• جمعه / ۲۳ آبان ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۸
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404082314334
  • خبرنگار : 50455

امام جمعه قم: روحیه بسیجی عامل شکست طرح‌های بی‌ثبات سازی دشمنان اسلام است

امام جمعه قم: روحیه بسیجی عامل شکست طرح‌های بی‌ثبات سازی دشمنان اسلام است

ایسنا/قم امام جمعه قم با بیان اینکه نمود روحیه بسیجی در انتخابات عراق نه تنها پیروزی جریان مقاومت بلکه شکست طرح بی‌ثبات سازی دشمنان اسلام را در پی داشت، اظهار کرد: مردم عراق با رأی خود در انتخابات اخیر نشان دادند آگاهانه در مسیر اقتدار ملی خودشان قدم برمی‌دارند،

آیت‌الله سید محمد سعیدی در خطبه‌های نماز جمعه ۲۳ آبان که در مصلی قدس قم برگزار شد، با اشاره به بحران آب در پی کاهش نزولات رحمت الهی، ‌اظهار کرد: مسئله آب باید به طور جدی مورد توجه قرار بگیرد، مردم بدانند این بحران هم راه حل دارد و بن بستی وجود ندارد، نشان دادن راهکارها مردم را ترغیب می‌کند که نسبت به انجام تمهیدات لازم اقدام کنند و این رویکرد در قبال بحران بسیار ضروری است.

امام جمعه قم افزود: همه ما نقش مهمی در خروج از این بحران داریم؛ اقامه نماز باران و دعا، جلوگیری از مصرف بی رویه و سیاست‌گذاری و فرهنگ سازی از طرف دولت و مجلس بخش مهمی از این راهکارهاست.

سعیدی، ۲۴ آبان روز بزرگداشت علامه طباطبایی و آغاز هفته کتاب را مورد توجه قرار داد و گفت: علامه طباطبایی جزو بنیان‌گذاران روشنفکری اسلامی است، علامه طباطبایی پایه گذار فکری و فرهنگی انقلاب اسلامی و قرآنی هستند.

وی یادآور شد: هفته کتاب هم فرصتی است که انس با کتاب در جامعه رواج بیشتری پیدا کند در منظومه فکری رهبر معظم انقلاب کتابخوانی فریضه و واجب است و دولت هم نقش محوری در ترویج فرهنگ کتابخوانی دارد.

امام جمعه قم با اشاره به ۲۶ آبان سالروز آزاد سازی سوسنگرد در سال ۱۳۵۹ افزود: نقش کلیدی رهبر معظم انقلاب در این فتح بسیار برجسته بود؛ مقاومت رزمندگان در سوسنگرد از نظر حماسی و نظامی کمتر از مقاومت رزمندگان در خرمشهر نبود.

سعیدی با اشاره به سالروز شهادت سرلشکر مهدی زین‌الدین ادامه داد: مهم‌ترین شاخصه نخبگی سرلشکر زین‌الدین در مدیریت جهادی تجلی پیدا کرد و شهید حاج قاسم سلیمانی در مورد شهید زین‌الدین گفتند اگر امروز بخواهیم از مقاومتی حرف بزنیم که جوان را به وجد بیاورد زندگی شهید مهدی زین الدین بهترین روایت است.

تولیت حرم حضرت معصومه(س) آغاز هفته بسیج را مورد توجه قرار و گفت: امام(ره) در همه عرصه‌های وجود بسیجیان را مغتنم شمردند و رهبر معظم انقلاب چه در عرصه فکری و فرهنگی، علمی و فناوری و خدمت به مردم از بسیجیان یاد کردند.

وی ادامه داد: امام(ره) به امت بسیجی فرمود: هر چه فریاد دارید بر سر آمریکا بکشید. این یعنی جهت دادن و اینکه مردم باید کدام هدف را نشانه بگیرند و همین فکر بسیجی امروز در لبنان و در انتخابات عراق نمود دارد.

وی اضافه کرد: با همین روحیه بسیجی است که مردم در یمن و غزه مقاومت می‌کنند و در ایران هم به برکت همین روحیه بسیجی است که در طول جنگ ۱۲ روزه دشمن طمع‌کار و غاصب ما را با شکست قاطع مواجه کرد.

امام جمعه قم در پایان تصریح کرد: امت اسلام با همین روحیه و حرکت بسیجی زمینه ساز ظهور امام زمان (عج) خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha