• دوشنبه / ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ / ۱۳:۳۰
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 97032109601
  • منبع : نمایندگی گیلان

تحقق پرداخت تسهیلات اشتغالزایی با اهتمام دستگاه‌های اجرایی

تحقق پرداخت تسهیلات اشتغالزایی با اهتمام دستگاه‌های اجرایی

ایسنا/گیلان جانشین معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری گیلان گفت: بررسی و تسهیل پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان نیازمند اهتمام جدی دستگاه‌های اجرایی است.

به گزارش ایسنا، «آرش فرزام‌صفت» امروز در جلسه کارگروه اشتغال و بررسی روند اجرایی طرح احداث اقامتگاه‌های بومگردی شهرستان رودبار با اشاره به این‌که پرداخت تسهیلات اشتغال فراگیر و نیز تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری نقش موثری در افزایش سطح اشتغال دارد، اظهار کرد: باتوجه به ظرفیت‌های طبیعی موجود در گیلان، طرح بومگردی می‌تواند تاثیر بسزایی در روند توسعه و اشتغالزایی استان داشته باشد.

وی شهرستان رودبار را در موضوع بوم‌گردی پیشرو دانست و افزود: روستاهای نمونه بوم‌گردی در این شهرستان که در ایجاد اشتغال موفق عمل کردند می‌توانند برای شهرستان‌های دیگر به‌عنوان الگو باشند.

جانشین معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری با بیان این‌که پرداخت تسهیلات به طرح‌های معرفی شده شهرستان رودبار راضی‌کننده نیست، گفت: سهم شهرستان رودبار از محل اعتبارات تسهیلات روستایی و عشایری ۱۲ میلیارد تومان و اشتغال فراگیر ۲۲ میلیارد تومان است که طرح‌های معرفی شده زیبنده این شهرستان نیست.

وی به اختصاص ۵۰ درصد اعتبارات تسهیلات اشتغالزایی روستایی به حوزه بوم‌گردی اشاره کرد و گفت: سهمیه شهرستان رودبار در حوزه بوم‌گردی ۳۰۰ واحد است که تاکنون ۱۹ واحد مصوب شده و در حدود ۸۰ پروژه در حال بررسی شهرستانی است.

فرزام‌صفت ابراز امیدواری کرد تا با استفاده حداکثری از ظرفیت‌های گردشگری به 5000 واحد پیش‌بینی شده در بخش بوم‌گردی برسیم.

جانشین معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری به وجود ظرفیت‌های صنعتی، گردشگری، کشاورزی و تولیدهای شهرستان رودبار اشاره و خاطرنشان کرد: انتظار ما از دستگاه‌های اجرایی و مدیران عامل بانک‌های استانی و شهرستانی این است که به‌صورت دلسوزانه و با اهتمام بیشتر در پرداخت تسهیلات نقش‌آفرینی کنند.

فرزام‌صفت با اشاره به این‌که مهم‌تر از موضوع ایجاد اشتغال و رفع معضل بیکاری در کشور و استان وجود ندارد، افزود: تاکنون ۸۵ طرح در حوزه اشتغال روستایی و ۴۵ طرح در حوزه اشتغال فراگیر به بانک‌های عامل استان معرفی شده است که باید در کوتاه‌ترین زمان ممکن پاسخ متقاضیان داده شود.

وی تصریح کرد: به‌منظور تسریع در پرداخت تسهیلات مدیران بانک‌های عامل استان به‌صورت روزانه روند پرداخت را پیگیری و گزارش ارائه کنند.

در این نشست مدیرکل دفتر امور روستایی و عشایری استانداری گیلان با اشاره به ارسال ۴۸ طرح به کمیته فنی پرداخت تسهیلات روستایی گفت: از این تعداد به‌علت تکمیل نبودن طرح‌ها تنها ۵ طرح در کمیته فنی به تصویب رسید و باقی‌مانده طرح‌ها برای اصلاح به شهرستان ارجاع داده شد.

سید «مازیار سیدنژاد» افزود: انتظار داریم دستگاه‌های اجرایی استانی و شهرستانی در مسیر معرفی طرح‌ها هماهنگی بیشتری داشته باشند تا در روند پرداخت تسهیلات تسریع شود.

در ادامه این نشست فرماندار شهرستان رودبار موضوع اشتغال را یکی از دغدغه‌های اصلی نظام و دولت دانست و گفت: در روند پرداخت تسهیلات در شهرستان رودبار با مشکلات جدی مواجه هستیم که همراهی بیشتر بانک‌های عامل و مدیران استانی را انتظار داریم.

«اسماعیل میرغضنفری» به تجمیع برخی روستاهای شهرستان رودبار پس از زلزله سال ۶۹ اشاره کرد و افزود: طرح‌های هادی روستاهای شهرستان نیازمند بازنگری است که بنیاد مسکن در این خصوص با جدیت اقدام کند.

وی خاطرنشان کرد: باتوجه به این‌که متقاضیان دریافت تسهیلات اشتغالزایی از قشر آسیب‌پذیر جامعه هستند باید در روند پرداخت تسهیلات تسریع شود.

در این جلسه هریک از مدیران استانی و شهرستانی به ارائه گزارش از روند بررسی و معرفی طرح‌ها برای پرداخت تسهیلات پرداختند. در پایان این جلسه هم‌چنین تسهیلات مصوب صندوق کارآفرینی امید شهرستان رودبار به ۵ طرح بوم‌گردی و اشتغالزایی خانگی اعطا شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha