بازگشایی مدارس در شرایط کرونا
-
نحوه فعالیت کارکنان آموزش و پرورش در محدودیت های کرونایی
معاون برنامهریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش گفت: شرایط حضور کارکنان حوزه ستادی وزارت آموزش و پرورش در ادارات سطح کشور در طول دو هفته آتی همچون سایر دستگاههای اجرایی خواهد بود.
-
جزئیات اطلس یادگیری دانش آموزان استثنایی در ایام کرونا
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی به تبیین اطلس آموزشی دانش آموزان استثنایی در این ایام پرداخت و گفت: در حال حاضر ۷۱.۷ درصد اولویت اول انتخاب مدارس استثنایی برای دانش آموزان با نیازهای ویژه، آموزش در فضای مجازی است.
-
چند توصیه برای ارتقای سلامت روان نظام آموزش و پرورش در پاندمی کرونا
کارگروه مطالعات فوری پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش در آخرین توصیه نامه سیاستی خود که ۲۴ آبان ماه نهایی شده به ارتقای سلامت روان در نظام آموزش در دوره همه گیری کرونا و پسا کرونا پرداخته است.
-
وجود ۱۱۶ میلیون جلد کتاب در ۶۰ هزار کتابخانه مدارس/ لزوم ایجاد دسترسی مجازی به کتابها
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه ۱۱۶ میلیون کتاب در مدارس داریم و ۶۰هزار مدرسه ما دارای کتابخانه هستند گفت: نیاز به بازنگری در ساختار و محتوای کتاب ها وجود دارد و باید دسترسی برای دانش آموزان افزایش یابد. درواقع تجهیز کتابخانه های مدارس و دسترسی به کتاب ها در فضای مجازی باید در دستورکار باشد.
-
آموزش و تربیت تعطیلی بردار نیست
دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان به مروری بر اقدامات انجام شده از سوی این انجمن در دوران کرونا پرداخت و تاکید کرد: مدرسه تعطیل شده بود اما آموزش و تربیت تعطیلی بردار نیست
-
وزیر آموزش و پرورش:
با آرام شدن فضا باید آهنگ حضور دانش آموزان در مدرسه را بزنیم
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه هرکاری در کرونا تعطیل شد ما باید تلاش کنیم آموزش تعطیل نشود گفت: جامعه زنده، پویا و طراز جامعه ای است که می تواند در بحران ها روی پای خودش بایستد و آموزش را پیش ببرد.
-
نحوه شرکت دانش آموزان در مسابقات کتابخوانی
یکی از مهمترین اقدامات در خصوص ارتقای سرانه مطالعه و توسعه فرهنگ کتابخوانی در مدارس جشنواره دانایی توانایی است. در راستای اهداف سند تحول بنیادین و به عنوان یکی از اصلیترین فعالیتهای تربیتی نیز برنامههای توسعه و تجهیز کتابخانه آموزشگاهی و کلاسی دنبال میشوند.
-
سنجش سلامت جسمانی ۹۹ درصد نوآموزان/ادامه طرح تا پایان آبان
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گزارشی از روند سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان در سال تحصیلی جاری ارائه کرد و گفت: برنامه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان با پوشش ۹۹ درصد انجام شده و تا پایان آبان ماه نیز این برنامه ادامه دارد.
-
تعطیلی مدارس خراسان رضوی دو هفته دیگر تمدید شد
مدارس خراسان رضوی دو هفته دیگر نیز تعطیل خواهند بود.
-
داستان های غمگین شاد
با گذشته دو ماه از شروع سال تحصیلی جدید، داستان های غمگین شاد هنوز تمام نشده است. کافی است پای درد و دل معلمان و مدیران مدارس نواحی محروم شهر بنشینیم تا از مشکلات دانش آموزانی برایمان بگویند که همچنان دسترسی به گوشی هوشمند ندارند و فقر و محرومیت راهی جز ترک تحصیل برای آنها باقی نگذاشته است.
-
آموزش نحوه استفاده از ابزار هوشمند به دانش آموزان/ اعلام آمادگی برای کمک به وزارت بهداشت
وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به سوالی درباره بروز برخی مشکلات جسمانی برای دانش آموزان در حین استفاده از ابزار هوشمند گفت: پیش بینی شده آموزش های لازم از طریق شبکه شاد و تلویزیون ارائه شود؛ ویدئوهایی تولید شده که کمک می کند تا نحوه استفاده مناسبتر باشد. هر پدیده جدیدی عوارضی دارد که باید بر آن غلبه کنیم.
-
نباید فعالیتهای پرورشی را فوق برنامه بنامیم/ جزئیات پویش «لبخند رضایت»
رئیس سازمان بسیج فرهنگیان کشور با بیان اینکه پرورش اصل است و نباید فعالیتهای پرورشی را فوق برنامه بنامیم گفت: اگر می خواهیم مشکل پرورش حل شود باید یک عزم ملی در حمایت از آموزش و پرورش و تحول آموزش و پرورش شکل گیرد.
-
آینده درخشان فرزندان تنها در کسب نمره ۲۰ نیست
یک مشاور به بررسی چالشهای میان والدین و فرزندان برای مطالعه دروس خود در آموزش آنلاین پرداخت و اظهار کرد: صحبت های والدین در محیط خانه و بیان عقایدشان نسبت به تحصیل و آینده محصلان در کشور میتواند بر روی میل و علاقه فرزند به تحصیل اثر بگذارد چرا که وقتی والدین دائما در محیط خانه میگویند که تحصیلات عالیه دیگر کارایی لازم را ندارد و در جامعه کارگشا نیست ناخودآگاه این تصور در فرزندان ایجاد میشود که چرا باید درس بخوانم؟.
-
نابسامانی و آشفتگی در تأمین «معلم» به روایت آمارها
سپری شدنِ ۹ سال از تصویب سند تحول بنیادین آموزشوپرورش، هشت سال از تأسیس دانشگاه فرهنگیان، سه سال از تصویب زیر نظام تربیتمعلم و تأمین منابع انسانی، در کنار بحرانیتر شدن تربیت و تأمین معلم، نشانگر خلاء و کاستی هایی در نظام تربیت معلم کشور است که علاوه بر این موارد، به استلزامات دیگری هم نیاز دارد.
-
به روزهای پایانی سنجش سلامت نوآموزان استثنایی نزدیک می شویم
معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان در روز های پایانی قرار دارد اظهار کرد: ۹۹ درصد نوآموزان بدو ورود به دبستان در سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوبت گیری شده اند و ۹۷.۳ درصد نیز تاکنون مورد سنجش و ارزیابی قرار گرفته اند.
-
کلاسهای تمامی دبیرستانهای پایتخت غیرحضوری است/برخورداری مدارس از اطلس یادگیری
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش شهر تهران درباره ارزشیابی از دروس در نیمسال اول تحصیلی گفت: در شرایط فعلی ارزشیابی مستمر در آموزش های غیرحضوری برای ما مهمتر است و عمق و وسعت این فرایند باید مدام اندازه گیری شود تا اگر تغییر برنامه ای نیاز است، توسط معلم طراحی شود.
-
همچنان پیگیر سیمکارت ویژه دانش آموزی هستیم/حداکثر زمان آموزش در شبکه شاد
وزیر آموزش و پرورش درباره حداکثر زمان آموزش در شبکه شاد گفت: معاونین آموزشی ما برنامه زمانی ارائه کردند که دروس چگونه در شبکه شاد ارائه شوند. کلاس های مجازی نمی تواند طولانی تر از ۳۵ دقیقه باشد. در مجموع بین ۲۵ تا ۳۵ دقیقه برای مقاطع مختلف درنظر گرفته شده است و حضور مستمر در شبکه مجازی مورد تاکید ما نیست و باید بین کلاس ها فاصله وجود داشته باشد.
-
جزییات آموزش مجازی توسعه فرهنگ نماز ویژه معلمان پایه سوم ابتدایی دختران
مدیرکل قرآن عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش از برگزاری دوره آموزش مجازی طرح آموزش و توسعه فرهنگ نماز ویژه معلمان پایه سوم ابتدایی دختران از طریق سامانه ltms خبر داد.
-
آخرین وضعیت لایحه رتبه بندی معلمان/محتوای «شاد»، ضعیف است
یک عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درباره لایحه رتبه بندی معلمان گفت: ۲۸ مهر، پیش نویس لایحه رتبه بندی معلمان به هیئت دولت ارسال شد و در نوبت بررسی کمیسیون اجتماعی دولت است و از رئیس جمهور و معاون اول وی تقاضا داریم که با قید اولویت بررسی شود و مجلس هم آماده بررسی سریع آن و تبدیل لایحه به قانون است؛ اگر دولت تعلل نکند و تا یک ماه دیگر به مجلس ارسال شود، مجلس نیز در سال ۹۹، آن را به سرانجام می رساند.
-
اعتراض والدین به طولانی بودن آموزشهای مدارس غیردولتی /تدریس کتابهای غیردرسی ممنوع
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به نگرانی، اعتراض و خستگی والدین برای آموزشهای طولانی برخی از مدارس در شبکه مجازی، بر رعایت ساعت های کلاس درس مطابق دستورالعمل ارسالی آموزش و پرورش تاکید کرد.
-
نحوه صدور و بهره مندی از کارت بیمه حوادث و درمان دانش آموزان
مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به ۱۵ آبان به عنوان آخرین مهلت ارسال اسامی بیمه شوندگان به شعب بیمه گفت: کارت بیمه حوادث و درمان مازاد دانش آموزی و کارکنان از طریق سایت همگام صادر و در اختیار خانوادهها و کارکنان قرار خواهد گرفت.
-
خانوادهها شریک یادگیری در شرایط کرونا باشند
مدیرکل دفتر برنامهریزی درسی و تولید بستههای تربیت و یادگیری آموزش فنی و حرفهای و کاردانش گفت: راهنمای برنامهریزی درسی در شرایط کرونا تسهیلاتی را برای آموزش و یادگیری در این وضعیت در نظر گرفته اما توصیه این است که خانوادهها نقش شریک یادگیری را در این شرایط ایفا کنند.
-
۵ استان صدر نشین حضور فعال در شاد
مسئول شبکه آموزشی دانشآموز (شاد) از رسیدن بیشینه پنهای باند شبکه شاد به ۳۱۵ گیگابایت بر ثانیه و پخش زنده در یک روز به ۵۰۰ میلیون کلاس درس خبر داد.
-
فردا؛ برگزاری مجازی انتخابات شوراهای دانش آموزی در شبکه شاد
مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد که بیست وسومین دوره انتخابات شوراهای دانشآموزی فردا، ششم آبان ماه ساعت ۹ صبح به صورت همزمان در سراسر کشور و به شکل الکترونیکی در بستر شبکه شاد برگزار می شود.
-
نحوه فعالیت مدارس در نقاط مختلف کشور
مدیرکل دفتر سلامت و امور تندرستی وزارت آموزش و پرورش درباره روند فعالیت مدارس در نقاط مختلف کشور توضیحاتی ارائه داد و گفت: در اکثر مراکز استان ها و شهرهای بزرگ، کمتر از ۱۰ درصد دانش آموزان آموزش حضوری دریافت می کنند و بیش از ۹۰ درصد از آموزش های غیرحضوری بهره مند می شوند.
-
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران خبر داد
حضور ۱۳ درصد دانشآموزان مازندرانی در مدارس
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران گفت:متوسط حضور دانش آموزان استان که به صورت حضوری در کلاس های درس مدارس شرکت می کنند ۱۳درصد است.
-
بهبود کیفیت یادگیری کلاس اولیها نیازمند همکاری خانوادهها
معاون آموزش ابتدایی گفت: در آموزش مجازی ایجاد یک ارتباط معنیدار در یادگیری مفاهیم پایه برای دانش آموزان مقطع ابتدایی یک چالش جدی است که برای بهبود کیفیت یادگیری مخصوصا در دانش آموزان کلاس اولی به همکاری خانوادهها نیاز داریم.
-
چالش آموزشگاههای زبان در دوران کرونا/ ریزش آمار در شهرهای کوچک
مدیرکل مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به چالش آموزشگاه های علمی، آزاد و زبان در دوران شیوع کرونا گفت: این آموزشگاه ها ترمیک هستند و بنا به شرایط موجود با ریزش مواجه بوده اند؛ به ویژه آموزشگاه های علمی در شهرهای کوچک که دانش آموز کمتری داشتند، بیشتر آسیب دیدند.
-
۷ شرط استفاده از فناوری برای افزایش اثرگذاری آموزش در بحران
بسته شدن مدرسهها به منظور مهار شیوع ویروس مهلک کووید ۱۹، خطر گسترش نابرابریهای آموزشی برای گروههای محروم و در حاشیه و کودکان توانیاب را در پی دارد، چرا که از احتمال بازگشت آنها به روند آموزشهای رسمی پس از بازگشایی مجدد مدرسهها میکاهد.
-
افزایش آسیب های فضای مجازی در زیست بوم جدید آموزشی/تهیه بسته سیاستی آسیب ها
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به تغییر زیست بوم جدید آموزشی که موجب افزایش آسیب ها به ویژه در فضای مجازی شده و خودش را هم نشان داده است گفت: در روزهای گذشته شاهد مصادیقی از آسیب های فضای مجازی بودیم. بدون شک آسیب های فضای مجازی در سال جاری، اثرات خودش را در آینده بیشتر نشان می دهد.