• یکشنبه / ۷ مهر ۱۳۹۸ / ۱۲:۲۵
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 98070705063
  • منبع : وزارت بهداشت و درمان

مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت:

شوراهای صنفی جای دانشجویان دغدغه‌مند است

شوراهای صنفی جای دانشجویان دغدغه‌مند است

مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت گفت: شورای صنفی جایی برای نزدیک شدن به مرکز قدرت و کسب منفعت نیست، بلکه شورای صنفی جای افراد دغدغه‌مندی است که برای بهتر شدن شرایط دانشجویان، جامعه و آینده خود تلاش می‌کنند.

به گزارش ایسنا، رحمان خدابنده‌لو در حاشیه برگزاری دومین نشست شوراهای صنفی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور اظهار کرد: در مدت برگزاری این نشست سه روزه، دبیران شوراهای صنفی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی مشکلات خود را بیان کرده‌اند و می‌توان دید که با دلسوزی خاصی به دنبال رفع مشکلات دانشجویان هستند.

وی ادامه داد: من ایمان دارم که اگر دبیران شوراهای صنفی موضوعی را در حوزه‌های مختلف رفاهی و صنفی دانشجویان بیان می‌کنند، از روی صداقت است و اکثر مشکلاتی که دبیران در این نشست مطرح کردند بر دوش دانشجویان سنگینی می‌کند؛ دبیران شوراهای صنفی به عنوان نمایندگان دانشجوان تلاش دارند حرف دل دانشجو را در چنین محافلی بیان کنند از این رو تاکید می‌کنم این اطمینان را داشته باشند که مسؤولان دانشگاهی و وزارت بهداشت به دنبال رسیدگی به امور مد نظر دانشجویان هستند.

مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت با بیان این که در حال برنامه‌ریزی برای بازدید دکتر لاری از دانشگاه‌ها هستیم تا از نزدیک در جریان مشکلات دانشجویان قرار بگیریم، خاطر نشان کرد: در این برنامه، تلاش داریم از دانشگاه‌های مختلف با اولویت دانشگاه‌های مستقر در مناطق محروم که امکانات کمتری دارند، بازدید کنیم. دانشجویان بدانند که دغدغه آن‌ها دغدغه ما نیز هست و بر همین اساس تمام تلاش خود را به کار می‌بریم تا قدمی به سمت جلو برداریم تا کمی از این فشار از روی دوش عزیزان شوراهای صنفی کاسته شود.

در تلاش هستیم که به اشکال مختلف برای ساخت و اتمام پروژه‌های ۳۵ خوابگاه دردست ساخت تامین اعتبار کنیم؛ گرفتن وام از بانک‌ها یکی از راه‌های تامین اعتبار در این خصوص است که به جد این مورد را دنبال می‌کنیم.خدابنده‌لو به وضعیت خوابگاه‌های نیمه تمام دانشگاه‌های علوم پزشکی اشاره کرد و ابراز داشت: در حال حاضر ۳۵ خوابگاه به صورت نیمه تمام در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور وجود دارد که در این خصوص باید گفت ساخت این خوابگاه‌ها زمانی آغاز شد که جهش قیمت‌های صورت گرفته طی دو سال اخیر در کشور اتفاق نیفتاده بود و چه بسا اگر این افزایش قیمت رخ نمی‌داد، تعداد قابل توجهی از این خوابگاه‌ها تا کنون به بهره‌برداری رسیده بود.

مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت اضافه کرد: با وجود این شرایط، ما در تلاش هستیم که به اشکال مختلف برای ساخت و اتمام پروژه‌های این ۳۵ خوابگاه تامین اعتبار کنیم؛ گرفتن وام از بانک‌ها یکی از راه‌های تامین اعتبار در این خصوص است که به جد این مورد را دنبال می‌کنیم و به لطف خدا به نتایج خوبی رسیده‌ایم؛ انشاءالله هر چه زودتر بتوانیم از تسهیلات بانکی استفاده کنیم و بتوانیم ساخت این خوابگاه‌ها را ادامه دهیم.

خدابنده‌لو یادآور شد: مذاکرات و جلساتی نیز با خیرین داشته‌ایم تا از این ظرفیت نیز در شهرها و استان‌های مختلف در خصوص ساخت خوابگاه‌های مورد نظر استفاده کنیم تا با ساخته شدن این خوابگاه‌ها و افزایش ظرفیت خوابگاهی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی، مقداری از دغدغه‌های دبیران شوراهای صنفی در حوزه خوابگاه را کم کنیم.

وی در حوزه تغذیه دانشجویان، با بیان این که مقرر شده است سازمان برنامه و بودجه اعتبار خوبی در حوزه تغذیه دانشجویی اختصاص دهد، گفت: با رایزنی‌ در جلسات متعدد، مقرر شده است اعتبار خوبی در حوزه تغذیه دانشجویان از طریق سازمان برنامه و بودجه اختصاص داده شود که اگر این امر اتفاق بیفتد مشکل تغذیه دانشجویی برای امسال حل می‌شود.

شورای صنفی جایی برای نزدیک شدن به مراکز قدرت و کسب منفعت نیست

مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت به مشکلات حمل و نقل دانشجویان که از موضوعات عنوان شده دبیران شوراهای صنفی بود اشاره کرد و یادآور شد: بخشی از هزینه‌های ایاب و ذهاب به موضوع قرار داشتن خوابگاه‌ها در خارج از پردیس دانشگاه باز می‌گردد که برای حل این مشکل در حال حاضر کاری نمی‌شود کرد اما امید داریم با ساخته شدن خوابگاه‌های نیمه تمام، بخشی از این مشکل نیز مرتفع شود.

خدابنده‌لو به حوزه مشکلات آموزشی عنوان شده از سوی دانشجویان اشاره کرد و بیان داشت: در این نشست سه روزه دبیران شوراهای صنفی، دغدغه‌های آموزشی نیز داشتند که با ارتباطی که حتما و قطعا با معاونت آموزشی داریم به دنبال رفع این مشکلات خواهیم بود؛  البته همکاران ما در معاونت آموزشی با ما همراه هستند و علاقه دارند برای کاهش دغدغه‌ها  و مشکلات دانشجویان کمک کنند. در این مسیر نیز کمک می‌کنیم تا ارتباط شورای مرکزی صنفی جدید با معاونت آموزشی و پژوهشی شکل بگیرد و  اعضای شورای مرکزی بتوانند دغدغه‌های خود را مطرح کنند و کمک شود تا اگر مشکلی وجود دارد، حل شود.

وی در ادامه گفت: من از دبیران شوراهای صنفی که دانشجویان دغدغه‌مندی هستند، تشکر می‌کنم که تلاش دارند مشکلات دیگر دانشجویان را حل کنند و از آن‌ها خواهش دارم در ارتباط با مسؤولان دانشگاه، مدیران و معاونان در آرمش سخن بگویند زیرا در آرامش می‌توان به خوبی سخن گفت و به دنبال اتفاقات خوب بود. دبیران شوراهای صنفی باید تلاش کنند خواسته‌های خود را به صورت اداری‌تر مطرح کنند.

به گزارش مفدا، مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت در پایان ابراز داشت: شورای صنفی جایی برای نزدیک شدن به مراکز قدرت و کسب منفعت نیست، بلکه شورای صنفی جای افراد دغدغه‌مندی است که برای بهتر شدن شرایط دانشجویان، جامعه و آینده خود تلاش می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha