به گزارش ایسنا، هاجر چنارانی در نطق میان دستور در صحن علنی امروز (سهشنبه) مجلس با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب، مدافع حرم، منا و آتش نشانان گفت: امنیت امروز انقلاب و کشور در سایه سار خون های شهدا و انسان های بزرگ به دست آمده که به ازای هر صندلی مدیریت، چند شهید خونشان را در راه اسلام و آبادانی کشور دادند.
وی با بیان اینکه ما در سایه سار بسیج در برابر استکبار جهانی بخصوص 40 کشور دنیا ایستاده ایم، افزود: باور داشته ایم که تنها خودمان می توانیم به خودمان کمک کنیم، پس به جوانان میدان دادیم تا سرداران امروز شوند، اکنون نیز باید جوانان را باور کنیم و برای اشتغال از آنها سابقه خدمت نخواهیم، بلکه سابقه را قدرت جوانی آنها فرض کنیم.
نماینده نیشابور همچنین با تاکید بر اینکه اقتصاد مقاومتی، ساختاری نظام مند است که در آن تهدیدات به فرصت ها تبدیل شده گفت: در اقتصاد مقاومتی زمینه رشد و توسعه اقتصاد و عدالت اجتماعی دیده شده، لذا تحقق اقتصاد مقاومتی هدف بزرگی است که نتیجه آن قطع وابستگی و جلوگیری از فشارهای دشمن می شود.
چنارانی در ادامه بالا بودن نرخ بیکاری بنابر اعلام مرکز آمار 12.4 درصد را مشکل بزرگی دانست که باید با استفاده از جوانان کشور برای جلوگیری از افزایش آسیب های اجتماعی با آن مقابله کرد، چون همین بیکاری باعث ایجاد جمعیت مجرد 30 درصدی در کشور شده است که آنها نمی توانند به حقوق خود دست پیدا کنند.
وی با بیان اینکه تجلی اقتصاد مقاومتی را می توان در حوزه تولید دید، گفت: در این حوزه عوامل مهمی همچون مواد اولیه، دانش و فرآوری، نیروی کار، شرایط محیطی و اقلیمی و سرمایه تاثیرگذار است که می توان با اتکا به نیروهای درونی به اقتصاد پیشرو و قدرتمند دست پیدا کرد، لذا افزایش وابستگی به اقتصاد غرب حتی به صورت کلامی شکنندگی را در اقتصاد کشور زیاد می کند.
این نماینده مجلس همچنین با بیان اینکه وضعیت بسیاری از بنگاه های اقتصادی خوب نیست، گفت: در حال حاضر بیشتر خانواده ها درگیر معضل بیکاری و اشتغال هستند که معیشت مردم را با چالش مواجه کرده است، لذا باید قوای سه گانه به دنبال حل این مساله باشند آن هم در شرایطی که شاهد بی سابقه ترین رکود اقتصاد در کشور هستیم.
به گفته چنارانی وضعیت نگران کننده معیشت در کنار واردات کالاهای خارجی و قاچاق کالا از دغدغه های رهبری و مردم است که لازم است با مقاوم سازی اقتصاد، ایجاد اشتغال و حل مشکل تولید شاهد رفع این مشکلات باشیم، البته تا زمانی که مدیریت فعال، پرتحرک و کارآمد در کشور حاکم نشود توفیقی حاصل نمی شود. امیدواریم مردم در 29 اردیبهشت مشکل را علاج کنند.
وی در پایان با تاکید بر اینکه همه باید با اندیشیدن به بسیج اشتغال برای ریشه کنی بیکاری متحد شویم، گفت: در این راه ایجاد تعاونی های روستایی و اتحادیه های کارافرینی در ایجاد اشتغال پایدار بخصوص در روستاها کمک می کند موضوعی که نتیجه آن جلوگیری از مهاجرت می شود، مهاجرتی که تنها باعث حاشیه نشینی، فساد، بی بندوباری، طلاق و سایر آسیب های اجتماعی می شود.
انتهای پیام
نظرات