• چهارشنبه / ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ / ۰۸:۰۹
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1400012514041
  • منبع : نمایندگی آذربایجان غربی

بایدها و نبایدهای تغذیه در رمضان کرونایی

بایدها و نبایدهای تغذیه در رمضان کرونایی

ایسنا/آذربایجان غربی یک کارشناس تغذیه گفت: تغذیه صحیح و سالم سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

وطن دوست در گفت وگو با ایسنا افزود: پیروی از تغذیه صحیح به منظور تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با بیماری کرونا لازم است واگر در ماه رمضان نکات مهم تغذیه ای رعایت شود روزه داری هیچ ضرری برای افراد ندارد.

وی با اشاره به اینکه بیشتر انرژی بدن در وعده سحری تامین می شود، تصریح کرد: موارد مصرفی در وعده سحری باید سبک و پرکالری باشد تا به معده فشار وارد نشود.

این کارشناس تغذیه با تاکید به اینکه مایعات در سحری باید به دفعات و به تدریج مصرف شود و بهتر است آبمیوه قنددار باشد، اظهار کرد: در وعده سحری بهتراست مواد غذایی پرانرژی، قندی و پروتئین دار توصیه می شود.

وطن دوست یاد آور شد: مصرف غذاهای پرچرب در سحری به دلیل تحریک انسولین و گرسنگی زودرس همچنین غذاهای سرخ کردنی، پر ادویه و کباب ها ، نوشابه های گاز دار و چای پرنگ توصیه نمی شود.

کارشناس تغذیه درخصوص تغذیه روزه داران در وعده افطار نیز خاطر نشان کرد: خوردن خرما، سوپ و سبزیجات در افطار توصیه می شود همچنین بهتراست وعده افطار سبک و با یک لیوانآب گرم و غذاهای سبک مثل فرنی و نون وپنیر وسبزی شروع شود.

وی با اشاره به اینکه بهتر است چندساعت بعداز افطار شام مصرف شود، ادامه داد: دریافت آهن کافی از منابع گیاهی و حیوانی موجب تقویت سیستم ایمنی می شود  و به روزه داران توصیه می شود.

وطن دوست افزود: خوردن سبزیجات ومیوه ها علاوه برتامین مواد معدنی بدن از تشنگی که زمینه ساز ابتلابه کرونا است، جلوگیری می کند.

انتهای پیام