• چهارشنبه / ۲۶ تیر ۱۳۹۸ / ۱۹:۲۳
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 98042614142
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

رئیس دانشگاه‌ فنی‌وحرفه‌ای خراسان رضوی:

از زمانی که دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای زیرمجموعه وزارت علوم شد، امنیت شغلی ازبین رفت

از زمانی که دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای زیرمجموعه وزارت علوم شد، امنیت شغلی ازبین رفت
عکس تزئینی است

رئیس دانشگاه‌ فنی‌وحرفه‌ای خراسان رضوی گفت: از زمانی که دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای زیرمجموعه وزارت علوم شد بحث امنیت شغلی ازبین رفت و فارغ التحصیل ما یک فارغ التحصیل آزاد است.

به گزارش ایسنا، محسن حداد سبزوار امروز(چهارشنبه،۲۶ تیر) در نشست خبری که در محل مجمع خیرین توسعه و ترویج آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: خوشبختانه تشکیلات دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای به نحوی است که به صورت شبکه‌ای کار می‌کند که این موضوع می‌تواند نقش موثری در آموزش داشته باشد. تنها دانشگاهی هستیم که از هدف اصلی آموزش مهارت‌های فنی خود خارج نشده‌ایم.

 

وی ادامه داد: هرم نیرو کار در کشور ما به دلیل سیاست‌های اشتباه جامعه، مدرک‌گرایی و گسترش آموزهای عالی معکوس شده است به طوری که در شرایط عادی باید به ازای هر ۱۰ کارگر، یک تکنسین، به ازای هر ۵ مهندس یک تکنسین و به ازای ۵ مهندس یک کارشناس ارشد باید داشته باشیم.

رئیس دانشگاه‌ فنی‌وحرفه‌ای خراسان رضوی تصریح کرد: متاسفانه امکانات موجود در دانشگاه‌ فنی‌وحرفه‌ای کم و یا مربوط به سال‌های گذشته است لذا یکی از مواردی که باعث تشکیل مجمع خیرین توسعه و ترویج آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای خراسان رضوی شد استفاده از کمک‌های مردمی و خیرین در راستای نوسازی و اشتغال جوانان است. امیدواریم دغدغه‌ای که در این مجمع شروع شد تبدیل به دغدغه ملی و اجتماعی شود.

حداد تصریح کرد: در زمان گذشته‌ نیروهایی که در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای آموزش می‌یافتند امنیت شغلی داشته و جذب سیستم آموزشی فنی‌وحرفه‌ای می‌شدند. با این وجود از زمانی که دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای زیرمجموعه وزارت علوم شد بحث امنیت شغلی ازبین رفت و فارغ التحصیل ما یک فارغ التحصیل آزاد است. یکی از رسالت‌های ما این است که تربیت دبیر فنی‌وحرفه‌ای به سیستم آموزشی بازگردد.

 وی با اشاره به تاثیر تغییرات تکنولوژی بر روی مهارت‌های فنی‌وحرفه‌ای، خاطرنشان کرد: تغییرات تکنولوژی به گونه‌ای است که باید سیستم آموزشی فنی‌وحرفه‌ای بازنگری شود که در این خصوص دانشگاه‌ فنی‌وحرفه‌ای از به‌روز رسانی علوم را از سال گذشته در دستور کار خود قرار داده که آموزش‌ها با توجه به نیاز جامعه تدریس شود.

حداد ادامه داد: از ابتدای وارد شدن رشته دکتری در کشور بیش از ۹۰  هزار فارغ التحصیل داشته‌ایم که کمتر از ۳۰ درصد این آمار جذب بازار کار شده‌اند.

 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha