• چهارشنبه / ۶ شهریور ۱۳۹۸ / ۱۴:۳۳
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 98060603290
  • خبرنگار : 71567

قائم مقام آموزشی وزارت بهداشت خبر داد

۲ شیوه ارزیابی کیفی فارغ‌التحصیلان علوم‌پزشکی دانشگاه‌های خارجی

۲ شیوه ارزیابی کیفی فارغ‌التحصیلان علوم‌پزشکی دانشگاه‌های خارجی

قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت از دو شیوه این وزارتخانه برای ارزیابی کیفی فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های خارجی در رشته‌های علوم پزشکی خبر داد و گفت: روند تقاضای دانشجویان مشغول به تحصیل در دانشگاه‌های داخل کشور رو به بالاست.

به گزارش ایسنا، دکتر حمید اکبری در نشست خبری که به منظور تشریح فعالیت‌های معاونت آموزشی وزارت بهداشت در هفته دولت برگزار شد، به ضرورت ارزیابی دانشجویان فارغ‌التحصیل دانشگاه‌های خارج از کشور برای فعالیت در داخل کشور اشاره کرد و گفت: در این زمینه دانشجویانی که در دانشگاه‌های خارج از کشور تحصیل می‌کنند، اگر بخواهند بعد از فارغ‌التحصیلی وارد کشور شده و فعالیت حرفه‌ای داشته باشند، باید مورد ارزیابی و سنجش کیفی قرار بگیرند؛ چرا که سلامت مردم یکی از اولویت‌های وزارت بهداشت است و کسانی حق ارائه خدمت دارند که بتوانند استانداردهای لازم را داشته باشند.

وی در ادامه با اشاره به دو شیوه سنجش و ارزیابی کیفی فارغ‌التحصیلان رشته‌های علوم پزشکی خارج از کشور در داخل اشاره کرد و گفت: یک شیوه این است که دانشجویانی که در ۷۰۰ دانشگاه علوم پزشکی برتر دنیا تحصیل می‌کنند بعد از فارغ‌التحصیلی از طریق سه موسسه معتبر ارزیابی بین‌المللی یعنی شانگهای، کیو.اس و تایمز مورد ارزیابی کیفی قرار می‌گیرند و این افراد بعد از این ارزیابی می‌توانند وارد چرخه فعالیت شوند.

قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت خاطر نشان کرد: شیوه دوم ارزیابی کیفی فارغ‌التحصیلان رشته‌های علوم پزشکی در دانشگاه‌های خارج از کشور این است که ما یکسری آزمون‌های ملی معتبر در سطح بین‌المللی در اغلب رشته‌ها اعم از داروسازی و... برگزار می‌کنیم و این افراد اگر بتوانند در این آزمون‌های ملی پذیرفته شوند، مدرک آن‌ها مورد تأیید وزارت بهداشت قرار می‌گیرد؛ در غیر این صورت اجازه فعالیت به آن‌ها داده نمی‌شود.

دکتر اکبری همچنین روند درخواست دانشجویان ایرانی مشغول به تحصیل در دانشگاه‌های علوم پزشکی خارج از کشور را برای انتقال به دانشگاه‌های داخلی رو به افزایش عنوان کرد و گفت: در حال حاضر حدود ۱۰ هزار دانشجوی ایرانی در دانشگاه‌های خارجی تحصیل می‌کنند که برای امسال ۱۵۰۰ نفر آن‌ها به دانشگاه‌های داخل منتقل شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha