۱۴۰۵-۰۳-۰۳ | ۰۸:۱۶
منبع: نمایندگی سیستان و بلوچستان
اجرای بیش‌از ۷۰۰۰ رویداد فرهنگی به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر در سیستان و بلوچستان

معاون استاندار بیان کرد:

اجرای بیش‌از ۷۰۰۰ رویداد فرهنگی به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر در سیستان و بلوچستان

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان با اعلام برگزاری گسترده برنامه‌های بزرگداشت سالروز آزادسازی خرمشهر در این استان، بیان کرد: با توجه به در پیش بودن مناسبت‌هایی نظیر سوم خرداد، دهه امامت و ولایت و همچنین بزرگداشت شهدای خدمت، ۴۷ عنوان برنامه با بیش‌از هفت هزار و ۵۰۰ رویداد فرهنگی در حوزه‌های مختلف در سطح استان برگزار می‌شود.

علیرضا شهرکی شامگاه ۲ خرداد در جلسه ترویج ایثار و شهادت استان، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و اشاعه آن به نسل جوان را ضروری دانست و گفت: نسل جدید امروز با آگاهی و با اعتقاد به انقلاب اسلامی در اجتماعات مردمی شب‌های اقتدار حضور دارند و با عشق به رهبر و انقلاب، پای کار انقلاب هستند.

وی همچنین بر موضوع تکلیف‌خوانی شهدا در برنامه‌های میدانی و شبانه سطح شهرها با رویکرد صادقانه و مردمی تأکید کرد و افزود: حضور خانواده معظم شهدا در این برنامه‌ها نظیر روز دختر که با دعوت از خانواده شهیده «درازهی» از شهدای مدرسه شجره طیبه میناب در زاهدان همراه بود، در دستور کار قرار دارد.

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان به بررسی وضعیت فضای میدان شهدای زاهدان اشاره کرد و گفت: موضوعات فنی این پروژه با همکاری شهرداری و مجموعه فرمانداری زاهدان در حال اجراست، همچنین برنامه‌های ابلاغی به فرمانداری‌ها ارسال شده تا شهرستان‌ها نیز هماهنگی لازم را انجام دهند.

انتهای پیام

#

# استان ها

آخرین اخبار استان ها