• یکشنبه / ۲۹ تیر ۱۴۰۴ / ۰۰:۱۴
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 1404042817648
  • خبرنگار : 71442

تجریه کاوه خداشناس از هم‌بازی شدن با هنرمندان سندروم دان

تجریه کاوه خداشناس از هم‌بازی شدن با هنرمندان سندروم دان

کاوه خداشناس ـ بازیگر نقش «دکتر کاشانی» در سریال «آلا» ـ با تأکید بر پرداخت این مجموعه به موضوعات حساسی مانند ناباروری و زندگی افراد مبتلا به سندرم داون در تلویزیون گفت: این سریال با بیان راحت و فرهنگ‌سازی نو، بخشی از مخاطبان را نسبت به راه‌های درمان ناباروری آگاه می‌کند. وی تجربه هم‌بازی شدن با هنرمندان سندرم داون را انرژی‌بخش و عمیق توصیف کرد.

بازیگر نقش دکتر کاشانی در سریال «آلا»، درباره نقش خود در این سریال به ایسنا گفت: دکتر کاشانی به‌ همراه همسرش، دکتر قاعد، تنها زوجی هستند که در این مجموعه کار می‌کنند و به‌صورت جدی درگیر مناسبات بارداری و خانوادگی‌اند که خودش قصه‌هایی را به همراه می‌آورد. از سوی دیگر، خواهرش سندرم داون دارد و قصه خاص و قشنگ و متفاوتی را به همراه دارد که در رسانه هم بسیار کم به آن پرداخته شده است.

وی گفت: در مجموع، کلیت سریال چون موضوع ناباروری را مورد بررسی قرار می‌دهد، جدید است و جذاب. دکتر کاشانی هم بخشی از پازل این قصه را در زندگی حرفه‌ای و خانوادگی کامل می‌کند.

تجریه کاوه خداشناس از هم‌بازی شدن با هنرمندان سندروم دان

کاوه خداشناس ادامه داد: موضوع سریال «آلا»، دراماتیک است. اساساً بحث فرزند در روابط زناشویی، ارتباطات خانوادگی و مناسبات اجتماعی موضوعی جدی است و با توجه‌ به روحیه عاطفی که مردمان سرزمین ما دارند، فرزند همواره نقشی مهم و کلیدی در بنیان خانواده داشته است.

این بازیگر تصریح کرد: زمانی که این سریال را تولید کردیم، متوجه شدیم که چقدر در این حوزه دستاورد داریم و از نزدیک با این مهم آشنا شدم که در این حوزه چقدر پیشرفته‌ایم و این باعث افتخار است. به‌نظرم، سریال «آلا» چالش‌های دراماتیک بسیار دارد و قصه‌های شیرینی را برای مخاطب تعریف می‌کند.

خداشناس با تأکید بر تمایز سریال «آلا» در قیاس با سایر سریال‌های تلویزیون گفت: تلویزیون تاکنون به‌شکل جدی و داستانی به این مسائل ورود نکرده است و اغلب در پرده و لفافه صحبت می‌کند. مطالب در این سریال بسیار راحت بیان می‌شود و به‌لحاظ فرهنگ‌سازی کاری واقعاً نو و متفاوت است که درنتیجه موجب خواهد شد بخشی از مخاطبان نسبت به این موضوع آگاه شوند. بسیار کسانی هستند که این مسئله را دارند؛ اما هرگز به‌طور جدی به مراکز ناباروری مراجعه نکرده‌اند، چراکه هزار «ندانم» وجود دارد و تولیداتی مانند سریال «آلا» کمک می‌کنند تا مردم بدانند چه راه‌هایی پیش رویشان است.

وی افزود: البته که برای خودم سؤال است چگونه به‌رغم تولیدات فناورانه و این جهان رسانه‌ای گسترده‌ای که امروز ایجاد شده است، هنوز برخی نسبت به این موضوعات آگاهی ندارند.

این بازیگر یادآور شد: هم‌بازی شدن با بچه‌هایی که سندرم داون دارند، تجربه‌ای جدید و عمیق بود و شاید آنچه رخ داد در تصورم نبود؛ اما همه‌چیز فوق‌العاده پیش رفت و این بچه‌ها رنگ‌وبوی دیگری به کار دادند. سکانس‌های حضور این بازیگران سطح انرژی خوبی را برای کل گروه رقم زد و تجربه بسیار خوبی بود. گروه هم کارش درست بود و شخصا از این حضور لذت بردم و امیدوارم «آلا» پخش خوبی هم داشته باشد.

تجریه کاوه خداشناس از هم‌بازی شدن با هنرمندان سندروم دان

وی در پاسخ به این سوال که در ایفای این نقش چه چالشی را پشت‌سر گذاشته است، گفت: چالش خاصی نبود و صرفاً مواجهه با بچه‌های سندرم داون و حس و بازی گرفتن از ایشان و در مواردی بازگرداندن حس، کمی سخت بود که در این میان هم خانواده‌هایشان که در صحنه حضور داشتند، بسیار همراهی می‌کردند و کمی که گذشت، متوجه شدت همراهی و خردمندی و علاقه‌مندی آنان در این حوزه شدیم و همه‌چیز عالی پیش رفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha