-
«شکوه» آموزش زبان در ایران
«معلمی پولی نیست. اگر شما درس میدهی که پول دربیاوری هیچ چیز نمیشوی. کسی میتواند کارآیی داشته باشد که دنبال پول نباشد.» این صحبتهای محسن شکوه است که به عنوان پدر آموزش زبان انگلیسی در ایران شناخته شده است.
-
به اسم «اعظم»، به رسم «پدر»
اولین دختر ازدواج دوم سیدمحمود طالقانی چهل سال پس از درگذشت او، نخستین فرزندی است که از جمع دهنفره خواهران و برادرانش جدا شد و به «پدر» پیوست؛ دختری که برخلاف چهار همشیره و پنج اخویاش نه آنقدر از خط سیاسی و ربط تشکیلاتی ابوی فاصله داشت که تنها به نام «خاندان» با او نسبت داشته باشد و نه - چنانکه معمول است - آنقدر از نام و نشان پدر بهره گرفت که زیر سایه او بماند.
-
۸ نکته درباره ابوبکر بغدادی
کسی نمیداند وقتی ابوبکر بغدادی در انتهای آن دالان تاریک جلیقه انتحاریاش را منفجر کرد، چه چیزی در ذهنش میگذشت؟ آیا هنوز هم فکر میکرد بهشت انتظارش را میکشد یا لحظه آخر خودش فهمید که به قول ترامپ دارد مثل سگ میمیرد؟
-
اردوغان در «منطقهی امن» دنبال چه میگردد
زمانی که سوریه درگیر یکی از ویرانگرترین جنگهای منطقه بود، به ایجاد یک منطقهی امن نیاز مبرم داشت که غیرنظامیانی که از خانه و کاشانهی خود بیرون شده یا گریخته بودند در آن ساکن شوند تا در کشاکش جنگ داخلی، ظهور گروههای افراطی و دخالت نیروهای خارجی، دستکم جان خود را حفظ کنند. اما چنین امکانی هرگز برایشان فراهم نشد و قدرتهای جهانی هم برای کمک به جنگزدگان سوریه اقدامی نکردند.
-
۱۰ نکته درباره ورزشگاهی که میزبان ملکه الیزابت شد
ورزشگاه شهید شیرودی (امجدیه) واقع در خیابان مفتح تهران، تا پیش از ساخت ورزشگاه آزادی، اولین و بزرگترین ورزشگاه فوتبال در تهران بود و بازیهای خانگی تیم ملی ایران و دو تیم بزرگ پایتخت یعنی تاج و پرسپولیس در آن برگزار میشد اما با ساخت ورزشگاه آزادی در غرب تهران این ورزشگاه دیگر آن رونق پیشین را از دست داد.
-
۱۰ نکته درباره آمانو
وکیا آمانو که در تعاملات هستهای ایران با جامعهی بینالمللی نقش مهمی داشت امروز درحالی درگذشت که سومین دورهی ریاستش بر سازمان بینالمللی انرژی اتمی نیمهکاره ماند.
-
روزی که کافی با یک «جیببر» همراه شد
«یک شب در تهران، جایی منبر رفته بودیم، شب جمعه بود و منبر آخرمان بود و احیا گرفته بودیم، از منبر پایین آمدیم، جمعیت هم خیلی بود، یک وقت دیدم یکی از این جوانها، موهای سر فرفری و ریش تراشیده و پیراهن بی آستین و بازوها هم خال کوبیده، یک هیکل لاتی و ... این هِی خودش را به من میمالید، مثل این که یک کاری دارد...»
-
۱۰ روش عجیب برای تدفین مردگان
روش عزاداری، بزرگداشت و کفنودفن مردگان از فرهنگی به فرهنگ دیگر بسیار متفاوت است اما برخی سنتها واقعاً مراسم تدفین را به سطح بالاتری از خوفناکی ارتقا دادهاند.
-
تاریخچهی اینفلوئنسر؛ از شکسپیر تا اینستاگرام
نهادهای تجاری به شیوههایی شگفتانگیز و البته نامحسوس میکوشند بر انتخاب مخاطبان شبکههای اجتماعی اثربگذارند و آنان را به خرید محصول ترغیب کنند. آنها برای این کار از چهرههای پرطرفدار رسانههای اجتماعی استفاده میکنند؛ طوری که کسی هم شک نکند.
-
ویکتور هوگو: صدای رسای زمانه
ویکتور هوگو با شاهکار کلاسیک «بینوایان» شناخته میشود با این حال او شاعری بزرگ، نمایشنامهنویسی مطرح و البته سیاستمداری انقلابی بود که میخواست صدای رسای زمانهی خود باشد.
-
مهمترین اتفاقات تاریخی کلیسای نتردام
کلیسای تاریخی نتردام پاریس با ۸۵۰ سال قدمت، عصر دوشنبه دچار آتشسوزی مهیبی شد که این بنای ارزشمند تاریخی را تا مرز نابودی کامل برد.
-
دختری که نماد انقلاب سودان شد
سودان از آذرماه سال پیش صحنهی تظاهرات خیابانی معترضانی است که از دیکتاتوری سیسالهی عمر البشیر به تنگ آمدهاند و واژهی «الثورة» به معنی انقلاب، ترجیعبند سرودها و شعارهای معترضان است. در میان معترضان زن و مرد که سالهاست اعتراض خود را آشکار و نهان بیان میکنند، دختری جوان به نماد انقلاب سودان بدل شده است.
-
تصاویر کمتر دیدهشده رهبر انقلاب در لباس پاسداری و ۱۰ تعبیر ایشان درباره سپاه
سوم شعبان، سالروز ولادت امام حسین (ع) به نام روز پاسدار نامگذاری شده است.
-
۶ توصیه امنیتی درباره کودکان
گزارشهای گمشدن بچهها در پیکنیکهای خانوادگی کم نیست. بیشتر آنهایی که الان در سن و سال جوانی هستند حتی خودشان هم به یاد دارند که حداقل یک بار جایی «جا» مانده اند یا خانوادهشان فراموش کرده است که دنبالشان بیاید. از این بدتر، بچههای بسیاری هستند که از گردهماییهای خانوادگی خاطره خوشی ندارند؛ نه تنها به خاطر اینکه این گردهماییها میتوانند حوصلهسربر و خستهکننده باشد بلکه به خاطر اینکه میتوانند مکان مناسبی برای سوءاستفاده از تنهایی بچهها باشد.
-
مهمترین رویدادهای سال ۹۷
سال ۹۷ برای ایرانیان سالی پر حادثه بود؛ رویدادهای مهم و سرنوشتساز مثل نقض برجام توسط آمریکا تا حوادث تروریستی و رسیدگی به پروندههای فساد. البته این سال حوادث ریز و درشت دیگری هم داشت، سال حوادث تلخ و برخی شاد.
-
چند پیشنهاد برای خوشگذرانی ارزان در نوروز
روزهای سختی را گذراندهاید؟ احساس خستگی میکنید و دلتان میخواهد تعطیلات عید به یک سفر درست و حسابی بروید اما پول کافی ندارید؟ ما در این گزارش چند پیشنهاد برای سفر ارزان به شما میدهیم تا شاید بتوانید همینامروز برای یک سفر کوتاه برنامهریزی کنید.
-
سال ۹۸ چند تعطیلی رسمی داریم؟
سال ۱۳۹۸ هجری شمسی، ساعت ۱:۲۸:۲۷ روز پنجشنبه ۱ فروردین هجری شمسی مقارن با ۱۴ رجب ۱۴۴۰ هجری قمری و ۲۱ مارس ۲۰۱۹ میلادی تحویل خواهد شد.
-
تعابیر رهبر انقلاب درباره ظریف
محمدجواد ظریف، شامگاه دوشنبه در پستی اینستاگرامی از وزارت امور خارجه استعفا کرد.
-
چگونه اسکار ببریم؟
نود و یکمین مراسم اسکار، ساعت ۴:۳۰ بامداد دوشنبه به وقت ایران برگزار میشود. اگرچه هر سال انتقادات فراوانی گریبان آکادمی اسکار را میگیرد و اعتبار جوایز آن را به چالش میکشد اما رویدادی با این وسعت و این سر و صدا در نهایت، از اهمیت فراوانی، حداقل در نگاه عمومی، برخوردار است.
-
ذوالنور؛ از کوچه «هوشنگچپ» تا استیضاح روحانی
حجتالاسلام مجتبی ذوالنور، نمایندهی عضو فراکسیون ولایی مجلس با مواضع تند و جنجالی خود شناخته شده است. درخواست حکم اعدام برای میرحسین موسوی و مهدی کروبی، مخالفت با اف.ای.تی.اف و سی.اف.تی و ادعای عجیب او دربارهی اعطای شهروندی آمریکا به خانوادهی تیم مذاکرهکننده در جریان مذاکرات برجام، تنها بخشی از آنهاست.
-
... فاطمه بود
پوران شریعترضوی درگذشت؛ زنی ۸۴ ساله که همیشه به عنوان «همسر دکتر علی شریعتی» یا خواهر «مهدی شریعترضوی» شناخته میشد، بیآنکه از خودش به تنهایی سخنی گفته شود.
-
۲۲ بهمن ۵۷
تحویل اسلحه به متقاضیان با سوگند و بوسه
زیر باران گرمی که سحرگاه امروز فروریخت، ۲۴ ساعت نبرد مسلحانه، جنگ بیامان مشت با تانک، جنگ خیابانی که از بامی به بام دیگر کشیده میشد، پایان یافت. تهران جبهه بزرگ جنگی بود که بیشتر خیابانهایش را سنگر بسته بودند. بر بامها سربازان مسلح قدم میزدند و صدای شلیک مسلسلهای خودکار لحظهای قطع نمیشد.
-
۲۱ بهمن ۵۷
تعداد زیادی زن دیدیم که میگفتند «از برادرانمان حمایت میکنیم»
صدای تیراندازی و همهمهی فریادهای اضطرابآلودی که دیشب از مرکز آموزش نیروی هوایی واقع در تهراننو به گوش میرسید میلیونها نفر از ساکنان تهران را در بیم و اضطراب و کنجکاوی فرو برد و یکباره موج فریاد «اللهاکبر» که از بام خانهها برمیخاست، سکوت سنگین و ابهامآمیز شب ممنوعهی تهران را در هم ریخت.
-
۱۹ بهمن ۵۷
پس از سه ماه اولین سینمای تهران گشایش یافت
دیروز پس از سه ماه، اولین سینمای تهران مجدداً گشایش یافت. این سینما اعلام کرده است که برابر نظرات آیات عظام تنها به نمایش فیلمهای برجستهی سینمایی مبادرت خواهد کرد و هیچگونه فیلمی که خلاف اخلاق و عفت عمومی باشد به نمایش نخواهد گذاشت.
-
۱۸ بهمن ۵۷
فروش و مصرف پپسی قدغن است!
قم دومین شهر مقدس ایران از هم.اکنون کانون جمهوری اسلامی است. در اینجا که در ۱۵۱ کیلومتری پایتخت واقع شده است تسلط کامل مذهبیها برقرار است. مقامات مذهبی بدون توجه به دولت مرکزی به حلوفصل امور پرداخته و سازمان اجتماعی جدیدی را که منطبق با دستورات قرآن است پیریزی میکنند.
-
۱۷ بهمن ۵۷
نظام اسلامی جایی برای فحشا باقی نخواهد گذاشت
صبح دیروز نخستین جلسهی کمیتهی رفاهی کمک به آسیبدیدگان قلعه شهرنو، با حضور دکتر ریاضالله صباحی و خانم ملیحه میامیر، از طرف وزارت بهداری، خانم فسائینژاد مددکار اجتماعی، خسرو معتضد مدیر روزنامه حوادث ایران، حاجمحمود مانیان نمایندهی جامعهی بازرگانان، اصناف و پیشهوران تهران، دکتر سلیمانی نمایندهی جبههی ملی ایران و حجتالاسلام کروبی تشکیل شد و طی صدور بیانیهای فعالیت خود را برای ترمیم خرابیهای شهرنو و کمکهای مادی و رفاهی به زنان بیپناه ساکن قلعه تصویب کرد.
-
۱۶ بهمن ۵۷
حقوق فردی و اجتماعی بطور کامل حفظ میشود
امروز ۱۶ بهمن، تعدادی از وزارتخانهها به اشغال نظامیان درآمدند. صبح امروز گروهی از مأموران انتظامی به محل وزارتخانه آموزشوپرورش در خیابان اکباتان تهران وارد شدند و این وزارتخانه به اشغال قوای نظامی درآمد.
-
۱۵ بهمن ۵۷
خونتان را برای روز مبادا نگه دارید
در روزهای گذشته مردم بسیاری از اقشار مختلف برای اهدای خون داوطلب شدهاند و در نتیجه مراکز نگهداری خون فعلاً نیازی به خون ندارند. پزشکان بیمارستان جرجانی از مردم خواستهاند خونشان را برای روز مبادا نگهدارند و تا بیمارستانها اعلام نکردهاند از دادن خون خودداری کنند.
-
۱۴ بهمن ۵۷
آمران و مسببان قتل فرزندانمان را مجازات کنید
صبح شنبه، چهاردهم بهمن، دو روز از بازگشت امام به میهن گذشته، خیابانها همچنان صحنهی درگیری و راهپیماییهای انقلابی است. گروههای مختلف سیاسی از کمونیست تا اسلامی که هرکدام چندین طیف در خود دارند، با پخش تراکت و نصب پلاکارد و سخنرانیهای خیابانی به تبلیغ و ترویج ایدههای خود میپردازند.
-
۱۲ بهمن ۵۷
مردم تلویزیونها را شکستند
مهماندار هواپیمای حامل امام میگفت اندکی بعد از سوارشدن به هواپیما در فرودگاه شارل دو گل پاریس، امام به طبقهی بالای هواپیما رفت، نمازش را خواند و از پاریس تا تهران، کف هواپیما روی دو پتو خوابید. در تهران، ارتش به خیابانها آمده بود و با طرفداران آیتالله ستیز داشت اما خواب آرام امام نشان از این بود که او از اتفاقات آینده بیمی به دل راه نداده است.