فریده اولادقباد در گفتوگو با ایسنا با بیان این مطلب اظهار کرد: در جریان این سفر از دو دانشکده فنی و حرفهای دخترانه و پسرانه گیلان بازدید به عمل آمد و پس از اینکه دانشکده های فنی و حرفهای از آموزش و پرورش منفک شده و تحت نظارت آموزش عالی درآمدند از سال 90 فعالیت خود را به شکل جدید آغاز کردند.
وی افزود: مهمترین چالشی که در خصوص دانشکدههای فنی و حرفهای مطرح شد، نامناسب بودن فضای آموزشی و عدم تناسب آن با شرایط دانشجویی و همچنین عدم سیستم مناسب برای انتخاب واحد دانشجویان بود. همچنین وضعیت خوابگاهها که نیاز به توسعه داشت از دیگر موضوعات مورد بحث در این مورد بود.
این عضو کمیسیون آموزش مجلس در ادامه بیان کرد: از دانشگاه فرهنگیان گیلان نیز بازدید به عمل آمد که مشکل فضای آموزشی و انتقال دانشجویان از جمله مسائلی بود که مطرح شد.
نماینده مردم تهران در مجلس بازدید از پارک علم و فناوری گیلان را از دیگر برنامه های سفر اعضای کمیسیون آموزش به گیلان عنوان کرد و گفت: با توجه به بازدیدی که از پارک علم و فناوری گیلان انجام شد، دستاوردهای بسیار خوبی توسط محققان به دست آمده بود که مقرر شد با پارک علم و فناوری پردیس تهران نیز تعاملاتی داشته باشند.
اولاد قباد در ادامه اظهار کرد: تاسیس شعبهای از صندوق نوآوری و شکوفایی در استان گیلان از دیگر مواردی بود که درخواست و مقرر شد تا با مسئولان مربوطه برای این مسئله پیگیری های لازم انجام شود.
وی بازدید از مدارس شبانهروزی و مدرسه ای دولتی را از دیگر برنامه های کمیسیون آموزش برشمرد و افزود: این مدارس با توجه به شرایطی که دارند نیازمند حمایت هستند، البته از مدارس تیزهوشان نیز بازدید به عمل آمد که درخواست تجمیع مدارس فرزانگان هم از سوی مسئولان مطرح شد.
انتهای پیام
نظرات