• چهارشنبه / ۳ آبان ۱۳۹۶ / ۱۶:۴۰
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 96080302019
  • منبع : وزارت ارتباطات و فناوری‌ اطلاعات

معاون پژوهشگاه فضایی ایران خبر داد

انعقاد 100قرارداد پژوهشی در حوزه فضا با دانشگاه‌ها/ثبت چند شرکت دانش‌بنیان تا پایان سال

انعقاد 100قرارداد پژوهشی در حوزه فضا با دانشگاه‌ها/ثبت چند شرکت دانش‌بنیان تا پایان سال

معاون پژوهش و فناوری پژوهشگاه فضایی ایران از انعقاد 100 قرارداد پژوهشی در حوزه فضا با 10 دانشگاه کشور در نیمه نخست سال خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر سعید شاخصی با اشاره به قراردادهای پژوهشی پژوهشگاه فضایی ایران با دانشگاه‌های کشور ، گفت: قراردادهای پژوهشی با دانشگاه‌ها به نتایج مطلوبی رسیده است و در حدود 100 پروژه پژوهشی با 10 دانشگاه تعریف شده است و 2 دانشگاه هم در برنامه آینده داریم.

وی تاکید کرد: پیش‌بینی می‌کنیم تا انتهای سال 96 تعداد قراردادها با دانشگاه به 200 قرارداد پروژه دانشگاهی، در حوزه فضایی افزایش یابد.

شاخصی، اعتبار در نظر گرفته شده برای 100 پروژه پژوهشی را 5 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: نتایج  پژوهش‌های انجام شده در این حوزه در سال آینده مشخص می‌شود.

وی تجاری‌سازی را یکی دیگر از وظایف معاونت پژوهش و فناوری  عنوان و تصریح کرد: تدوین شیوه‌نامه تشکیل شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه فضایی در پژوهشگاه انجام شده است و تا پایان سال چند شرکت به عنوان دانش‌بنیان در این حوزه ثبت می‌شوند.

معاون پژوهش و فناوری پژوهشگاه فضایی ایران افزود: پروژه‌هایی که سرریز حوزه فضایی هستند و در حوزه‌های غیر فضایی هم کاربرد دارند، در حال پیگیری است تا به نتایج مطلوبی برسد.

وی در حوزه کاربردی کردن پروژه‌های پژوهشی با دانشگاه‌ها نیز افزود: با تدوین درخت دانش فضایی کشور، پروژه‌هایی که برای همکاری با دانشگاه‌ها تعریف می‌شود، باید با یکی از فناوری‌هایی که در این درخت دانش فضایی تعریف شده است، تطبیق داشته باشد تا بتوانیم در آینده و در برنامه هفتم توسعه از آن استفاده کنیم و درغیر این صورت طرح مورد قبول واقع نمی‌شود.

شاخصی تصریح کرد: در برنامه ششم توسعه فناوری‌هایی که در دسترس است، مورد توجه قرار گرفته؛ اما در برنامه هفتم توسعه فناوری‌های آینده مورد توجه است و به همین منظور برای همکاری پژوهشی با دانشگاه‌ها،  فناوری‌های آینده مورد توجه قرار می‌گیرد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه پژوهشگاه فضایی ایران سه پژوهشکده استانی دارد، افزود: پژوهشگاه فضایی ایران از طریق این پژوهشکده‌ها از پتانسیل دانشگاه‌های استان‌های مختلف هم استفاده می‌کند، به طوری که دانشگاه صنعتی شیراز با پژوهشکده مکانیک شیراز همکاری می‌کند و دانشگاه صنعتی  اصفهان نیز با پژوهشکده مواد و انرژی اصفهان قرارداد همکاری دارد.

معاون پژوهش و فناوری پژوهشگاه فضایی ایران، دانشگاه تبریز و سهند را از دیگر دانشگاه‌هایی عنوان کرد که با پژوهشگاه فضایی ایران همکاری دارند و در ادامه گفت: در تهران هم بیشتر دانشگاه‌هایی که در بحث فضا در حال فعالیت هستند مانند دانشگاه صنعتی شریف، امیرکبیر، خواجه نصیر و دانشگاه تهران در قالب این قراردادها با پژوهشگاه فضایی همکاری دارند و در آینده نزدیک دانشگاه‌های علم و صنعت و تربیت مدرس هم به این دانشگاه‌ها اضافه می‌شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha