• سه‌شنبه / ۱۹ شهریور ۱۳۹۸ / ۰۹:۴۶
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 98061909169
  • منبع : نمایندگی لرستان

رئیس دانشگاه لرستان:

چرا باید دو دانشگاه یک استان یک رشته را داشته باشند؟

چرا باید دو دانشگاه یک استان یک رشته را داشته باشند؟

رئیس دانشگاه لرستان با بیان اینکه عدم تناسب رشته‌های تحصیلی در توسعه کمی که قبلاً صورت گرفته، موضوعی کشوری بوده است، گفت: چه ضرورتی دارد دو دانشگاه در استان یک رشته تحصیلی را داشته باشند و آمایش باید به صورت پر کردن خلأها باشد.

دکتر خسرو عزیزی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با انجام آمایش آموزش عالی برخی رشته‌ها تعطیل و برخی ادغام شدند.

رئیس دانشگاه لرستان در ادامه با بیان اینکه در این دانشگاه شورای راهبردی مدیریت سبز  را داریم و بر این اساس اصلاح الگوی مصرف و انرژی‌های تجدیدپذیر مورد توجه است، عنوان کرد: در بحث ایجاد باغات با نیاز آبی کم جزو دانشگاه‌های برتر هستیم و ۳۰ هکتار باغ داریم.

وی بیان کرد: در بحث انرژی خورشیدی طرح‌های مطالعاتی صورت گرفته اما چون کاری پرهزینه است با کمبود اعتبار نمی‌توان آن را به انجام رساند.

عزیزی عنوان کرد: اعضای هیئت علمی که از سال ۹۷ استخدام ‌شده‌اند برای تبدیل وضعیت شش ماه تا یک سال در صنعت یا کشاورزی دوره‌ای را می‌گذرانند تا در عمل یکسری تجربه‌ها کسب کنند.

رئیس دانشگاه لرستان در ادامه با اشاره به اینکه در سال ۹۳ دانشجوی خارجی در این دانشگاه نداشتیم اما الان ۵۳ دانشجوی خارجی داریم، گفت: در این زمینه کارهای زیادی انجام شده، به عنوان نمونه تفاهم‌نامه‌هایی با دانشگاه‌های خارجی بسته‌ایم و تلاش ما تقویت دیپلماسی است.

عزیزی با بیان اینکه رتبه‌بندی‌های متعددی در جهان وجود دارد، اظهار کرد: یکی از رتبه‌بندی‌های دانشگاه‌ها ISC است؛ دانشگاه لرستان در بین ۱۸۰ دانشگاه کشور حائز رتبه 41، در بحث کمیت تولید علم رتبه ۳۵ و در بحث کیفیت ۴۲ را داراست.

وی با بیان اینکه آیین‌نامه ارتقاء را به‌روزرسانی خواهیم کرد، افزود: تولید علم بسیار مهم است چرا که سبب تولید ثروت می‌شود و باید چالشی از جامعه را حل کند.

رئیس دانشگاه لرستان تصریح کرد: هر هیئت علمی که بتوانند ایده را به مقاله و مقاله را فناوری و سپس آن را تجاری‌سازی کند در مورد او خیلی از آیین‌نامه‌ها را  وتو خواهم کرد.

عزیزی با بیان اینکه دولت نمی‌تواند برای فارغ‌التحصیلان دانشگاهی شغل ایجاد کند، گفت: راه برون رفت از معضل بیکاری ارتقاء تعامل دانشگاه با جامعه است، توسعه هر کشوری در گرو دانشگاه آن است.

وی عنوان کرد: متاسفانه هنوز اعتماد و خودباوری بین دستگاه اجرایی و بخش خصوصی و جامعه با دانشگاه بوجود نیامده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۶-۲۰ ۱۰:۵۷

کاملا درسته چر باید دانشگاه فنی و مهندسی در بابل در کلیه مقاطع کار شناسی کار شناسی ارشد و دکتری دانشجو پذیرش کند و در بیت کلیو متری ان دانشگاه مازندران بفکر ایجاد دانشکده فنی مهندسی از صفر نماید با کدام عقل ساز گاری دارد یا اجازه داده شود در همان شهر غیر انتفاعی صنعتی مازندران تشکیل شود و دانشجوی فنی تربیت کند !!! چرا هزینه فاید ه نمی شود؟؟چرا دقت نیست ؟؟ چر وزارت علوم فکر درست نکرده و نمی کند

avatar
۱۳۹۸-۰۶-۲۰ ۲۱:۳۰

چرا نظر ما را درج نمی کنید