• سه‌شنبه / ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ / ۱۲:۴۱
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 98022412791
  • خبرنگار : 30057

همکاری صندوق پژوهش صنعت برق و انرژی در سرمایه‌گذاری ریسک‌پذیر در شرکت‌های دانش‌بنیان

همکاری صندوق پژوهش صنعت برق و  انرژی در سرمایه‌گذاری ریسک‌پذیر در شرکت‌های دانش‌بنیان

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری صنعت برق و انرژی، سرمایه ریسک‌پذیر و مشارکت و سرمایه‌گذاری در طرح‌های پژوهشی و فناوری را از ماموریت‌های این صندوق نام برد و گفت: بر این اساس تاکنون ۴۰ شرکت از تسهیلات این صندوق بهره‌مند شدند.

منصور فتحعلی در گفت‌وگو با ایسنا، فعالیت این صندوق را حمایت از طرح‌های مرتبط با حوزه برق و انرژی دانست و افزود: این صنعت به سرمایه‌گذاری زیاد و ایجاد زیر ساخت‌های صنعتی نیاز دارد. از این رو تأمین سرمایه ریسک‌پذیر و مشارکت و سرمایه‌گذاری در طرح‌های پژوهشی و فناوری غیر دولتی، مشارکت و سرمایه‌گذاری در شرکت‌های داخلی فعال در سرمایه‌گذاری در امور طراحی و ساخت تولیدات و تجهیزات تولید، انتقال و توزیع برق کشور، اعطای تسهیلات اعتباری یا تخصیص یارانه سود به اشخاص حقیقی و حقوقی غیر دولتی برای اجرای طرح‌های پژوهشی و فناوری و اجرای مرحله تولید نیمه‌صنعتی و صنعتی و پوشش ریسک تجاری‌سازی محصول یا خدمات منتج از پژوهش و فناوری صنعت برق از جمله مأموریت‌های این صندوق به شمار می‌رود.

فتحعلی، بیشترین حمایت‌های این صندوق را در حوزه توسعه انرژی‌های نو و تجدید پذیر دانست و یادآور شد: در زمینه مولدهای CHDG که یکی از ملزومات کشور است، سرمایه‌گذاری‌های خوبی انجام دادیم و توانستیم به دستاورد بسیار مناسبی در این زمینه برسیم.

وی اجرای طرح‌های پژوهشی و فناوری، اجرای مرحله تولید نیمه‌صنعتی طرح‌های به نتیجه رسیده پژوهشی و فناوری و تدوین دانش فنی حاصل از تحقیقات و انتقال نتایج تحقیقات به مرحله تولید را از اهداف این صندوق نام برد و یادآور شد: در این راستا تأمین در زمینه‌هایی چون سرمایه ریسک‌پذیر و مشارکت و سرمایه‌گذاری در طرح‌های پژوهشی و فناوری و مشارکت و سرمایه‌گذاری در شرکت‌های داخلی فعال در سرمایه‌گذاری در امور طراحی و ساخت تجهیزات تولید، انتقال و توزیع نیروی برق کشور و صدور ضمانت‌نامه‌های مورد نیاز مؤسسات پژوهشی و فناوری بخش غیردولتی، با شرکت‌های فناور همکاری داریم.

وی حمایت‌های صندوق نوآوری و شکوفایی از صندوق‌های پژوهش و فناوری را اظهار کرد: این حمایت‌ها به ما امکان می‌دهد تا از تولید فناوری‌های پیشرفته و مورد نیاز کشور حمایت‌های لازم را داشته باشیم؛ از این رو تسهیلات اعطا شده از سوی این صندوق به صندوق پژوهش و فناوری صنعت برق ۱۵ میلیارد تومان بود و علاوه بر آن حدود ۵۳ میلیارد تومان خط اعتباری به ما اختصاص داده شد.

فتحعلی خاطر نشان کرد: در حال حاضر، ۴۰ شرکت فناوری در قالب دریافت تسهیلاتی با ما همکاری دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha