برای دسترسی به اخبار قدیمی‌تر، در منوی مربوطه سال و ماه را محدود کنید.
  • نامه‌ای برای احیای حقوق بین‌الملل

    نامه‌ای برای احیای حقوق بین‌الملل

    مفاهیمی که در حقوق بین‌الملل دارای بار زیادی است از جمله حاکمیت قانون، مسؤولیت حمایت و حکمرانان خوب، استانداردهایی نیست که برای تل‌آویو وضع شده باشد. دولت یاغی و متمرد، دولتی است که به ۲ دستور موقت دیوان بین‌المللی دادگستری بی‌اعتناست و خواست دیوان مبنی بر توقف عملیات نظامی در رفح را نادیده می‌انگارد و تجاوز همه‌جانبه خود به غیرنظامیان را ادامه می‌دهد؛ تا آنجا که آمار نشانگر قریب ۴۰ هزار شهید فلسطینی است،  قطعنامه‌های لازم‌الاتباع شورای امنیت را مستمرا نقض می‌کند، قرارهای بازداشت دیوان کیفری بین‌‎المللی را رد و دادستان آن را تهدید می‌کند و...

  • مانند رئیسی اخلاق و ادب داشته باشید!

    مانند رئیسی اخلاق و ادب داشته باشید!

    متلک‌پرانی‌ها، بخصوص در صحنه مناظرات انتخاباتی آن‌هم از سوی کسانی که قصد دارند زمام ریاست در حکومتی با هویت «اسلامی» را به دست گیرند، فرسنگ‌ها با اخلاق و ادب و حیای حداقلی فاصله دارد و کاملاً مغایر با دستورات اخلاقی و شرعی دینی و توصیه‌های اهل بیت علیهم‌السلام است

  • طرف درست تاریخ

    طرف درست تاریخ

    حدود ۲۴۰ روز از «طوفان الأقصی» و تلاش مردم غزه برای نفس کشیدن می‌گذرد و در همین مدت، جهان بی‌نظیرترین جنایات بشری و نسل‌کشی را به چشم خود و در رسانه‌ها با کیفیت تمام، می‌بیند. اگر پس از جنگ جهانی اول و دوم کسی برای ۷۵ میلیون کشته و صدها میلیون نفر نسل سوخته پس از آن سخنی نگفت و برای ۹ میلیون ایرانی کشته شده با قحطی انگلیسی در همان زمان، مویه نکرد و... ولی امروز جنایات یک مشت کفتار صهیون با زن و کودک چادرنشین رفح و آوارگان غزه‌، جهان را به ستوه آورده است.

  • فرش قرمز اروپا برای جلاد رفح

    فرش قرمز اروپا برای جلاد رفح

    بهتر است مقامات اروپایی یک بار برای همیشه نسبت به این گزاره قطعی واقف شوند که هیچ انسان آزاده، آگاه و عاقلی (در هر نقطه‌ای از جهان که قرار داشته باشد)، اروپا را نه‌تنها طرف دعوای قانونی و حقوقی با صهیونیست‌ها نمی‌داند، بلکه بیش از هر زمان دیگری نسبت به وابسته و دست‌آموز بودن این مجموعه در ارتباط با تل‌آویو واقف شده است.

  • امیر دیپلماسی

    امیر دیپلماسی

    کسانی که با شهید امیرعبداللهیان مراودات کاری داشته‌اند، شهادت می‌دهند امیر دیپلماسی دغدغه‌ای جز تثبیت و تقویت این ریل‌گذاری در عرصه منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای نداشته و باید میراث این شهید و رئیس‌جمهور بزرگوار کشورمان را در طول ۳ سال سپری شده از عمر دولت سیزدهم پاس داشت.

  • میراث شهید جمهور

    میراث شهید جمهور

    سید ابراهیم رئیسی - بر خلاف حرف‌های ظاهراً دلسوزانه و باطناً مغرضانه این روزها - سیاست مداری کامل و حرفه‌ای بود و همه اجزا و الزامات حکمرانی و قدرت را می‌شناخت، اما با منش پرهیزگارانه و برخاسته از بستر تقوا.

  • رفح نام یک نفر است!

    رفح نام یک نفر است!

    سرش را نبریده بودند، له شده بود، بچه مگر چقدر گلو دارد که بگویند «برید»؟!  می‌گویند سرش را چیدند، سرش را کندند، سرش را له کردند یک طوری که خون به پیراهنش هم نرسیده بود! یکی جنازه‌اش را بالا برده بود تا به دنیا نشان بدهد، می‌خواست خون فواره بزند روی تمام لنزها، رگ‌هاش اما له شده بود! سوخته بود! گفتم سوخته! رفح تمام آدم‌ها را شبیه هم کرده، آدم‌ها سیاه شده‌اند، کربن صددرصد!

  • هولوکاست در غزه

    هولوکاست در غزه

    این روزها شاهد افزایش جنایات رژیم صهیونیستی نیز هستیم. در واقع بمباران اردوگاه‌های آوارگان غزه با بمب‌های آتش‌زا یکی دیگر از نشانه‌های نسل‌کشی و جنایت مستمر رژیم صهیونیستی است.به عبارت دیگر ازاین اقدام وحشیانه رژیم صهیونیستی می‌توان به عنوان هولوکاست واقعی در اردوگاه‌های آوارگان غزه یاد کرد.

  • آتش در خیمه‌ها

    آتش در خیمه‌ها

    دلیل حمایت کورکورانه آمریکا از رژیم صهیونیستی هر چه که باشد، باعث شده صهیونیست‌ها به بزرگ‌ترین جنایتکاران تاریخ تبدیل شوند که شهادت بیش از ۳۶ هزار نفر طی حدود هشت ماه تنها گوشه‌ای از پرونده قطور نسل‌کشی آنان است.

  • نسل‌کُشی بازی ویدئویی نیست خانم هیلی!

    نسل‌کُشی بازی ویدئویی نیست خانم هیلی!

    با آنچه این روزها شاهدش بودیم باید بگوییم سیاستمداران آمریکایی حقیقتاً سناریونویسان بهتری برای طراحی بازی‌های خونبار و جنون آمیز هستند. باید دنیا یک‌بار برای همیشه در گوش این جماعت فریاد بزند « نسل کشی، بازی ویدئویی نیست». باید تاریخ از خانم هیلی به عنوان برترین نویسنده ماجرای نسل‌کُشی غزه یاد کند. کسی که تنها با دو کلمه توانست، نمایانگر حجم عظیمی از سبعیّت و درندگی باشد. 

  • پروژه ناتمام مرد تکمیل

    پروژه ناتمام مرد تکمیل

    تصویر آیت‌الله رئیسی در میان مردم، تصویر «مرد تکمیل» بود. او از روز اول، ایده اصلی دولت خود را حول دو مفهوم «احیا» و «تکمیل» شکل داد.

  • مظلومیت رفح سند پیروزی مقاومت

    مظلومیت رفح سند پیروزی مقاومت

    به بن‌بست‌رسیدن راهبردی اسرائیل در عرصه‌های سیاسی و نظامی و همچنین حمایت‌های مردم غزه و توانمندی مقاومت،موجب شده  این اتفاق و جنایتی که از سوی سران صهیونیستی در رفح رخ داده، پیروزی مقاومت را به‌نوعی جلو بیندازد.

  • پیامی با جوهر خون

    حضور حماسی مردم در مراسم های رئیس‌جمهور شهید را چگونه باید تحلیل کرد؟

    پیامی با جوهر خون

    مردان در چند ردیف به صف ایستاده بودند، همه سیاه پوش. پشت به کوه و رو به آفتاب. بیشترشان روی پیراهن سیاه، چوقا هم به تن داشتند، با کلاه سیاه. چند نفری روی چوقا قطار فشنگ بسته بودند و تفنگ سرشانه‌شان آویزان بود. صورت‌ها آفتاب سوخته بود و چشم‌ها قرمز. افسار اسب را دست یکی از مو سفیدهای ایل دادند. مردِ لاغر و کشیده، آرام آرام گام برمی‌داشت و اسب به دنبالش روان بود. گاگریوخوانی شروع شد. مردان به سینه می‌زدند و اشک به آرامی بر صورت آفتاب سوخته‌شان می‌غلتید. زنان اما شیون می‌کردند و بی‌بی گل از همه بی‌تاب تر بود. با ظرف آتش و اسفند در دست.

  • منطق قدرت، منطق خدمت

    منطق قدرت، منطق خدمت

    از شهید رئیسی در مسئولیت‌های نظام و از جمله در ریاست‌جمهوری شنیده نشده که به مشکل اشاره کند و بگوید، در چارچوب قوانین موجود نمی‌توان آن را حل کرد و برای دست یافتن به حل مسئله، اختیارات خاص نیاز است.

  • ۱۰۰۰ روز وزارت

    ۱۰۰۰ روز وزارت

    از ۳ شهریور ۱۴۰۰ که با ۲۷۰ رأی موافق، شش رأی مخالف و ۱۰ رأی ممتنع به وزارت امور خارجه رسید تا روز شهادتش جمعاً هزار روز می‌گذرد. وزارت امور خارجــه دولـت سیزدهم در این هزار روز، ضمــن پایبنـدی بـه مبانی و اصول بنیادیــن انقلاب اسـلامی و نظـام مقـدس جمهـوری اسلامی منـدرج در قانـون اساسی و دیگر اسناد بالادستی در جهت تــداوم حفـظ استقلال و امنیت کشور و تأمین اهداف و منافع ملـی، در چارچــوب اهداف تحــول‌گرایانــه دولــت خدمتگزار شهید رئیسی و با در نظر گرفتن اصل راهبردی عزت، حکمت و مصلحت، راهبــرد «سیاســت خارجی متوازن، دیپلماسـی پویا و تعامل هوشمند» را مبنای برنامـه‌ها و اقدامــات خود قرار داد.

  • نقشه‌ راه مجلس دوازدهم

    نقشه‌ راه مجلس دوازدهم

    پیام رهبر معظم انقلاب برای افتتاحیه‌ مجلس دوازدهم، یک نقشه راه کامل برای تمامی نمایندگان خواهد بود که با دقت، مسائل گذشته در درون قوه مجریه و مسائل کنونی در کشور را تصویر و راه‌حل‌های آن را ارائه کرده است.

  • دوگانه صنعت دخانیات ـ سلامت؛ ضرورت‌ها و ابعاد مغفول

    یادداشت

    دوگانه صنعت دخانیات ـ سلامت؛ ضرورت‌ها و ابعاد مغفول

    «دوگانه‌سازی سلامت، صنعت دخانیات بدون توجه به این مؤلفه‌ها و ابعاد پوشیده، نمی‌تواند به سرانجام مختوم گردد.»

  • فهم واقعیت جامعه و کوررنگی ایدئولوژیک

    فهم واقعیت جامعه و کوررنگی ایدئولوژیک

     یکی از جامعه‌شناسان پرسروصدای لم‌داده در فضای مجازی در کوران حوادث ۱۴۰۱ ایران در نطقی آتشین خطاب به جوانانی که قصد مهاجرت یا خودکشی داشتند، گفت: «نکنید! فعلا صبر کنید، ظرف یکی، ‌دو سال آینده شاهد تحولات بزرگی خواهند بود».

  • شکست میدانی، انزوای بین‌المللی

    شکست میدانی، انزوای بین‌المللی

    هرچه بیشتر به انتخابات آمریکا نزدیک شویم شاهد خواهیم بود که حمایت‌های این کشور نیز از صهیونیست‌ها کاهش خواهد یافت. این وضعیت قدرت چانه‌زنی حماس را در مذاکرات بیشتر می‌کند و می‌توان گفت شکست‌های رژیم‌صهیونیستی در میدان هم بر انزوای سیاسی این رژیم در عرصه بین‌المللی تاثیر گذاشته است.

  • حقیقتی که نتوانسته‌اند پنهان کنند

    حقیقتی که نتوانسته‌اند پنهان کنند

    سخنان بایدن درباره وعده صادق نه بیانگر قدرت و توان آمریکا بلکه نشانه‌ای بر فروپاشی قدرت بازدارندگی آمریکا، رژیم صهیونیستی و حتی متحدان و حامیانشن در برابر اقتدار موشکی و پهپادی و اراده پولادین جبهه مقاومت است که از یک سو رسوایی بزرگی برای آمریکا و متحدانش است و از سوی دیگر نقش و جایگاه غیر قابل انکار ایران در معادلات نظم نوین جهانی از جمله در تحقق ثبات و امنیت منطقه را آشکار می‌سازد.

  • رئیسی؛ مخلص و کارآمد

    رئیسی؛ مخلص و کارآمد

     رئیسی خوش‌قلب همان رئیس‌جمهور محبوب و موفق و به فرموده رهبر انقلاب، همان رئیس جمهور جامع الاطراف و باکفایت است. حتماً دولتش دولت معیار برای دولت‌های آینده خواهد بود، هم شیوه و روش شخصی رئیسی و هم رویکرد دولتش‌ معیار است و این را رهبری معظم انقلاب می‌خواهند.

  • درآمدی بر گمانه‌زنی‌های انتخابات ریاست جمهوری

    درآمدی بر گمانه‌زنی‌های انتخابات ریاست جمهوری

    ریاست‌جمهور ، دومین مقام در کشور پس از رهبری است که مأموریت او اداره قوه مجریه است. مسئله اجرا خیلی مهم است. امروز می‌توان در ذهن خود کارنامه رؤسای جمهور گذشته را مرور کرد و یک ارزیابی از وزانت «بار» عظیم انقلاب و جمهوری اسلامی داشت. این «بار» با رأی مردم از زمین برداشته می‌شود. صلاحیت‌های علمی و عملی و توانایی‌های اجرایی و فهم عملیاتی و از همه مهم‌تر قدرت تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی منتخب مردم مهم است.

  • راز محبوبیت شهید رئیسی

    راز محبوبیت شهید رئیسی

    نکته شگفت‌انگیز برای رسانه‌های دنیا پس از اعلام خبر شهادت آیت‌الله رئیسی و همراهانش، اجتماعات عظیم مردمی در سراسر کشور بویژه حضور میلیونی مردم در مراسم تشییع پایتخت بود. رسانه‌های بدخواه ملت ایران ابتدا خیلی تلاش کردند تصویری شاد یا حداقل بی‌تفاوت را از مردم نسبت به فقدان رئیس‌جمهورشان مخابره کنند اما حضور معنادار مردم عزادار و ابراز احساسات عمیق نسبت به رئیس‌جمهور شهید قابل نادیده گرفتن نبود.

  • یک بازی و دو سناریو

    یک بازی و دو سناریو

    رسانه‌های غربی مدعی شده‌اند که آمریکا و سه متحد اصلی اروپایی آن بر سر چگونگی پیگیری قطعنامه علیه ایران در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اختلاف نظر دارند. آلمان، انگلیس و فرانسه تلاش می‌کنند آمریکا را برای پیگیری این قطعنامه متقاعد کنند.

  • تیر آخر بر پیکره رژیم نامشروع

    تیر آخر بر پیکره رژیم نامشروع

    بیش از دوسوم کشورهای جهان مخالف اهداف راهبردی اسرائیل‌ هستند.این در حالی است که پشتوانه این اقدام کشورهای جهان حرکت نخبگان آنهاست که در سراسر دانشگاه‌های جهان برای حمایت از مردم مظلوم غزه به صحنه آمده‌اند. به عبارت دیگر می‌توان گفت این روزها بیش از دوسوم کشورهای جهان با نخبگان خود همراه شده‌اند.

  • حجتی برای خوب بودن

    حجتی برای خوب بودن

    حالا دیگر با رسم شکل و نمودار می‌توان رسانه‌بازان مدعی و خوش‌باوران ساده‌لوح را شیرفهم کرد که اقلیت و اکثریت یعنی چه، عشق مردم به روحانیت و به مسئولان نظام اعم از رئیس‌جمهور و امام جمعه و وزیر و استاندار و سپاهی و ارتشی و به بیان راحت‌تر سطوح و انواع مختلف دولت و حاکمیت چگونه است؟ واقعیتی که بسیاری از رسانه‌های مهم دنیا حتی بوق‌های تبلیغاتی دشمنان هم نتوانستند در برابر آن سکوت کنند و به اعتراف بزرگی و کیفیت آن ننشینند. 

  • اخلاق، مسأله اصلی انتخابات ۱۴۰۳

    اخلاق، مسأله اصلی انتخابات ۱۴۰۳

    این روزها که اسامی زیادی برای کاندیداتوری به گوش می‌رسد که بعضا نیز با یکدیگر اختلاف‌نظرهای جدی دارند، باید هم در مناظره‌های انتخاباتی و هم کنشگری ستادهای هر یک از نامزدها، به جای نقد یکدیگر آن هم با روش‌های غیراخلاقی و بعضا افشاگری، دیدگاه‌ها و برنامه‌های نامزدها برای اداره کشور و همچنین راه‌حل‌های آنان برای رفع مشکلات کشور تبیین شود تا مردم نیز براساس آن برنامه‌ها بتوانند انتخابات مناسب و شایسته‌ای داشته باشند.

  • لنگرگاه جمهوری اسلامی در بحران‌ها کجاست؟

    لنگرگاه جمهوری اسلامی در بحران‌ها کجاست؟

    «اتفاقی نخواهد افتاد»، این پاسخ کارشناس ایران‌اینترنشنال است، زمانی که مجری از او می‌پرسد پس از درگذشت رئیس‌جمهور ایران چه اتفاقی برای نظام جمهوری اسلامی خواهد افتاد؟ 

  • یک ماه سرنوشت ساز

    یک ماه سرنوشت ساز

    با شهادت رئیس جمهور کشورمان ،جامعه ایران  در یک بهت و غم و اندوه کم نظیری فرو رفته است.حادثه ای که باید از زوایای مختلف  به ویژه از منظر سیاسی و با توجه به انتخابات پیش رو مورد بررسی قرار گیرد.

  • ابعاد شکست صهیونیست‌ها در غزه

    حامیان غربی رژیم صهیونیستی اعم از کاخ سفید و اتحادیه اروپا بر این باورند، فرسایشی شدن نبرد غزه و گذشت زمان، شرایط را به سود تل آویو سهل نخواهد کرد و شاید عاقلانه‌ترین راه پایان دادن به جنگ در برهه کنونی باشد، حتی با وجود آنکه شکست صهیونیست‌ها در جنگ غزه ماهیت و شکلی رسمی پیدا کند.