• یکشنبه / ۱۱ آبان ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404081106326
  • خبرنگار : 71516

المعلومه: امارات با هماهنگی اسرائیل از ایجاد اقلیم الانبار در عراق حمایت مالی می‌کند

المعلومه: امارات با هماهنگی اسرائیل از ایجاد اقلیم الانبار در عراق حمایت مالی می‌کند

عضو ائتلاف «حاکمیت» عراق فاش کرد که امارات و کشورهای دیگر متعهد به حمایت مالی از ایجاد «اقلیم الانبار» با هماهنگی صهیونیست‌ها شده‌اند.

به گزارش ایسنا، «احمد فرج الدلیمی» عضو ائتلاف «حاکمیت» عراق به خبرگزاری المعلومه گفت: دولت امارات به شخصیت‌های عراقی مخالف دولت اطلاع داده که هزینه‌های برگزاری نشست‌های حامی پروژه ایجاد اقلیم الانبار و اختصاص مبالغ مالی هنگفت به شخصیت‌ها را بر عهده می‌گیرد که این پروژه را با هماهنگی دولت اقلیم کردستان و حمایت آمریکا و هماهنگی سازمان‌های صهیونیستی که مقر آنها در اربیل است، اجرا می‌کنند. این سازمان‌ها پیشنهادهای امارات برای دعوت به ایجاد اقلیم الانبار و برگزاری نشست‌های آن در داخل و خارج عراق را هماهنگ می‌کنند.

وی افزود: دولت امارات مذاکرات محرمانه‌ای با شخصیت‌های سیاسی و عشایری برگزار کرده که مکلف به ماموریت تماس‌های فشرده برای تبلیغ ایجاد اقلیم الانبار و اختصاص مبالغ مالی به شخصیت‌های حامی این پروژه و تشکیل کمیته‌هایی برای برگزاری نشست‌های مردمی در استان‌های اقلیم کردستان و ترکیه هستند.

الدلیمی‌ گفت: سازمان‌های صهیونیستی با عنوان سازمان‌های مدنی در استان اربیل از طریق میانجی‌ها به دولت امارات آمادگی خود را برای برگزاری نشست‌هایی در حمایت از ایجاد اقلیم الانبار اعلام کردند. سازمان‌های ناشناخته‌ای در دوره گذشته موفق شدند تعدادی از نشست‌ها را در الانبار، اربیل و اردن با حضور شخصیت‌های عشایری و سیاسی برگزار کنند.

تلاش آمریکا و کشورهای عربی برای ضربه زدن به اقتصاد عراق

احمد الدلیمی گفت: کشورهای عربی و کشورهایی از شورای همکاری خلیج فارس اموال هنگفتی را برای حمایت از طرح‌هایی اختصاص داده‌اند که اقتصاد عراق را هدف قرار می‌دهد. این تحرکات با دستورات آمریکا صورت می‌گیرد.

وی گفت: کشورهای شورای همکاری خلیج فارس و کشورهای عربی دیگر مبالغ مالی هنگفتی را به طرف‌های منطقه‌ای از جمله ترکیه با هدف ضربه زدن به اقتصاد عراق و تلاش برای پخش داستان‌های گمراه کننده برای ممانعت از ورود شرکت‌های سرمایه‌گذاری جهانی به بغداد و استان‌های دیگر به بهانه‌های واهی پرداخت می‌کنند.

وی افزود: طرح آمریکا و شورای همکاری خلیج فارس تنها محدود به بعد اقتصادی نیست بلکه شامل تلاش‌هایی برای نابودی عراق از نظر سیاسی و کشاورزی از طریق قطع آب کشور و منع حمایت خارجی از بخش برق و با هدف برانگیختن مردم عراق علیه دولت و ایجاد آشوب است.

الدلیمی گفت: برخی کشورهای شورای همکاری خلیج فارس و کشورهای عربی از رشد عراق در زمین‌های کشاورزی، صنعت و منابع حیوانی نگران هستند و همین مسئله آنها را به کارشکنی در هرگونه توسعه احتمالی به دلایل سیاسی و اقتصادی وادار کرده است. این طرف‌ها پنهانی و با هماهنگی واشنگتن برای نابودی عراق در زمینه‌های مختلف همکاری می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha