به گزارش ایسنا، سیامک خادمی در آیین گشایش چهارمین جشنواره "علم و عامه" ، یکی از برنامههای مهم موزه ملی علوم و فناوری را که دارای بیشترین مخاطب نیز هست، "جشنواره علم و عامه" معرفی و اظهار کرد: این جشنواره هر سال با یک تِم مشخص و بر اساس موضوعات روز و با اهمیت جامعه برگزار میشود.
وی با اشاره به اینکه به دنبال تأسیس شعبههای جدید موزه علوم در شهر تهران هستیم، برخی فعالیتهای این موزه را برگزاری کنفرانس "سار" در آخرین جمعه هر فصل، برگزاری نشستهای تخصصی در حوزه موزه و موزهداری (هر شش ماه یکبار) و گالری سیار موزه عنوان کرد و افزود: چند کتاب ترویجی علمی که مخاطبان آن دانش آموزان متوسطه اول به پایین هستند، به زودی از سوی موزه علوم و فناوری به چاپ خواهد رسید.
معاون پژوهش و فناوری موزه ملی علوم و فناوری در پایان فراخوان پژوهشی این موزه را یادآور شد و گفت: علاقهمندان میتوانند با مراجعه به سایت موزه، محورها و برنامههای پژوهشی آن را دنبال کرده و در اجرای پروژههای موزه مشارکت داشته باشند.
سفره و غذا؛ شاخصههای اصیل فرهنگی
سید احمد محیط طباطبایی، رئیس ایکوم ایران نیز با حضور در این آیین،طی سخنانی با اشاره به اینکه موزه علوم و فناوری به یکی از جنبههای مهم موزههای امروزی توجه دارد، خاطرنشان کرد: اگر چه وظیفه موزه، حفاظت از گذشته نیز هست اما باید پاسخگوی نیازهای امروز و فردا از جمله نیازهای مخاطبان کودک و نوجوان خود باشد.
وی برگزاری جشنواره "علم برای همه" را به تفکر فوق نزدیک دانست و با اشاره به عنوان جشنواره، "سفره سلامتی خانواده من" ،سفره ایرانی را یک شاخصه اصیل فرهنگی توصیف کرد و گفت: سفره ایرانی اصل تعادل یعنی نکتهای که برای سلامتی و طول عمر ضروری است را سرلوحه خود قرار داده است.
رئیس ایکوم ایران ادامه داد: غذا نیز یک مساله مهم فرهنگی به شمار میآید و ما زمانی یکپارچگی و هماهنگی خود را نشان میدهیم که همسفره شویم.
به گزارش ایسنا، چهارمین جشنواره "علم برای همه" با محوریت بهداشت مواد غذایی که از امروز شروع به کار کرده است، تا ۲۵ آبان ماه در محل موزه ملی علوم و فناوری ایران دایر خواهد بود.
انتهای پیام
نظرات