• چهارشنبه / ۱۷ مهر ۱۳۹۸ / ۱۱:۰۲
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 98071713033
  • خبرنگار : 30054

هوآوی تولید ایستگاه‌های مخابراتی ۵G را بدون قطعات آمریکایی آغاز کرد

هوآوی تولید ایستگاه‌های مخابراتی ۵G را بدون قطعات آمریکایی آغاز کرد

مدیر عامل شرکت هوآوی به صورت رسمی اعلام کرد این شرکت فرایند تولید ایستگاه‌های مخابراتی ۵G جدید را آغاز کرده و نکته مهم این است که در ساخت این ایستگاه‌ها از هیچ قطعه آمریکایی استفاده نخواهد شد.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام هوآوی، رن ژنگفی بنیان‌گذار و مدیر عامل شرکت هوآوی در یک مصاحبه مطبوعاتی در چین به صورت رسمی اعلام کرد که این شرکت توانایی تولید ایستگاه‌های مخابراتی ۵G بدون استفاده از قطعات ساخت شرکت‌های آمریکایی را به دست آورده و تولید آنها را به زودی آغاز می‌کند.

او همچنین اعلام کرد که شرکت هوآوی آزمایش اولیه این ایستگاه‌ها را در ماه‌های مرداد و شهریور با موفقیت به پایان رسانده و در مهر ماه تولید این ایستگاه‌ها را به صورت انبوه آغاز می‌کند. این شرکت در فاز اول خود، ۵۰۰۰ دستگاه از این محصول را تولید می‌کند که در ساخت هیچ‌کدام از آنها از قطعات آمریکایی به کار نرفته است.

هوآوی به شکلی برنامه‌ریزی کرده که بتواند در سال آینده تا ۱.۵ میلیون دستگاه پایگاه مخابراتی ۵G را تولید کند. این عدد پیشرفت قابل توجهی است در مقابل ۶۰۰ هزار دستگاهی که تخمین زده می‌شود تا انتهای سال جاری میلادی تولید شود.

بزرگترین شرکت حوزه مخابرات دنیا با وجود اینکه در لیست محدودیت‌های دولت آمریکا قرار گرفته، توانسته تاثیر کاهش روابط تجاری با شرکت‌های غربی را به حداقل ممکن برساند و تمامی تعهدهای مخابراتی خود به شرکت‌های طرف قرارداد را به بهترین نحو اجرا کند. در عین حال، هوآوی در چنین شرایطی موفق به عقد قراردادهای جدید در حوزه ۵G با شرکت‌های متعددی در سراسر دنیا شده است.

اعمال برخی از محدودیت‌های نرم افزاری، باعث شد هوآوی در جهت کاهش وابستگی به گوگل و مایکروسافت، با اتکا به سرویس‌های اختصاصی خود از ساختار متن باز و سفارشی استفاده کند.

نکته دیگر این است که هوآوی اعلام کرده با توجه به اینکه چرخه دانش مورد نیاز برای تولید ایستگاه‌ها و دستگاه‌های مورد استفاده در شبکه ۵G در این شرکت تکمیل شده، توانایی ارائه لایسنس تولید محصولات مبتنی بر این فناوری را به شرکت‌های مختلف (از جمله کمپانی‌های آمریکایی) دارد و این شرکت‌ها می‌توانند از دانش فنی هوآوی در این زمینه بهره برده و محصولات مورد نیاز خود را با استفاده از این فناوری و تحت لایسنس هوآوی تولید کنند.

انتهای رپرتاژ آگهی 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha