• یکشنبه / ۲۹ تیر ۱۴۰۴ / ۱۱:۴۰
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1404042918039
  • منبع : سازمان غذا و دارو

ظروف تفلون بازسازی شده تهدیدی جدی برای سلامت

ظروف تفلون بازسازی شده تهدیدی جدی برای سلامت

معاون اداره کل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو با اشاره به نتایج آزمایش‌های انجام‌شده، نسبت به استفاده از ظروف تفلون بازسازی شده هشدار داد و تأکید کرد: این ظروف می‌توانند عامل انتقال مواد سمی به غذای مصرف‌کنندگان باشند.

به گزارش ایسنا، دکتر کلثوم خیرالهی ضمن بیان اینکه در فرآیند بازسازی ظروف تفلون معمولا نظارتی بر کیفیت مواد اولیه وجود ندارد، گفت: در بسیاری از موارد، پوشش‌های استفاده‌شده غیراستاندارد و نامطمئن‌اند و در اثر حرارت می‌توانند ترکیبات مضر را وارد غذا کنند.

وی افزود: چنانچه پوشش تفلون ظرفی آسیب دیده یا جدا شده باشد، به‌هیچ‌وجه نباید دوباره مورد استفاده قرار گیرد. تماس مواد غذایی با فلز پایه می‌تواند باعث آزاد شدن فلزات سنگین و دیگر آلاینده‌های خطرناک شود.

معاون اداره کل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو، با تأکید بر ضرورت آگاهی‌رسانی عمومی ادامه داد: ظروف بازسازی شده که مجدداً وارد بازار می‌شوند، به‌طور معمول فاقد استانداردهای ایمنی و بهداشتی لازم‌اند و استفاده از آن‌ها به‌شدت سلامت مصرف‌کنندگان را تهدید می‌کند.

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، خیرالهی در پایان از مردم خواست هنگام خرید ظروف تفلون، دقت کافی را داشته باشند و صرفا از محصولات دارای مجوز معتبر و با پوشش سالم استفاده کنند و در صورت بروز آسیب در پوشش ظرف، بلافاصله آن را از چرخه مصرف خارج کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha