• یکشنبه / ۱۱ آبان ۱۴۰۴ / ۰۸:۱۸
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404081106154
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی اعلام کرد

مهلت ۱۴ روزه به دستگاه‌های اجرایی سیستان و بلوچستان برای ارائه مستندات ماده ۲۳

مهلت ۱۴ روزه به دستگاه‌های اجرایی سیستان و بلوچستان برای ارائه مستندات ماده ۲۳

ایسنا/سیستان و بلوچستان رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی سیستان و بلوچستان گفت: دستگاه‌های اجرایی براساس مصوبه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان موظفند حداکثر طی ۲ هفته مستندات مربوط به مجوز ماده ۲۳ پروژه‌های خود را برای بررسی و مبادله موافقت‌نامه به این سازمان ارائه دهند.

مهرداد عرب‌اول شامگاه شنبه در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه سیستان و بلوچستان بیان کرد: مبادله موافقت‌نامه‌های طرح‌های عمرانی در استان در حال انجام است اما برخی دستگاه‌ها با گذشت چند ماه در ارائه مستندات مربوط به مجوز ماده ۲۳ تعلل کرده‌اند که طبق تأکید استاندار باید حداکثر تا دو هفته آینده نسبت به تکمیل مدارک خود اقدام کنند.

وی افزود: در این جلسه مقرر شد پس از دریافت مستندات، سازمان برنامه و بودجه در اسرع وقت بررسی‌های لازم را انجام داده و فرایند مبادله موافقت‌نامه‌ها را نهایی کند تا پروژه‌ها بتوانند از محل اعتبارات مصوب سال ۱۴۰۴ تأمین مالی شوند.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی سیستان و بلوچستان به موضوع تخصیص اعتبارات اشاره کرد و گفت: تاکنون دو مرحله تخصیص از محل اعتبارات مصوب در اختیار دستگاه‌های اجرایی قرار گرفته و شرط اصلی دریافت تخصیص، انجام مبادله موافقت‌نامه است.

وی تأکید کرد: دستگاه‌ها نباید در این زمینه تأخیر داشته باشند، چرا که باقی ماندن اعتبارات در خزانه و تأخیر در اجرای پروژه‌ها موجب کاهش ارزش ریالی منابع و کندی روند توسعه خواهد شد.

عرب‌اول ادامه داد: با توجه به نگاه ویژه دولت چهاردهم و حساسیت رئیس‌جمهور نسبت به توسعه سیستان و بلوچستان، در ماه‌های اخیر سفرهای متعددی از سوی مسوولان بلندپایه کشور به این استان انجام شده است و استاندار نیز تأکید کرد که نتایج و تعهدات این سفرها نباید فقط روی کاغذ بماند و مدیران موظفند پیگیری‌های لازم را از وزارتخانه‌های مربوطه انجام داده و گزارش آن را در شورای برنامه‌ریزی استان ارائه دهند.

وی با اشاره به ضرورت انطباق طرح‌ها با مطالعات آمایش سرزمین گفت: سند آمایش سیستان و بلوچستان به‌عنوان سند بالادستی توسعه، در افق ۱۴۲۴ در شورای عالی آمایش کشور تصویب شده و هرگونه اقدام اجرایی باید با این سند همخوانی داشته باشد.

به گفته رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی سیستان و بلوچستان، کارگروه تطبیق سازمان برنامه و بودجه وظیفه دارد طرح‌های مغایر با آمایش را اصلاح و موارد جدید را متناسب با نیازهای روز استان به‌روزرسانی کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از برنامه و بودجه استان در روز ۱۱ آبان، عرب افزود: خوشبختانه با پیگیری‌های مستمر استاندار، آیین‌نامه اجرایی مربوط به سند توسعه استان در هیئت دولت به تصویب رسیده و سیستان و بلوچستان تنها استانی است که موفق به ایجاد چنین ظرفیت قانونی شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha