۱۴۰۵-۰۳-۰۳ | ۱۴:۱۰
منبع: نمایندگی فارس
اختصاص ۵۰ درصد بودجه مدیریت شهری شیراز به حوزه حمل‌ونقل/ثبت روزانه ۱۵ هزار تخلف رانندگی

در نشست شهرداری با پلیس راهور مطرح شد؛

اختصاص ۵۰ درصد بودجه مدیریت شهری شیراز به حوزه حمل‌ونقل/ثبت روزانه ۱۵ هزار تخلف رانندگی

شهردار شیراز با تأکید بر اینکه مدیریت ترافیک نیازمند رویکردی علمی و مبتنی بر داده است، اعلام کرد که برای افزایش رضایت‌مندی شهروندان، نیمی از منابع و هزینه‌های مدیریت شهری شیراز به حوزه حمل‌ونقل و ترافیک اختصاص یافته است.

جلسه مشترک معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری شیراز با پلیس راهنمایی و رانندگی استان فارس، با هدف تقویت هماهنگی‌های اجرایی برای مدیریت بار ترافیکی و ارتقای نظم شهری امروز یکشنبه سوم خرداد برگزار شد.

مدیریت شهری تسلیم فشار ترافیک نخواهد شد

شهردار شیراز، در این نشست با قدردانی از تلاش‌های پلیس راهور، ترافیک را پدیده‌ای ذاتی در کلان‌شهرها توصیف کرد و گفت: ترافیک مسئله‌ای مختص شیراز نیست و مدیریت آن نیازمند تخصص و داده‌محوری است. با وجود تردد حدود ۹۵۰ هزار خودرو در سطح شهر -یعنی یک خودرو به ازای هر دو شهروند- مدیریت شهری هرگز تسلیم فشار ترافیک نخواهد شد.

محمدحسن اسدی با انتقاد از تداوم پارک دوبله در معابر علی‌رغم وجود ظرفیت خالی در پارکینگ‌های چندطبقه، افزود: هزاران فضای جدید پارکینگ در نقاطی نظیر فرهمندفر، احمدی، کاراندیش و غدیر احداث شده است، اما همچنان شاهد تخلفاتی هستیم که نیازمند نظارت و برخورد جدی‌تر پلیس است.

شهردار شیراز همچنین خواستار مدیریت مؤثرتر اختلالات ترافیکی ناشی از فعالیت بارفروش‌ها در سطح شهر شد.

نام‌گذاری سال ۱۴۰۵ به عنوان «سال حمل‌ونقل و ترافیک»

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری شیراز نیز در ادامه این نشست از رویکرد جدید ساختاری خبر داد و اظهار کرد: سال ۱۴۰۵ در ساختار شهرداری شیراز به عنوان سال حمل‌ونقل و ترافیک نام‌گذاری شده است. در این راستا، طراحی و احداث ۳ ایستگاه پلیس در مناطق شهری برای تسهیل خدمات‌رسانی در دستور کار قرار دارد.

محمد فرخ‌زاده، با تأکید بر نقش مکمل شهرداری و پلیس راهور افزود: راه‌اندازی طرح محدوده کم‌آلاینده (LEZ)، اجرای معاینه فنی خودروهای فاقد ایمنی، مدیریت پارک حاشیه‌ای و شناسایی نقاط حادثه‌خیز از جمله برنامه‌های مشترک پیش‌رو برای گشودن گره‌های ترافیکی شیراز است.

ثبت روزانه ۱۵ هزار تخلف رانندگی در شیراز

کوروش کریمی، فرمانده پلیس راهور استان فارس نیز در این جلسه با ارائه گزارشی از اقدامات نظارتی بیان کرد: روزانه بین ۱۰ تا ۱۵ هزار تخلف توسط دوربین‌های هوشمند در سطح شهر شیراز ثبت و اعمال قانون می‌شود.  پیامک این تخلفات به‌صورت فوری برای رانندگان ارسال می‌گردد تا نقش بازدارندگی و اثر اصلاحی آن حفظ شود.

به گزارش ایسنا، این نشست با تأکید بر هم‌افزایی زیرساختی شهرداری و توان اجرایی پلیس راهور به پایان رسید؛ تعاملی که نویدبخش ارتقای نظم، روان‌سازی تردد و افزایش رضایت عمومی در کلان‌شهر شیراز است.

انتهای پیام

#

# استان ها

آخرین اخبار استان ها