جمشید خاتمی در گفتوگو با ایسنا با تاکید بر اهمیت فعالیت رسانهای در نشان دادن دستاوردهای جنگ ۱۲ روزه ایران و رژیم صهیونی، اظهار کرد: بنده به عنوان فردی که اخبار را دنبال میکنم، شاهد بودم پس از حمله ایران به پایگاه العدید در قطر، دشمنان ما تبلیغ میکردند که این حمله هماهنگ بوده و با نظر ترامپ این مکان انتخاب شده است و رسانههای غربی به شدت در حال نشر این ادعا بودند اما متاسفانه ما از این حمله و دستاوردهای آن پوشش خبری مناسبی نداشتیم.
وی با بیان اینکه سیستم نظامی و اطلاعاتی ما از میزان خسارت وارده به نیروهای آمریکایی اطلاعات دقیق داشته اما اطلاعرسانی درستی در این راستا انجام نشده، اضافه کرد: اگرچه رسانههای دنیا در اختیار استکبار است اما باز هم رسانهها و شبکههای برونمرزی ما میتوانستند اطلاعرسانی بهتری در مورد دفاع جانانه ایران در جنگ ۱۲ روزه و حمله به پایگاه آمریکایی العدید داشته باشند.
این فعال سیاسی اصولگرا با انتقاد از نحوه فعالیت رسانههای داخلی در تبیین جنگ ۱۲ روزه، تصریح کرد: پخش موسیقی حماسی و تهییج مردم هنر نیست، بلکه تبیین دفاع مقتدرانه ایران هنر محسوب میشود. متاسفانه رسانههای ما به جای تبیین درست، بیشتر به دنبال تهییج مردماند.
خاتمی با اشاره به ضرورت تشریح دستاوردهای ایران به زبانهای مختلف و تبیین آن در فراتر از مرزهای کشور، بیان کرد: باید شبکههای برونمرزی فعالیت بیشتری داشته باشند؛ ما در ایران، اخبار مربوط به اقتدار کشورمان را از رسانههای داخلی دریافت میکنیم، اما آیا افرادی که به طور مثال در آمریکا زندگی میکنند نیز میتوانند از طریق رسانههای ایرانی، از این موضوعات مطلع شوند؟ آیا دانشجویان آزاده در سایر کشورها که بر علیه استکبار به پا خاستهاند، از اقدامات ما خبر دارند؟
وی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی با صرف هزینههای تبلیغاتی و رسانهای زیاد، مدام در حال اغراق در مورد توان خود است و فعالیتهای کوچکش را در ابعاد بزرگ به نمایش میگذارد، گفت: اما ما به دلیل عدم استفاده درست از ظرفیتهای رسانه، موفق نشدهایم که دستاوردهای بزرگمان را به خوبی در جهان و حتی کشور خود انعکاس دهیم.
دبیر جامعه جوانان متحد اسلامی همچنین با اشاره به ضرورت فعالیت رسانهها در زمان آتشبس، اظهار کرد: ما باید طوری در رسانه فعالیت کنیم که اگر دوباره حملهای اتفاقی رخ داد، در دنیا موج تهدید و تکفیر علیه متجاوزان راه بیفتد. فردی که در جایگاه مدیریتی نشسته باید برنامهریزی درستی در این زمینه داشته باشد و بنده به عنوان یک بیننده شاهد هستم که فعالیت رسانهای ما به درستی انجام نمیشود. قدرت رسانه و تبیین ما یک طرف و قدرت نظامی ما طرف دیگر است که دو بال پرواز به حساب میآیند و باید هر دو وجود داشته باشند.
انتهای پیام
نظرات