• شنبه / ۲۵ آبان ۱۳۹۸ / ۱۰:۵۲
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 98082516021
  • خبرنگار : 71567

رییس دانشگاه علامه طباطبایی خبر داد

تدوین دستورالعمل برای ارائه تسهیلات به بانوان باردار هیات علمی

تدوین دستورالعمل برای ارائه تسهیلات به بانوان باردار هیات علمی

رییس دانشگاه علامه طباطبایی از تدوین دستورالعمل برای ارائه تسهیلات به اعضای هیات علمی بانوان باردار این دانشگاه خبر داد و گفت: نمی‌توان از بانوانی که تازه مادر شده‌اند، انتظار داشت به اندازه مردان عضو هیئت علمی تولید علمی داشته باشند.

به گزارش ایسنا، دکتر حسین سلیمی در نخستین نشست هم‌اندیشی بانوان عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی بر ضرورت انتخاب اعضای هیئت علمی بر اساس «شایسته سالاری» تاکید کرد و گفت: نگاه دانشگاه علامه در این زمینه نگاهی غیر فراجنسیتی است و هیچ تفاوتی بین زن و مرد وجود ندارد. چه بسا در خیلی از مواقع کارهای محوله به بانوان به نحو مطلوب‌تری انجام شده است.

وی در ادامه اظهار کرد: پیگیر تدوین دستورالعمل برای قائل شدن تسهیلات در ترفیعات، تبدیل وضعیت، دوران بارداری، زایمان و ساعات حضور بانوان عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی هستیم؛ چرا که نمی‌توان از بانوانی که تازه مادر شده‌اند، انتظار داشت به اندازه مردان عضو هیئت علمی تولید علمی داشته باشند.

رییس دانشگاه علامه طباطبایی همچنین گفت: در حوزه فرهنگی و پژوهشی برای متعادل کردن فضای فرهنگی دانشگاه و ارتقای سطح پژوهشی در زمینه‌های نظام‌های معنایی، ساختارهای گفتاری و بحث‌های معرفت شناختی نیاز به حضور و همکاری ویژه بانوان داریم.

وی با اشاره به درخشش استادان جوان زن هم در تولیدات علمی و هم در کیفیت تدریس، افزود: میزان رضایت دانشجویان از استادان زن و نمره ارزیابی دانشجویان به استادان زن، بالاتر از استادان مرد است. به هیچ وجه اجازه تضییع حقوق بانوان دانشگاهی را نمی‌دهد.

رشد ۵۴ درصدی به‌کارگیری بانوان عضو هیئت علمی

در ادامه دکتر هدی غفاری، عضو هیئت علمی و مشاور رئیس دانشگاه علامه طباطبایی در امور زنان و خانواده با اشاره به وضعیت اعضای هیئت علمی دانشگاه، گفت: در حال حاضر ۴۲۵ عضو هیئت علمی مرد و ۱۰۷ عضو هیئت علمی زن مشغول به فعالیت هستند که از سال ۹۲-۹۱ هیئت‌های علمی زن با نرخ رشد ۵۴ درصد از ۷۰ نفر به ۱۰۷ نفر افزایش یافته‌اند.

وی ادامه داد: دانشکده‌های ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی با ۳۷ عضو، روانشناسی و علوم تربیتی با ۲۰ عضو و علوم اجتماعی با ۱۵ عضو هیئت علمی جزو برترین دانشکده‌های دانشگاه در جذب هیئت علمی زن هستند.

دکتر غفاری همچنین تصریح کرد: ۲۵ نفر از اعضای هیئت علمی زن دارای سمت‌های مدیریتی هستند که این تعداد معادل ۱۹ درصد کل بانوان عضو هیئت علمی است و بیشترین آنها در حوزه آموزش مشغول به فعالیت هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبایی، وی با اشاره به جایگاه مطلوب دانشگاه علامه طباطبائی از حیث جذب اعضای هیئت علمی در بین دانشگاه ‌های سطح یک کشور، افزود: تحقق ایجاد فرصت‌های عادلانه در نظام سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و مدیریتی آموزشی، افزایش مشارکت زنان در توسعه علمی کشور و در نهایت ارتقای کیفیت زندگی زنان دانشگاهی از مهمترین اهداف مشاوران و مراکز پژوهشی دانشگاه است.

مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان و خانواده اظهار کرد: در دانشگاه علامه طباطبائی برای بهره‌مندی بانوان از فرصت‌های مطالعاتی هیچ گونه شرایط تبعیض‌آمیزی وجود ندارد و همانگونه که مردان عضو هیئت علمی از این فرصت‌ها استفاده می‌کنند، در تلاش هستیم که زنان نیز از همان شرایط و تسهیلات برخوردار شوند.

وی مشارکت در برگزاری دوره‌های متعدد برای دانشجویان دختر در زمینه مهارت‌افزایی متناسب با نیازهای دانشجویان، تهیه بانک اطلاعاتی از زنانی که متصدی پست‌های مدیریتی در دانشگاه بوده‌اند و زنان موفقی که برای دانشگاه افتخار کسب کرده‌اند، حضور در سراهای دانشجویی دختران و تلاش برای ارتقای کیفیت زندگی خوابگاهی و همچنین مشارکت در تهیه طرح اعتلای شأن فرهنگی دانشجویان با تاکید بر تقویت مولفه‌های فرهنگ عفاف و حجاب را مهمترین اقدامات انجام شده در حوزه توانمندسازی بانوان عضو هیئت علمی، اداری و دانشجویان دختر دانشگاه ذکر کرد.

دکتر غفاری در پایان تاسیس سرای دختران دانشجو، یکسان‌سازی اعطای تسهیلات به زنان دانشگاهی، برنامه‌ریزی در جهت ارتقای سلامت و گسترش فرهنگ ورزش در میان بانوان دانشگاهی و دانشجویان دختر، برگزاری کارگاه‌های توان‌افزایی و همچنین برپایی نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای زنان در حوزه‌های علمی، فرهنگی و هنری را از جمله برنامه‌های در دست اقدام برای بالا بردن سطح مشارکت زنان در فعالیت‌های اجتماعی برشمرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha