• یکشنبه / ۲۹ تیر ۱۴۰۴ / ۱۶:۲۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404042918365
  • خبرنگار : 71661

تل‌آویو: غذای فاسد نتانیاهو را ۳ روز خانه‌نشین کرد

تل‌آویو: غذای فاسد نتانیاهو را ۳ روز خانه‌نشین کرد

دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که او به دلیل مصرف غذای فاسد نیاز به مراقبت پزشکی پیدا کرده و تا سه روز باید در خانه بماند.

به گزارش ایسنا، دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز یکشنبه اعلام کرد که او شب گذشته در خانه‌اش مورد معاینه قرار گرفته است.

طبق این گزارش، «آلون هرشکو» رئیس بخش داخلی بیمارستان «هداسا عین‌کرم»، پس از انجام معاینات، تشخیص داد که نتانیاهو به التهاب روده ناشی از مصرف غذای فاسد مبتلا شده است.

در ادامه این بیانیه آمده است که پس از انجام آزمایش‌های بیشتر، وضعیت جسمانی نتانیاهو «خوب» توصیف شده و در حال حاضر به دلیل کم‌آبی بدن که ناشی از این بیماری است، تحت درمان با مایعات وریدی قرار دارد.

طبق دستور پزشکان، نتانیاهو برای سه روز آینده از خانه‌اش خارج نخواهد شد و باید امور دولتی را از خانه پیگیری کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha