یدالله رحمانی با حضور معاونین، مدیرکل حوزه استاندار و مشاور رسانهای استاندار در دیدار با مدیران و کارشناسان سازمان مدیریت و برنامهریزی استان، با تقدیر از عملکرد این مجموعه در پیشبرد برنامههای توسعهای بر توسعه بودجهریزی، افزایش اختیارات استانی و تمرکز بر پروژههای محوری تاکید کرد و افزود: استانداری و سازمان مدیریت و برنامهریزی اهتمام جدی بر ادامه همکاریها دارند.
وی با اشاره به سهم اعتبارات عمرانی استانها، اظهار کرد: امروز بیش از ۹۰ درصد اعتبارات ملی صرف هزینههای جاری میشود و سهم استانها در تصمیمگیریها کاهش یافته است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: در برنامه سوم، نظام درآمد هزینه منجر به افزایش اختیارات استانی و رشد چشمگیر پروژهها شد.
رحمانی با اشاره به تجربه موفق استان بوشهر در دهه ۸۰ که با اجرای این نظام، رتبه اعتباری خود را از شانزدهم به دوم ارتقا داد، تصریح کرد: اگر اختیارات استانها افزایش یابد، میتوانیم مانند بوشهر، در توسعه راهها و زیرساختها جهش ایجاد کنیم.
وی ادامه داد: امسال نیز باید با اصلاح بودجهریزی، سهم استان را از سه هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان به ۶۰۰۰ میلیارد تومان رسانده ایم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به شاخصهای اقتصادی استان سهم ۶۶ صدم درصد از تولید ناخالص داخلی و یک صدم درصد از ارزش افزوده بخش معدن، بر چند محور کلان از جمله تمرکز بر پروژههای ملی، لزوم سرمایهگذاری در ۶۵ پروژه و تقویت آمار و برنامهریزی تأکید کرد.
رحمانی با اشاره به تجربه موفق و الگوگیری از سال گذشته تصریح کرد: سال قبل در بخش راههای روستایی تخصیص ۲۶۰ درصد و در بخش آب تخصیص ۶۶۰ درصد محقق شد.
وی با اشاره بر لزوم سرمایهگذاری در ۶۵ پروژه کلان استان افزود: سرمایهگذاری این پروژهها منجر به ایجاد ۱۵هزار شغل مستقیم میشود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به تقویت آمار و برنامهریزی گفت: با انتشار بهموقع دادههای اقتصادی و بهبود همکاری با دستگاههای اجرایی این حوزه تقویت شود.
رحمانی به مشکلاتی چون مسدود شدن حسابهای دستگاههای اجرایی و ضعف مشارکت اقتصادی ۳۰ درصدی اشاره کرد و افزود: تشکیل جلسات مشترک با دستگاه قضایی استان برای کاهش توقیفهای غیرضروری مورد توجه واقع شود.
وی بر لزوم کار پژوهشی درباره کاهش نرخ مشارکت اقتصادی و ارائه راهکارهای افزایش اشتغال اشاره و عنوان کرد: وجود بیکاری پنهان در دستگاههای اجرایی یک چالش اساسی است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر تمرکز بر مباحث تحولی در شورای برنامهریزی استان تأکید و خاطرنشان کرد: اجرای اسناد بالادستی مانند استاد پایه توسعه استان و آمایش استان که از کیفیت بالایی برخوردار است و بهبود دورههای آموزشی مدیران با نظارت بر محتوا و جلوگیری از برگزاری صوری دورهها مورد توجه جدی باشد.
رحمانی با بیان اینکه، سازمان مدیریت و برنامهریزی، قلب تپنده توسعه استان است، خواستار همکاری بین استانداری و این سازمان شد و تصریح کرد: با وفاق ملی و استفاده از همه ظرفیتها، میتوانیم استان را از وضعیت کنونی خارج کنیم و این مسیر، نیازمند عزم جدی و برنامهریزی عملیاتی است.
جهانگیر شاهینی، رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کهگیلویه و بویراحمد نیز ضمن قدردانی از استاندار، معاونین و مشاورین جهت حضور در سازمان و دیدار با همکاران گفت: حمایتها و ارائه رهنمودها به دستگاههای اجرایی جهت عملیاتی سازی برنامههای توسعه استان قابل تقدیر است.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴ وی بیان کرد: حقیقتا دکتر رحمانی استاندار با همه توان و بطور مداوم در مرکز کشور پیگیر برنامههای استان به خصوص تقویت منابع مالی، تسهیلاتی، کمکهای فنی و اعتباری، موضوعات سرمایهگذاریهای کلان و گره گشایش بسیاری از مشکلات بوده و به همه امور استان اهتمام جدی دارد.
انتهای پیام
نظرات