقاطعهای فرماندهیشده به برق اضطراری مجهز شوند، اما این امکان تا دوازدهم شهریور ۱۴۰۳ تنها برای ۲۸ تقاطع فراهم بود. بههمین منظور قرارگاهی در مرکز کنترل ترافیک تشکیل شد و با همراهی معاونت حملونقل و ترافیک و جلسات منظم با نمایندگان شرکت توزیع برق شهرستان، تلاشها آغاز شد.
مدیر مرکز کنترل ترافیک و نظارت تصویری شهرداری اصفهان با اشاره به اولویتبندی تقاطعها ادامه داد: ۱۰۰ تقاطع پرتردد در سطح شهر، اولویت نخست برای تجهیز به برق اضطراری بود که بر اساس حجم تردد خودروها و تأثیر آنها بر ترافیک شناسایی شد و پس از آن سایر تقاطعها نیز در دستور کار قرار گرفت.
حیدریان با اعلام اینکه در حال حاضر از ۲۲۰ تقاطع تحت کنترل این کلانشهر ۲۰۱ تقاطع به طور کامل مجهز به برق اضطراری شده است، گفت: برای پایداری برق در زمان قطعی از یوپیاس و باتریهای نصب شده در تقاطعها استفاده میکنیم که بلافاصله پس از قطع برق وارد مدار میشود و بهطور مستمر برق مورد نیاز سامانههای کنترل ترافیک را تأمین میکند.
به گزارش ایسنا و به نقل از اداره ارتباطات رسانهای شهرداری اصفهان، وی با اشاره به همکاری ساختمانهای شهرداری و سایر دستگاههای اجرایی دارای ژنراتور افزود: توانستهایم از طریق انشعاب برق این ساختمانها نیز در تأمین برق اضطراری تقاطعها بهرهمند شویم که این همکاریها نقش بسزایی در بهبود وضعیت دارد.
مدیر مرکز کنترل ترافیک و نظارت تصویری شهرداری اصفهان با اشاره به هزینه بالای اجرای این پروژه تاکید کرد: تأمین برق اضطراری برای این تعداد تقاطع، هزینهای بالغ بر ۲۰۰ میلیون تومان در بر داشته است که با توجه به پیچیدگیهای فنی و اهمیت موضوع، سرمایهگذاری قابل توجهی محسوب میشود.
انتهای پیام
نظرات