• چهارشنبه / ۱۰ مهر ۱۳۹۸ / ۲۱:۱۹
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 98071008306
  • خبرنگار : 50203

دری نجف آبادی:

با کاهش هزینه چالش‌های اجتماعی هزینه‌های بیشتری را به رفع محرومیت نیازمندان اختصاص دهیم

با کاهش هزینه چالش‌های اجتماعی هزینه‌های بیشتری را به رفع محرومیت نیازمندان اختصاص دهیم

ایسنا/مرکزی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: هزینه چالش های اجتماعی کمرشکن است و اگر بتوانیم این هزینه ها را کاهش دهیم و از وقوع مجدد آنها جلوگیری کنیم می توانیم هزینه های بیشتری را به رفع محرومیت نیازمندان جامعه اختصاص دهیم.

به گزارش ایسنا، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی در دیدار با رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره)، با تاکید بر اینکه بنا بر فرموده امام علی(ع) در نهج البلاغه دو اصل تأمین معاش و حفظ حرمت و کرامت انسانی باید در مورد ایتام مورد توجه جدی قرار بگیرد، اظهار کرد: حفظ کرامت انسانی ایتام و نیازمندان از ایجاد امکانات رفاهی برای آنان بسیار مهمتر است و فراهم کردن امکانات مادی به هیچ عنوان نمی تواند خسارت های روحی و روانی ناشی از بی حرمتی به این افراد را جبران کند.

وی با تاکید بر لزوم حفظ شخصیت افراد، افزود: بر اساس فرموده مقام معظم رهبری حفظ کرامت انسان ها بسیار حائز اهمیت است و باید به این امر به عنوان یک واجب الهی نگاه شود. در برخورد با تمامی ایتام و نیازمندان باید تمامی اصول انسانی را رعایت کرد و در هنگام مواجهه با زنان سرپرست خانواده هم باید یوسف گونه پیش رفت.

آیت الله دری نجف آبادی با اشاره به اینکه بیش از 50 درصد بحث توانمندی در جامعه کنونی به امور فرهنگی بر می گردد، گفت: کمیته امداد باید توجه به حوزه فرهنگ را سرلوحه امور خود قرار دهد و سعی کند در تمامی اموراتی که به آن رسیدگی می کند به بحث فرهنگی آن توجه ویژه داشته باشد.

وی ادامه داد: چطور ما 43 هزار میلیارد تومان یارانه می دهیم اما برای محرومیت زدایی و دستگیری از نیازمندان نمی توانیم دو یا سه هزار میلیارد تومان به کمیته امداد اختصاص دهیم؟ متاسفانه ما در تشخیصمان دچار اشتباه شده ایم و من هم از اول گفته ام این کار غلطی بوده است و تنها باید به 3 درصد از جامعه یارانه تعلق بگیرد و مابقی این مبلغ صرف درمان درد جامعه شود. باید مشکل جامعه حل شود، توانمندی و اشتغال ایجاد شود و به درد نیازمندان و محرومین جامعه رسیدگی شود.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با تاکید بر اینکه جامعه در حوزه فرهنگی با آسیب های جدی مواجه است، اضافه کرد: باید این 10 درصد از افرادی که تحت پوشش کمیته امداد هستند از این آسیب ها در امان باشند و اگر چنین کاری انجام دهیم در واقع بزرگترین خدمت را به آنها کرده ایم. متاسفانه هزینه چالش های اجتماعی کمرشکن است و اگر بتوانیم این هزینه ها را کاهش دهیم و از وقوع مجدد آنها جلوگیری کنیم می توانیم هزینه های بیشتری را به رفع محرومیت نیازمندان جامعه اختصاص دهیم.

وی ادامه داد: ایجاد اشتغال سالم و مولد می تواند یکی از راه های کاهش چالش ها و هزینه های اجتماعی باشد. ما به روستاها آب و برق و گاز برده ایم اما هنوز برای این نقاط به قدر کافی اشتغالزایی نکرده ایم و باید برای افزایش درآمد افراد این مناطق از طریق ایجاد اشتغال پایدار فکری کنیم.

آیت الله دری نجف آبادی با اشاره به اینکه در حدود 200 هزار نفر در نقاط حاشیه شهرستان اراک زندگی می کنند، خاطرنشان کرد: باید فکری کرد تا ما دیگر نگران پرداخت هزینه چالش های اجتماعی نباشیم و این همان خیری است که می تواند نفع آن به دولت و ملت برسد. نباید هزینه هایی که صرف کمیته امداد می شود را خرج نامید، چرا که تمامی این هزینه ها در واقع نوعی خدمت به مردم است.

وی تصریح کرد: استان مرکزی ظرفیت بسیار بالایی برای اشتغال دارد اما متاسفانه تاکنون از آن به خوبی استفاده نشده است و کارخانه های صنعتی مادری که می توانستند بار از روی دوش جامعه بردارند را در حال حاضر به وبالی برای جامعه و استان تبدیل کرده ایم. از سال گذشته 200 میلیارد تومان به بدهی های کارخانه ای که هم اکنون باید توانایی تولید 26 نوع ماشین آلات سنگین را داشته باشد اضافه شده است و متاسفانه مشکل آن هنوز هم حل نشده است.

وی گفت: کمیته امداد امام خمینی(ره) درخت تنومندی است که به برکت امام و خون شهدا تاکنون اقدامات بسیار خوبی انجام داده است و امیدواریم قعالیت های آن در آینده نیز به نحو شایسته استمرار داشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha