به گزارش ایسنا، به نقل از ژاپن تایمز، روز جمعه معترضان با در دست داشتن پلاکاردهای ضدانرژی هستهای، همچنین از شینزوآبه، نخست وزیر این کشور خواستند تا روند ازسرگیری فعالیت نیروگاههای هستهای ژاپن را متوقف کند.
به گزارش ایسنا، در مارس ۲۰۱۱ وقوع یک سونامی باعث ورود مقادیر زیادی از آب دریا به داخل نیروگاه هستهای فوکوشیما و آسیب دیدن راکتورهای آن شد که در اثر گدازش این راکتورها مواد رادیواکتیو به بیرون نشت کرد. این حادثه که باعث شد ۱۶۰ هزار نفر از مردم فوکوشیما محل سکونت خود را تخلیه کنند پس از حادثه چرنوبیل در سال ۱۹۸۶ این بزرگترین حادثه هستهای تاریخ بوده است.
پس از این حادثه در سال ۲۰۱۳ فعالیت همه راکتورهای ژاپن برای بررسی ایمنی بیشتر متوقف شد.
اما در سال ۲۰۱۴ دولت آبه سیاست انرژی خود را تغییر داد و روند بازگشایی برخی نیروگاه هستهای این کشور را آغاز کرد.
آبه هدف خود را استفاده از انرژی هستهای برای مقابله با گرمای زمین و تغییرات آب و هوایی و نیز دستیابی به یک انرژی ارزان قیمت عنوان کرد.
انتهای پیام
نظرات