علی موسوی در گفت وگو با ایسنا با بیان اینکه شهرستان تالش از قطب های تولید کیوی در کشور است، گفت: در حال حاضر برداشت این محصول در شهرستان رو اتمام است و بیش از۸۰ درصد آن برداشت شده است.
وی افزود: به طور میانگین بین ۹۰ هزار تا ۱۱۰هزار تن کیوی در تالش تولید می شود و میزان تولید شده در سال جاری پس از برداشت نهایی انجام می شود.
موسوی خاطرنشان کرد: کیفیت کیوی های تالش بسیار خوب است و علاوه بر فروش این محصول در شهر ستان، بخش عمده ی کیوی تالش به دیگر کشورها از جمله روسیه، هند، کشورهای حاشیه خلیج فارس و... صادر می شود.
وی تصریح کرد: در صورت شرایط آب و هوایی مناسب برداشت کیوی تالش تا هفته آتی به اتمام می رسد.
مدیر جهاد کشاورزی تالش گفت: در حال حاضر بالغ بر ۴۵۰۰ نفر در تالش در تولید کیوی فعالیت دارند و به طور غیرمستقیم این محصول برای ۷۵۰۰ نفر اشتغالزایی داشته است.
وی خاطرنشان کرد: همواره به کیویکاران توصیه کرده ایم که از بردشت زود هنگام کیوی در باغات خودداری کنند تا کیفیت این محصول در بازارهای خارجی مطلوب باشد و خوشبختانه کشاورزان به این توصیه های کارشناسان عمل می کنند.
انتهای پیام
نظرات