• یکشنبه / ۲۹ تیر ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۳
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 1404042918083
  • خبرنگار : 71584

میدری تاکید کرد

جذب خیران، شناسایی بهتر نیازمندان و ایجاد پیوندهای اجتماعی با ارتباطات محله‌ای

جذب خیران، شناسایی بهتر نیازمندان و ایجاد پیوندهای اجتماعی با ارتباطات محله‌ای

‌وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر بهزیستی محله محور تاکید کرد و گفت: حضور در محله یعنی جذب خیران، شناسایی بهتر نیازمندان و ایجاد پیوندهای اجتماعی که می‌تواند جایگزین سازمان دولتی شود. بعد از خانواده، آنچه که حمایت را به صورت ساختارمند ایجاد می‌کند، ارتباطات در محله است.

به گزارش ایسنا، احمد میدری در آیین افتتاح همزمان ۱۰۵۶۱ پروژه سازمان بهزیستی کشور ضمن تشریح تاریخچه فعالیت سازمان بهزیستی، گفت: دایره فعالیت‌های سازمان بهزیستی بسیار گسترده است اما از نظر جامعه تحت پوشش، ضعف اساسی داریم و باید بررسی کنیم که چگونه می‌توان خدمات را افزایش داد.

وی افزود: در حوزه رفاه اجتماعی یک اصل کفایت و جامعیت است. خدمات باید کفایت لازم را داشته باشد. هم در حوزه کفایت خدمات و هم جامعیت ضعف اساسی داریم و باید بررسی کنیم که چگونه می‌توان این ضعف اساسی را برطرف کنیم؟.

میدری ادامه داد: قانون جامع حمایت از حقوق معلولان چارچوب حقوقی بوده که ما را در حوزه معلولان به این هدف برساند و در جهت اجرا تلاش کنیم. اینکه چه کار می‌توان کرد که به آن دست پیدا کنیم؟ در این زمینه همگرایی نهادهای ارائه‌دهنده خدمات با نهادهای مردمی راهگشاست.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخش دیگری از سخنان خود بر بهزیستی محله محور تاکید کرد و گفت: رییس‌جمهور نیز بر این موضوع تاکید کرد که باید کانون‌هایی که در محله هستند را به کانون‌های حضور مردم و خدمات حمایت اجتماعی تبدیل کنیم. این فرصت بزرگی برای بهزیستی است. زیرا از قبل ظرفیت‌هایی داشته است اما چگونه می‌توان در محله همه دستگاه‌ها را کنار یکدیگر داشته باشیم؟.

وی تصریح کرد: بزرگترین دستگاه از نظر تعداد مکان، آموزش و پرورش کشور است که حداقل ۱۰۴ هزار مدرسه در کشور داریم. مدرسه بیشترین جایی است که مردم با آن ارتباط دارند. این موضوع بسیار به همگرایی نهادها کمک می‌کند. این پروژه، پروژه فراگیر کردن خدمات بهزیستی است و حضور در محله یعنی جذب خیران، شناسایی بهتر نیازمندان و ایجاد پیوندهای اجتماعی که می‌تواند جایگزین سازمان دولتی شود.

میدری تصریح کرد: بعد از خانواده، آنچه که حمایت را به صورت ساختارمند ایجاد می‌کند ارتباطات در محله است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha