• دوشنبه / ۲۹ مهر ۱۳۹۸ / ۱۲:۱۸
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 98072921132
  • خبرنگار : 50217

معاون غذا و دارو علوم پزشکی یزد:

به ازای هر کیلو کاهش وزن، ابتلا به دیابت پنج درصد کاهش می‌یابد

به ازای هر کیلو کاهش وزن، ابتلا به دیابت پنج درصد کاهش می‌یابد

ایسنا/یزد معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با بیان این که یزد جزو استان‌های نخست در آمار مبتلایان به دیابت است،‌گفت: به ازای هر کیلو کاهش وزن، احتمال ابتلا به دیابت به میزان پنج درصد کاهش می‌یابد.

به گزارش ایسنا،دکتر«محمد مصدق» در جمع خبرنگاران استان یزد با اشاره به اهمیت و ضرورت تغییر رفتار غذایی رایج در سطح جامعه،‌اظهار کرد:‌ اصحاب رسانه به عنوان هدایتگران امین اجتماعی نقش مهمی در اصلاح رفتار غذایی و تأمین سلامت عمومی جامعه ایفا می‌کنند.

 ابتلا به بسیاری از بیماری ها نظیر سرطان را ناشی از مصرف غذای ناسالم، کم تحرکی و چاقی دانست و افزود:‌ طبق تحقیقات بدست انجام شده 62 درصد ابتلا به سرطان تخمدان، 31 درصد سرطان مثانه، 25 درصد ابتلا به سرطان کلیه و پنج درصد موارد ابتلا به سرطان سینه با چاقی مرتبط هستند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در ادامه ایجاد زمینه لازم برای ارتقای سواد سلامت را از جمله راهکارهای موثر برای جلوگیری از شیوع بیمارهای مختلف دانست و گفت: یزد جزو استان‌های نخست در آمار مبتلایان به دیابت بوده و در سال گذشته 36 میلیارد تومان قلم انسولین در این استان مصرف شده است.

مصدق تصریح کرد: به ازای هر کیلو کاهش وزن، احتمال ابتلا به دیابت به میزان پنج درصد کاهش می‌یابد.

این پزشک متخصص در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این که کلید ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها در رفتار و سبک زندگی ما نهفته است، بیان کرد: استرس، هسته اصلی بسیاری از بیماری‌ هاست و اصلاح سبک زندگی، سلامتی افراد را تضمین می‌کند.

«رضا مورکیان» مدیر نظارت بر مواد غذایی- آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی استان هم در این نشست با شاره به ممنوعیت تبلیغ کالاهای آسیب رسان در سطح شهر و سایر اماکن از درج نشانگر های رنگی تغذیه ای بر روی مواد غذایی خبر داد و گفت: با درج این نشانگرهای رنگی، ارزش غذایی مواد غذایی در قالب رنگهای نارنجی،قرمز و سبز جهت راهنمایی مصرف کننده مشخص شده است.

انتهای پیام