• چهارشنبه / ۲۷ شهریور ۱۳۹۸ / ۱۴:۴۲
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 98062713291
  • منبع : نمایندگی خراسان شمالی

‌دستگاه "سورتینگ" در قطب کشاورزی خاک‌ می‌خورد

‌دستگاه "سورتینگ" در قطب کشاورزی خاک‌ می‌خورد

ایسنا/خراسان شمالی مدیر عامل سرخانه صاحب در بجنورد گفت: یکی از مهمترین مزیت های اقتصادی خراسان شمالی کشاورزی است اما دستگاه سورتینگ تمام اتوماتیک این سردخانه در حال خاک خوردن است.

‌سید محمدرضا آبسالان در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، ‌با اشاره به اینکه این سردخانه 11 هزار تنی دارای 17 سالن دو مداره است، افزود: این سردخانه قابلیت ذخیره سازی گوشت قرمز و سفید و همچنین محصولات کشاورزی باغی و زراعی را دارد.

وی با تاکید بر اینکه باید از سردخانه های داخل استان حمایت شود، ادامه داد: یکی از مهمترین روش های این امر تبلیغ سردخانه های استان از سوی مسئولان ذی ربط همچون سازمان جهاد کشاورزی است.

آبسلان تصریح کرد: این سردخانه دارای دستگاه سورتینگ تمام اتوماتیک است اما متاسفانه دیده می شود که میوه شب عید به صورت سورت شده از خارج استان به داخل وارد می شود، این درحالیست زمانی‌که سرمایه‌گذار در منطقه ای سرمایه گذاری می کند، انتظار حمایت را نیز دارد.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه زمانی‌که از مسائلی همچون خروج دام زنده از مسئولان ذی ربط سوال می شود عنوان می کنند که زیرساخت های بسته بندی در استان وجود ندارد این درحالیست که این زیرساخت‌ها وجود دارد اما حمایتی از آن ها نمی شود.

مدیر عامل سرخانه صاحب در بجنورد در ادامه خطاب به کشاورزان و صادرکنندگان گفت:در شهری همچون شاهرود زمانیکه میوه ای همانند انگور رسید باغداران آن میوه را جمع آوری کرده و در داخل انبارها تا زمان فروش ذخیره سازی می کنند این در حالی است که باغداران به امید گران تر شدن قیمت و یا فروش آن به منظور اینکه هزینه سردخانه را پرداخت نکنند، جمع آوری نکرده و در داخل سردخانه ها ذخیره سازی نمی کنند.

وی ادامه داد: محصولاتی همچون پیاز و سیب زمینی را نیز می توان در داخل سردخانه ها با درجه دمای مشخص ذخیره سازی کرد که در این صورت محصول دچار خسارت نیز نخواهد شد و تبدیل به ضایعات نمی شود اما این محصولات در انبارها ذخیره می شوند ولی به سردخانه ها ارجاع داده نمی شود.

آبسالان توضیح داد: باید به این نکته توجه داشت که هزینه انبار از سردخانه بیشتر بوده و احتمال آسیب رساندن به محصول نیز خیلی بیشتر است.

وی افزود: علاوه بر آن باید بررسی هایی صورت گیرد که کارخانجات رب بعد از تولید رب و یا اینکه فروشگاه ها برای انبار محصولاتی که نیاز به ذخیره سازی در سردخانه دارند، محصولات خود را در کجا ذخیره سازی می کنند.

وی اظهارکرد: در حال حاضر این محصولات در سردخانه های استان ذخیره سازی نمی شوند.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha