• یکشنبه / ۲۴ آذر ۱۳۹۸ / ۱۰:۵۲
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 98092417521
  • منبع : صلیب سرخ

پایان سی و سومین کنفرانس نهضت بین‌المللی صلیب سرخ و هلال احمر

پایان سی و سومین کنفرانس نهضت بین‌المللی صلیب سرخ و هلال احمر

در سی و سومین کنفرانس نهضت بین‌المللی صلیب سرخ و هلال احمر تاکید بر احترام به حقوق بین‌المللی بشردوستانه، دسترسی به خدمات اساسی، عواقب بشردوستانه تغییرات اقلیمی و آثار دستاوردهای جدید دیجیتال بر فعالیتهای بشردوستانه مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، "تلاش امروز فردا را شکل می‌دهد" بهبود زندگی مردمی که تحت تاثیر مخاصمات مسلحانه، بلایای طبیعی و سایر شرایط اضطراری هستند، شعار اصلی سی و سومین کنفرانس بین‌المللی صلیب سرخ و هلال احمر بود که  از تاریخ ۱۷ تا ۲۱ آذر ماه ۱۳۹۸ در مرکز همایش‌های بین المللی ژنو برگزار شد.

این کنفرانس تلاش داشت به شناخت چالشهای فعلی و آینده افراد و جوامع و آسیب پذیریهایی بپردازد که جوامع با آنها روبرو هستند. 

کنفرانس بین‌المللی صلیب سرخ و هلال احمر گردهمایی بزرگترین شبکه بشردوستانه جهان در حضور تقریبا تمام دولتهای جهان است که معمولا هر ۴ سال یکبار برگزار می‌شود. در تقویم فعالیتهای بشردوستانه، این کنفرانس از اهمیت بالایی برخوردار است که با هدف انجام مباحثات بشردوستانه میان دولتها، سیاستگذاران و اعضای نهضت بین‌المللی صلیب سرخ و هلال احمر برگزار می‌شود.

طی این کنفرانس، دولتها، به عنوان امضا کنندگان کنوانسیون‌های ژنو و شریکان کنشهای بشردوستانه، تعهداتی جمعی را می‌پذیرند تا به پیشبرد نهضت بین‌المللی صلیب سرخ و هلال احمر کمک کنند.

تصمیم‌هایی که در دوره‌های پیشین این کنفرانس گرفته شده است به شکلی اساسی به تقویت حقوق بین‌المللی بشردوستانه یا همان قوانین جنگ و چارچوبهای قانونی مورد نیاز برای بلایای طبیعی کمک شایانی کرده است.

این کنفرانس همچنین فرصتی مناسب جهت کمک به نقش معین جمعیتهای ملی صلیب سرخ و هلال احمر جهت کمک به دولتهایشان در زمینه‌های بشردوستانه است.

شرکت کنندگان در این کنفرانس شامل تمام کشورهای متعهد به کنوانسیونهای ژنو و تمام اعضای نهضت بین‌المللی صلیب سرخ و هلال احمر شامل کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، فدراسیون بین‌المللی جمعیتهای صلیب سرخ و هلال احمر و ۱۹۵ جمعیت ملی جهان هستند.

در این میان، کنشگران بین‌المللی و منطقه‌ای نظیر سازمان ملل و سازمانهای مردم نهاد و همچنین سازمانهای دانشگاهی که در زمینه‌های بشردوستانه یا توسعه‌ای فعال هستند نیز به عنوان عضو ناظر در این کنفرانس شرکت می‌کنند.

مجمع عمومی و شورای نمایندگان اصلی‌ترین جلسات کنفرانس بین‌المللی صلیب سرخ و هلال احمر هستند. تصمیمات این کنفرانس به شکل قطعنامه صادر می‌شود. تلاش بر این است که این قطعنامه‌ها با رضایت تمام شرکت کنندگان به تصویب برسد. علاوه بر این، در جریان این کنفرانس، بعضی از شرکت کنندگان تعهداتی برای کمک به جمعیتهای تحت تاثیر مخاصمات مسلحانه یا بلایای طبیعی می‌پذیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha