• شنبه / ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / ۲۱:۱۴
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404042817686
  • خبرنگار : 50228

سرپرست اداره کل سیاسی استانداری خوزستان:

بهره‌گیری از ظرفیت‌های محلی، راهبرد توسعه هندیجان است / ضرورت اجرای طرح محله‌محور

بهره‌گیری از ظرفیت‌های محلی، راهبرد توسعه هندیجان است / ضرورت اجرای طرح محله‌محور

ایسنا/خوزستان سرپرست اداره کل سیاسی استانداری خوزستان با تأکید بر اجرای طرح محله‌محور و ضرورت پیگیری جدی دغدغه‌های مردم، بر لزوم ابتکار، همکاری بین‌بخشی و مشارکت فعال جوانان و بانوان برای توسعه پایدار شهرستان تأکید کرد.

جلسه شورای اداری شهرستان هندیجان شنبه ۲۸ تیر با حضور صدیقه میری، سرپرست اداره کل سیاسی استانداری خوزستان، فرماندار و مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان برگزار شد.

صدیق میری در این نشست ضمن عرض تسلیت شهادت سرداران و دانشمندان کشور در حمله رژیم صهیونیستی، با اشاره به دستاوردهای وحدت و انسجام ملی در جریان جنگ تحمیلی دوازده‌روزه اخیر، گفت: این همدلی بی‌نظیر توانست نقشه‌های دشمن را نقش بر آب کند و باید این همراهی و وفاق همچنان تداوم یابد.

وی با بیان این‌که جنگ ترکیبی اخیر بر تمامی ابعاد زندگی مردم و دستگاه‌های اجرایی تأثیرگذار بوده و افزود: مدیران شهرستان موظف به حفظ آمادگی کامل برای مواجهه با هرگونه وضعیتند و باید تدابیر لازم برای اقدام‌های مقتضی فراهم شود.

میری ضمن قدردانی از تشکیل یازده قرارگاه تخصصی در استان و شهرستان هندیجان، بر نقش مهم آنها در تأمین نیازهای مادی و معنوی مردم تأکید کرد.

وی اجرای طرح محله‌محور را یکی از اولویت‌های دولت وفاق دانست و گفت: مدیران باید بی‌واسطه در بین مردم حضور یابند، مشکلات آنان را بشنوند و پیگیری رفع دغدغه‌ها را با جدیت دنبال کنند. در دولت وفاق هیچ فاصله‌ای نباید بین مردم و مسئولان وجود داشته باشد.

سرپرست اداره کل سیاسی استانداری خوزستان ادامه داد: خدمت‌رسانی باید فارغ از گرایش‌های سیاسی باشد و صدای تمامی مردم، حتی منتقدان، شنیده و پاسخ داده شود.

میری با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی شهرستان هندیجان در حوزه‌های شیلات، کشاورزی، گردشگری و اقتصاد دریا محور، بر لزوم استفاده از خلاقیت و هماهنگی بین‌بخشی تاکید کرد و گفت: توسعه شهرستان نباید صرفاً به جذب اعتبارات دولتی محدود شود بلکه مدیران باید با بهره‌گیری از ابتکار عمل، کارهای بزرگ را حتی بدون اعتبار انجام دهند.

وی همچنین به مشکلات تأمین آب شرب و تنش آبی در منطقه اشاره و درخواست کرد: الگوی کشت طوری تنظیم شود که با شرایط آب و خاک و کیفیت آب منطقه همخوانی داشته باشد و کشت محصولات آب‌بر ممنوع شود. 

میری بر اهمیت پیوست‌های اجتماعی در پروژه‌های عمرانی و اولویت‌بندی بودجه بر نیازهای واقعی مردم تأکید کرد و ادامه داد: تمرکز بودجه باید در راستای ارتقای کیفیت زندگی مردم باشد.

سرپرست اداره کل سیاسی استانداری خوزستان ضمن تأکید بر استفاده از ظرفیت جوانان و بانوان در انتصابات مدیریتی اظهار داشت: حضور فعال جوانان و بانوان بعنوان سرمایه‌های اجتماعی شهرستان باید مورد توجه ویژه قرار گیرد تا مدیران آینده تربیت شوند.

وی در ادامه به اهمیت انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا اشاره و از همه نخبگان و اقشار مختلف مردم دعوت کرد تا در این فرآیند مشارکت فعال داشته باشند و زمینه ارتقای کیفیت شوراها را فراهم کنند.

میری در پایان از تلاش‌های نیروهای نظامی، انتظامی، اعضای شورای تأمین، فرماندار و مدیران شهرستان در خدمت‌رسانی به مردم قدردانی و تأکید کرد: با همکاری و همدلی می‌توان خدمات شایسته‌ای به مردم شهرستان ارائه داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha